Ruslarla evli olan Türk kızları var mı gerçekten? Ben şaşırdım. Rus kızlarının Türk erkekleriyle evli olması normal de bir Türk kızının Rusla evli olması acayip geldi
Rus erkekleriyle evli olan türk kadınları var mı gerçekten?
Rus erkeklerinin kötü imajı tamamen Türk erkeği uydurması. Özellikle eğitimli olanlari Türkleri binle çarpar anlayış ve nezaket bakımından . Bence oldukça da yakışıklı olanları var. Yanı hepsi vodkaci tipler değil.
Valla baba tarafim tamamiyle Türk anne tarafim Rus iki milletide cok yakindan biliyorum ve emin ol aile ici konulara bakarsak Ruslar cok daha saygili ve anlayisli kimse kusura bakmasin.
3
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadınları anlayışlı olabilir ama erkekleri kadına değer vermiomuş
Erkeklerinden bahsediyorum ikili iliskiden bahsediyorum 4 evli erkek kuzenim ve cok fazla dayim annemin erkek kuzenleri falan var bahsettigim erkekler burda hatta rus erkek arkadaslarim var (arkadaş olarak) onlarin sevgilileriyle iliskilerini vs görüyorum bide yaşıtım olan Türk arkadaşlarımın sevgilileriyle iliskilerini görüyorum hepsini gectim rus sevgilimde oldu Türk sevgilimde oldu ve inan Gözlemlediklerimle yasadiklarimla beraber Rus erkekleri cok anlayislilar ve sadiklar
Valla bu konuda konusmaya resmen korkuyorum bende yarı Türküm tabii ama soyle birsey farkettim Türk hakli asırı milliyetci o yuzden olabilir. Türk erkek arkadaşlarım mesela benim rus arkadaslarimla dalga geciyolar kötülüyorlar ama rus erkek arkadaslarim bana hep Türklerin güzel bir millet oldugunu onlari sevdiklerini soyluyorlar bunu duymak bence hos degil
Yav bir gitsinler bu tamamiyle begeni konusu bizim orada genel olarak sari sac mavi göz tipler var sana soyle diyim esmer erkek yok gibi ve esmer seven kadinlar normal olarak türkler ilgisini cekiyordur cunku gercekten dunyada Türk erkegi diye bir model var. Mesela sarisin mavi göz seven türk erkegide gider rus kadini begenir neden cunku türkiyede dogal sarisin mavi gözlü kadin az. Bu sey gibi çekik gözlü seven kadin gider koreli birini begenir
Yani bana simdi gelsin bir Türk laf etsin asla kabul etmem ama gercekten Rus erkekleri saygi ve baglilik konusunda cok iyiler seni sevmisse tek sen varsindir ve en onemlisi kiskancliklari asiri dozunda Türk bir sevgilim vardi nefes alirken utanmasam mesaj atip haber etmemi istiyodu.
Evet. Zaten sonra boşandılar. Rus erkekleri nasıl desem ruhsuz gibiler. Kadına nezaket anlayışları hic yok. Zaten türklerle evlenen rus kadınlarının türk erkeklerinin ilgisi cezbediyor
Elbette hiç biri kadına değer vermez manasına gelmez. Nasıl ki Türklerden de nazik insanlar var birdr kadına şiddet uygulayanlar saygısız insanlar varsa ruslardada aynı durum söz konusu. İyisi de vardır kötüsüde. Kibarıda vardır kaba olanıda. Rus birisiyle evlenmeyi mi düşünüyorsun?
Bana gençliğimi hatırlattın 😊Herşey geçer herşey düzelir Allah ömür verirse benim yaşlarıma gelirsen dönüp bu günleri hatırladığında kendine gülersin bile. Yılmak yok kendini fazla üzmekte yok. Hayırlısını iste gerisi cansağlığı 😊
En İyi Cevaplar