Benim bi erkek arkadaşım var. Düzenli işi yok. Askere de gitmedi yaşı 32 falan. Benle sevgili olmak istiyor ama maddi olarak kendimi evlilik yoluna hazır hissetmiyorum. Birini severim , mutlu da ederim ama evlilik zor görünüyor dedi. Ciddi düşünmeyen biriyle sevgili olur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünmüyor sen diyorsan ki ben seviyorum ilişkinin bir yere gitmeyeceğini biliyorum ama yinede kabul ediyorum o zaman olur ama sen diyorsan ki ben aile kurmak istiyorum bu adamdan hiçbir şey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumum uok maddi açıdan evliliğe hazır hissetmiyorum diyor ama gel mini tatil yapalım birlikte 2/3 gün diyor
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun Türkçe açıklaması şudur;
Ben senin bedeninden faydalanmak ve ihtiyaçlarımı gidrmek istiyorum ama sen beni ciddiye de alma evlenme gibi bir planım yok , umutlanma, ümitlen me de , sadece o işi yapalım dır
Ben açıklamayı yaptım karar senin , bana uyar dersen devam , hayır dersen daha da görüşmemen gerekir o kişiyle
016 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumum uok maddi açıdan evliliğe hazır hissetmiyorum diyor ama gel mini tatil yapalım birlikte 2/3 gün diyor
- +1 yıl
Yani daha ne düşünüyorsun , daha ne desin niyetini açık açık söylemiş.
Teşekkür ederim eig için - +1 yıl
Sen ne düşünüyorsun bu arada , senin niyetin ne?
Soran+1 yılArkadaşlığı falan iyi idi
Açıkça dedi işte
Maddi olarak hazır değilim diye
Borsa falan oynuyor doğru işi yok
Arkadaşından her ay bin TL alıyor falan filan- +1 yıl
Bütün irtibatı kes bence , yok ben de cinsel ihtiyaçlarımı karşılarım onunla dersen o ayrı
Soran+1 yılBen duygusal olarak etki duymadığım. Biriyle seks yapmam seni de beğeniyorum diyor
Ama gelecek vaad etmediği için istemem- +1 yıl
Anladım, istemiyorsun yani , duygusal olarakta etki duymuyorsun, otomatikman cinsellikte olmaz o zaman , sorun çözüldü
Soran+1 yılAynen öyle
Duygusallık olmadan cinsellik okmaz mı- +1 yıl
Ben de olur , ben duygusal bir bağ olamadan cinsellik yaşarım ama sen "duygusal etki duymadığım biriyle seks yapmam" demiştin
Soran+1 yılAynen öyle yapmam ya
- +1 yıl
Kız niye soruyorsun o zaman, duygusallık olmadan cinsellik olmaz mı diye😂😂 benle kafa mı buluyon
Soran+1 yılSenin için sordum
- +1 yıl
Hmmm Peki
Benim için olur cinsel ilişki yaşamam için illa duygusal bir şey hissetmem gerekmiyor, hatta tanımadığım birisiyle spontane gelişmesi de daha çok heyecanlandırıyor,
Soran+1 yılAnladım iyi günler sana
- +1 yıl
Teşekkürler sana da iyi günler , bu arada yaptığım yorum sana değildi , sorduğun için söyledim , yanlış anlaşılma olmasın 😉
Soran+1 yılTamamdır
+1 yılŞu anda zaten günümüzde ciddi düşünen insan olmadığı için artık bu konuyla çok irdelemeyelim bence artık biri benim helalim olsun ondan Ömür geçirim Yok Artık insanlar da bu maalesef kalmadı onun için çok da şaşırmıyoruz
01 Yorumla
+1 yılöncelikle kendine sor bakalım
benim çalışmayan, ciddi düşünmeyen, askerliğini yapmayan, 30 yaşını aşmış bir insanla işim olabilir mi?01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
40Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. bu adamdan ne bekliyorsun çalışmaya g. t afedersin askerlik yapmamış vatani görevdir insan aradan çıkarır yaş küçük değil 32 diyorsun sevgili istiyor ama evlilik lafı yapmasın napcan 3 sene 5 sene takılıp ciddi bişey istemiycen paşa gönlü isterse evlenilim diycek o adam hayırsız bende şimdiden açık açık demiş bende uzak ol evlilik istiyorsan diye
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle
Ayrı odalarda kalırız sorun olmaz diyor
Soran+1 yılO mu amaç
- +1 yıl
karşıdan o bana göre öyle bi adam evlilik düşünmeyip hadi beraber tatile gidelim demesi saçma o ayrı oda da kalırızda yalan olur gecenin bi vakti odaya gelip hadi muhabet edelim der konu başka yere gelir gibi bi insan hoşlanıyorsa yaşıda varsa ne kadar borca gircene düşünmez o kadını bırakmaz evlilik ciddiyetini anlatır hersey 4/4 olmaz ama girelim bu yola der
Soran+1 yılEvet doğrudur yasla beraber insan evlilik va bekler
Yani sorumluluk alacak bi tip değil
Soran+1 yılAnlasımm
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ciddi olmayan bakkaldan ciklet alınmaz. Sana bir gelecek vaadetmiyor. Gel sevgili olalım. Peki olduk napacaz şimdi hadi yatağa bir kaç ay sonra ya beni rahat bırak diyecek. Hiçbir şey diyemezsin çünkü en başından diyorki gelecek hayalim yok seninde beklentim olmasın. Ama sürekli bedava se. s yapalım. Ondan olmaz.
07 Yorumla
Soran+1 yılYok be 5 bin falan tutar en çok
Soran+1 yılEvet o doğru öule gel evlenelim mantığı yok
Soran+1 yılÖyle yapacağım
Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Ba ha ne. "Düzenli isimi kurunca evililik icin adim atariz Şu an durumumu düzeltmek icin çabalıyorum" demek yerine sorumluluktan tamamen kaçarak "ciddi iliski istemiyorum" diyor. Bu demektir ki "benden bir sey bekleme. Bir seyler yaşayıp sonra yollarımız ayrılınca beni sorguya cekme. Bunu da pesin pesin söylüyorum"
05 Yorumla
Soran+1 yılTatil amacı ne
Soran+1 yılAnladım
Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. bir şey sorucam bu yasa kadar en az 3 düzen kurmuş olması gereken birinden bu saatten sonra umut bekleyebilir misin askerlik yok iş güç yok hovarda geziyor emin ol ailesi bile ona artık değer vermeden bakiyor böyle biriyle kendini niye heder edeceksin
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle hovarda değil
İçmez karı kız işi de yok
Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı. Bir ilişkiye ciddi olarak başlarsanız sonunuz hüsran olur. Ciddi bir ilişki istiyorsan ailelerin de içinde bulunduğu görücü usulü senin için gayet güzel bir çözüm. İlişkiye ciddi veya gayri ciddi olarak başlamayın, ilişkiyi yaşayın tadını çıkarın eğer ilerlerseniz sizi zaten nikah masasına götürür. Baştan neden ipotek koyuyorsun. Ne demiş ulu düşünür Polat Alemdar "sonunu düşünen kahraman olmaz" :D
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Bu günümüz maddi şartlar da evlenmek hiç akıl karı değil :D bir erkek olarak o konu da hak veririm ayrıca dürüst çocukmuş açık açık söylemiş. :D :D Tatil konusuna gelirsek 2/3 gün mini tatilde ne yapacağınıza göre değişir, sevişecekmisiniz, gezip tozacakmısınız ayrı odalarda mı vs :D bunun kararını sen vereceksin. Git gitme deme hakkını ben kendimde görmüyorum.
Soran+1 yılTamam
+1 yılDaha birşeye bile karar verememiş birisi asla olmaz. Severmiş mutlu edermiş hikaye bunlar inanma. Önce evliliğe hazır hissetsin kendini de sonra bu boyundan büyük lafları etsin. Seninle bu konuşmayı yapan kişiye yol göster gitsin.
03 Yorumla
- +1 yıl
Tatil yapmayı iyi biliyor ama bak. İnanma anam inanma güvenme yalancı bunlar seni kandırır orada kullanır. Gideceksende git tatiline sen kullan onu. Dikkat et.
Soran+1 yılAyrı odalarda kalırız diyor
+1 yılCiddi ya da değil olarak değerlendirmiyorum ama belli bir yaşa gelmiş ve hâlâ sorumluluklarının bilincinde olmayan insanların hayatta bir başkasına katacağı bir değer olduğunu düşünmüyorum çünkü kendine bir değer katmak için çabası yok.
03 Yorumla
- +1 yıl
Gezelim, tozalım vakit geçirelim ama benden bir şey bekleme diyor işte
Soran+1 yılAynen
herkes maddi durumu bahane eder ama o yola girilmediği müddetçe ayda 30 binde kazansanız hiç bir zaman maddi durumunuz olmayacaktır. Para değil zihniyet meselesi siz ciddi bir ilişki arıyorsanız uzak durun derim.
03 Yorumla
Soran+1 yılBaştan diyor zaten benim durumum yok diye
Ama tatile gidelim bir iki gün gezelim içelim de diyor
Soran+1 yıl2-3 günlük tatilde en çok 5 harcanır
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Nasil mutlu edecekmis? 32 yasina gelmis askerlikt3n kacan, is guc sahibi olmayan bi erkekten kimseye fayda gelmez. Yarin asik olursun seni her turlu kullanirda maddi manevi
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlığı iyi ama dinliyor dert falan
Senin ne istediğime bağlı bir durum ben istemem çünkü evlenmeden yapamayacağım şeyler beraber yaşamak gibi mesela bu yüzden çok aşık olsam bile sevgili olmam sanırım sonu yukk
03 Yorumla
- +1 yıl
Tamam tatil ile evliliğin gerek sorumluluk olarak gerek maddi olarak eş değer olması beslenemez ama karşılıklı gönül vererek birşeyler kazanılabilir ya da birşeylerden ödün verilebilir Karşıda ki kişi biraz özgür olmak istiyor sanırım taşın altında eli yoksa yüreğide yoktur bence
Soran+1 yılDüzgün iş yok diyor
Borsa ile falan geçinmeye çalışıyor
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Aşk değilse kılını kıpırdatmaz
Kendi işine gücüne odaklan bir yazar kitabını oku
O sana söyleyeceğini söylemiş
burada soruyu kendine sormangerek peki ben bu ilişkide ne kazanırm ne kaybederim devam etmelimiyim...00 Yorumla
+1 yılHer şeyi geçtim 32 yaşında daha askerliğe gitmemiş ne zaman gitmeyi düşünğyor?
Maddi durumundan dolayı evliliği düşünmemesi normal03 Yorumla
- +1 yıl
Hmm birikim yapmakta da sıkıntı var
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEe şimdi sence sevgili olunur mu? Olunmaz dimi çünkü derdi belli zıplayıp geçecek bunun için sevgili olunur mu brnce gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBaştan durum yok diyor
Ama tatile gidelim birkaç gün de diyor- +1 yıl
Anladın sen bence
+1 yılO yaşa gelmiş bi baltaya sap olamamış askerlik bile yapmamış adamdan kimseye hayır gelmez, yol yakınken dön.
00 Yorumla
+1 yılBu adam boş gezenin boş tayfası ne işin olur bu adamla ya
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi biri diye seçtim
- +1 yıl
Valla iyi olanlar çok piyasada
Soran+1 yılDenk gelmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBuna sen karar vereceksin ve ileride bu şekilde devam eder mi bunları düşünmelisin
05 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan naparsın
- +1 yıl
İlk olarak kendi yaşım 30 veya büyük ise evlilik düşünmeyen birisini hayatıma almam. Nedeni de bu yaştan sonra bu tür insanlar benim hayatımda boşa hecen zaman diyebilirim. Evlenmek ve çocuk sahibi olup yuva kurmak daha hoşuma gider.
Soran+1 yılÇocukta evlilik isterim her açıdan hazırım ama maddi olarak hazır değilim diyor
- +1 yıl
O zaman maddiyat konusunda sende çalışarak destek olabilirsin
Soran+1 yılBen zaten 2 işte birden çalışıyprum
Onun düzenli işi yok borsa falan kazanmaya çalışıyor arkadaşından her ay 1000 tl istiyor falan
+1 yılOlunmaz bence düşünmeyen de seks için senle oluyor tatmin olduktan sonra da tekmeyi basacak.
01 Yorumla
Cınsel anlamda kullanıp atmak olur anacı yıpranırsın cıddı dusunen bırıyle ol
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrı odalarda kalırız dedi
Soran+1 yılAnladımm
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın amacı sadece ihtiyaç gidermek adına sevgili diyor sizde yiyorsunuz
07 Yorumla
- +1 yıl
Valla adamın amacı belli seninde aklına yatıyor adamdan hoşlanıyorsan git tabiki öncesinde varsa böyle bir yaşanmışlık
Soran+1 yılAmaç cinsellik mi
- +1 yıl
Tabiki başka ne olabilir kara kaşın kara gözün değil ya
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Artık karar senin
Soran+1 yılTamam
bence olunmaz
hatta ciddi düşünmeyen kimseyle olunmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılTakılmak istiyor işte
Benim karşıma çıkanlar hep öyle
Soran+1 yılBilmem
- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılGündelik hevesler peşindeyim derseniz neden olmasın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılzaten anca sevgili olunur, ciddi düşünseydi eş olurdu..
00 Yorumla Sen evlilik düşünüyorsan eğer sadece zaman kaybı olur bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. O yaşa gelmiş bı baltaya sap olamamış senle cinsel amaçlı takılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sakin biryerden arsa almayı ve oraya güzel bir ev yapıp orada tek ya da çift sadeliginde kafamı dinleyecegim bir yaşam dusunnuyorum hayali olmayan bir adam sana bir şey veremez yani
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOzman sana ne muamelesi yapıyor anlamışsındir
Soran+1 yılNe muamelesi
Cevap sahibi+1 yılKendin bulabilirsin biraz cabala
Soran+1 yılBen bunu söyledim
Öyle olsa hep söz ıraya gelir dedi
Cevap sahibi+1 yılDoğru demiş gelebilir
Soran+1 yılİşte şimdi askere gideceğim falan diyor
Cevap sahibi+1 yılAcele etmesin bence biraz daha beklesin askerde guzel günler geçirecektir🙂
Soran+1 yılTamam
+1 yılAldatılma garantili ilişkiye okeysen olur yani niye olmasın 🤷♂️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAfedersin fb olursun.
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Asla olmazsın hele bu yaşta
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Olunmaz, zaman kaybı olur iki taraf içinde
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik durumum yok diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa harcayacak vaktin varsa neden olmasın?
03 Yorumla
- +1 yıl
niyet tatil mi sence :)
Soran+1 yılÖyle diyor
Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. Olmam 32 yaş iş yok askerlik yok ne yapar bu adam
05 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyprum hem de iki işte birden
Soran+1 yılEvet hem de nasıl
Hep bir arayış içindeyim
Yani çalışmadan olmuyor
O borsa falan katlarım diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmam lisede değiliz
05 Yorumla
Soran+1 yılYaş kaç
- +1 yıl
27 yaşındayım tamam kabul ediyorum ilişkiye ciddi başlanmaz ilişki zamanla ciddileşir ama böyle biriyle sevgili olup bile bile lades demem en azından benimle aynı standartlarda olması lazım ben çalışıp ona mı bakıcam nedir yani
- +1 yıl
Her insanın kendi kaderini tayin hakkı vardır hayat senin karar aenin ben böyle birini hayatıma almazdım
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik niyetin yoksa ol
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
+1 yılSende istiyorsan takılın işte
00 Yorumla evlenmek zorunda değilsin öylesine takılabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer iliski ciddi mi olmasi lazim
00 Yorumla
+1 yılsenin tercihindir olay
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılUzman lar a soyle cevapliyor kac kac
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtangaç birimi
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSalla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olmazdım kesinlikle
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılO yaşa kadar kendince bi duzen oluşturması gerek hem maddi imkandan bahsedip hem de tatil planları yapan biri.. Kendin yaşadığın için normal geliyodur belki sana ama başka biri bunu sormuş olsa sana samimi gelir mi?
Soran+1 yılHayır kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılNiyetin evlilikse bu insan senin için zaman kaybından başka bişey değil anlayacağın. Yine de sen bilirsin tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır tecrübeye sabit
05 Yorumla
Soran+1 yılSeninde mi başına geldi
Cevap sahibi+1 yılEvet başıma geldi ve net olmayan birini hayatımda birdaha istemem
Soran+1 yılMaddi durumu yok muydu
Cevap sahibi+1 yılMaddi durum evlilik için çok önemli sadece aşk sevgi karın doyurmuyor
Soran+1 yılEvet öyle
Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Yalnızlığını gider ilerisi olmasın
00 Yorumla
+1 yılboşa zaman kaybı olur..
00 Yorumla
+1 yılBenim hayatım düzensiz ilişki, oluyor yani
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılSen de ciddi düşünmüyorsan sevgili olunur
02 Yorumla
- +1 yıl
Takılmalık eğlenceli olabilir
Zor gibi görünüyor sonuçta bi sonu yok
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılKötü bi çocuk değiş ama durumu yok
- +1 yıl
Önce ciddi olacak. Gerisi hal olur
- +1 yıl
Kullanmak icin güzel taktik
Soran+1 yılOna ne cevap vermeliyim
- +1 yıl
Katamıyorum oldu bitti. Bi ara konuş bu ilişkide bi gelecek görmüyorum de
Soran+1 yılArkadaş olarak gidelim der
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben olmazdım…
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılOndan sana eş olmaz
04 Yorumla
- +1 yıl
Yani böyle birini düşünmen bile yanlış
- +1 yıl
Karar senin yine
Soran+1 yılİnsan olarak iyi gibiydi
+1 yılişi gücü yok vatan görevini de yapmadıysa olmam
03 Yorumla
- +1 yıl
ha birde savurganlık var olmaz bundan
Soran+1 yılAyrnn
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen olur musun
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
Soran+1 yılÖyle mi yapar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayır olunmaz
10 Yorumla
+1 yılOlmam niye olayım ki?
10 Yorumla
+1 yılOndan arkadaş bile olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. olurum.
00 Yorumla
+1 yılBen olmam
00 YorumlaYani bir şey tecrübe edinirsin
00 Yorumla
+1 yılkısmet
00 YorumlaSende sevişmek için sevfili olucaksanız olun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmuştum
15 Yorumla
Soran+1 yılSonrası
Cevap sahibi+1 yılYaşı 27 28di askerlik yapmış öncende çalışmış o ara iş arıyodu.
Ama evlilik çok istemiyorum ileride ne zaman olur bilnem diyodu. İlk günden söyledi bunu.
Sonra ben sorun etmedim çook aşıktım.. terk etti öyle bitti
Soran+1 yılAynen bu da öyle
Sevmek isterim her sorumluluğa hazırım ama maddi olarak hazır olamıyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılHe evet maddiyat da derdi. Geçinmek zor derdi. Evliliğin sorumlulukları var derdi. Derdi de derdi
Soran+1 yılAnladım
- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği