Kürtle Türk evlenemez mi?

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak ben bir akrabamızın aracılığıyla birisiyle tanıştım böyle böyle bizim tanıdığımız çok ahlaklı çok iyi kalpli bir çocuk var seni onunla tanıştıralım dediler ben de tamam dedim çocuk Diyarbakırlı kendi bakkalları varmış orada abisiyle birlikte çalışıyormuş sonra eve gelince annemlere anlattım bunu olmaz dediler hem kürt hem de iyi bir işi yok dediler hem onlar kalabalık oluyorlar idare edemezsin onları sürekli hizmet bekleyecekler senden yapamazsın dediler ama bir şekilde ikna ettim onları hemen geri çevirmeyelim bir konuşalım dedim sonra yengemle birlikte bir kafeye gittik orada buluştuk çocukla bayağı konuştuk çok iyi çok anlayışlı birine benziyordu konuşmaları falan beni etkiledi yani eve gelince annemlere de anlattım bunları ama onlar pek razı değiller istemiyorlar yok onlar tekin insanlar değiller yok sen onlarla yapamazsın hizmet bekleyecekler falan diyorlar ben de içinize sinmiyorsa kendiniz gidin konuşun o zaman diyorum pek yanaşmıyorlar neden böyle düşünüyorlar hepsini aynı kefeye koymaları doğru mu Kürtle evlenip mutlu olan yok mu hiç?

Kürtle Türk evlenemez mi?