zamanında çok umursardım.
Şimdi ters bir atak yapıp hiç umursamazsam cidden ilgi odağı olurmuyum?
Şimdi ters bir atak yapıp hiç umursamazsam cidden ilgi odağı olurmuyum?
Benim gibi birine denk gelmzesinde olurda gelirse engeli yersin heryerden.
Valla ben engel yerine daha çok ilgi görüyorum :))
Belli oyüzden mi bu soruyu açtın güldürdün beni ya ggjjjjhhghkkkk
Gül gül iyidir gülmek sklkhk
Dikkati sende değilsen umursamazsan ne farkedecek ki
Erkeğe göre değişir ama genelde pek sallamamak daha iyi
Umursadığımda anında cevap vermek yerine saatler sonra yazardı şimdi 5,6 saat yazmıyorum yazdığımda anında görüldü yapııyor
Biri vardı flörtte sürekli yazardı. Sevgili olduk yazmadı. Biri vardı flörtte yazdı sevgili olduk yazdı ayrıldık yazdı shsjsjs Karakter meselesi
Cevap
3Cevap
Senin çekiciliğine kalmış ters tepebilirde
Ne yönden çekicilik
Albenisi olan bir kız isen işe yarar ama vasatın altındaysan işe yaramaz
Şimdi şöyle kendimi övmüyorum. Dış görünüş olarak gerçekten iyiyim. Ama bu umursamazlığımla o gerçekten ne hisseder ne düşünür bilemiyorum
Bak şimdi çocuk seviyorsa koşar peşinden ama bir ilgisi yoksa ve sırf sen umursamıyorsun diye peşinden koşmasını bekliyorsan o sadece filmlerde olur
Bak biz 3,4 ay çıktık. Sonra birbirimize sövmeli bir şekilde ayrıldık herneyse. Beni sınıfta seven bir çocuk vardı bununla mevzuya bile kalmıştı beni seviyo dye neyse ayrıldımk. O seven çocuk bana mesaj atınca bende buna ss attım okudu felan sevindim dedi neyse aradan 1 ay geçti bana yazdı. Ve kardeşim bile dedi. Hiç umursamayan çocuk umursamaya başladı tabi kardeşim demeside ayrı mevzuda. Hani umursuyo hissediyorum. Mutlaka cevah veriyor. Işte ben geç yazdığımda anında cevayveriyor amacı ne anlamadım tabi
Kaç yaşındasın bilmiyorum şimdi benim akıl vermem yanlış olur tam olayı bilmediğim için ama çok önem verme böyle şeylere nasıl olsa üniversiteye gittiğinde yüzüne bile bamayacaksın ikisinin de
Dğru söylüyosun zaten hissettiğim bişey yokta. Işte merak ettim umursamayınca erekler ne düşünür
Erkekler
Şöyle bir handikap var insan birşeyi elde ettiğinde ona olan ilgisi azalır ama elde edemediği şeyin tutsağı olur böyle düşünürsek dediğin doğru umursamamak işe yarayabilir ben kendimden örnek vereyim beni umursamayan insana ben yokmuş gibi davranırım ama senin karşındaki kişide nasıl bir sonuç alırsın onu zaman gösterir
Aynen öyle. Erkeklerin genel algısıda bu zaten elde edene kadar...
sacma. icinden gelmiyosa birak
Valla sevince gider herkes.
Güzelsen bir ihtimal
Kesinlikle övünmüyorum. Ama herkes o senin yanına yakışmıyo sen cidden güzelsin felan diyolar. Şimdi şöyle Umursadığımda anında cevap vermek yerine saatler sonra yazardı şimdi 5,6 saat yazmıyorum yazdığımda anında görüldü yapııyor
Evet gelir
Sebep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar