- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven bir erkeğin duyguları genellikle net ve tutarlı olur. Sevgi, genellikle karmaşık duygular içeren ancak aynı zamanda netlik ve istikrar taşıyan bir duygudur. Bir erkek gerçekten birini sevdiğinde, bu duygu genellikle açıkça ifade edilir ve davranışlarıyla da belli olur.
Gerçek bir sevgi durumunda, bir erkek karşısındaki kadına karşı dürüst, saygılı ve şefkatli olur. Onun ihtiyaçlarına önem verir, duygusal desteğini sunar ve onunla paylaşmayı sever. Karşısındaki kişiyi mutlu etmek için çaba gösterir ve ilişkide güven ve bağlılık oluşturmaya çalışır.
Ancak bazen duygular karmaşık olabilir ve bir erkek kendi duygularıyla mücadele edebilir. Örneğin, geçmiş deneyimler, güvensizlik veya korkular, duygusal kararsızlığa neden olabilir. Ancak gerçek bir sevgi durumunda, bir erkek genellikle bu duygusal karmaşayı açıkça ifade eder ve ilişkideki sorunları çözmek için çaba gösterir.
gerçek bir sevgi durumunda, bir erkek genellikle duygularını net bir şekilde ifade eder ve karşısındaki kadına karşı tutarlı davranır. Her ne kadar bazen duygusal zorluklar yaşansa da, gerçek bir sevgi durumunda, bu zorluklar aşılabilecek ve ilişki daha da güçlenecektir.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle.. sağol yorumun için.. Gerçekten seven erkek.. sevdiğini kaybetme ihtimalini göze alamaz.. böyle bir kumar oynamaz.. ve her ne sorunu olursa olsun ya da kafasını karıştıran her ne olursa olsun bunu ilişkisine bencilce yansıtmaz..
- +1 yıl
tabi ki de öyle ve ilişkiyi güçlü tutmak tek tarafa kadına ya da erkeğe ait değildir bencillik asla olmamalı..
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGerçekten seven bir insan. ister kadın olsun ister erkek olsun hiç fark etmez.. sevdiği kişiye karşı her zaman nettir net olmalıdır.. eğer net değilse ya ergendir ya da sevmiyordur zaten.. mesela insan hiç kendisi olduğundan şüphe duyar mı? duymaz.. nasıl ben bensem kendimi tanıyorsam sevdiğim kadına olan sevgimi de tanırım.. bunu yapamayanlar aşkı bilmeyenler olur. ama hep de bunlar sevgi ve aşkı yaşarlar.. çünkü şans yok bazılarında
35 Yorumla- +1 yıl
Nerelerdesin Barış sen.. az kaldı sana soru alacaktım gören oldu mu diye 😊
- +1 yıl
@asuasuasuman Teşekkür ederim 💜 iyiyim biraz dinlenmeye ihtiyaç duydum :) bazen sıkılabiliyoruz her şeyden
- +1 yıl
Gözümden de gönlümden de kaçmadı bak yokluğun 😊 rica ederim 👍
- +1 yıl
Değer veren arkadaşlarım fark etmiş hemen. teşekkür ediyorum tekrar 😊🙏
- +1 yıl
🌹.
u +1 yılSevgi gerçekse en güzel ispatlarından biri de budur ya, kimse giremez o akla, o kalbe sevdiğinden başka. Bazı korkak erkekler net olamaz, kendini o kadına ve sevgisine layık görmez, daha iyilerini hak ettiğini düşünür belki de, bilemiyorum. Ama kafa karışıklığı gerçek sevginin olduğu yerde asla olmaz.
117 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru 👍 şu yiğit mert erkekler nerede saklaniyo 😅
- +1 yıl
Öldüler :D
- +1 yıl
😅.
- +1 yıl
Yiğit mert kadınlar nerede
- +1 yıl
Yiğitlik mertlik de bize mi kaldı? Yürüyün gidin tırnaklarınızı yaptırın
- +1 yıl
Derler ki yiğitlik sadece erkek jargonuyla kasdedilir bu beyindeki acizliğin göstergesidir. Ülkenin nice yerlerinde delikanlı mert kadına bilekli kadın diğer tarafında hükümet gibi kadın denir. Bizi yetiştirende böyle bilekli kadınlardır. Tırnak yaptırma kısmı sizde kalsın. Evcilik oynamak isteyen oyalansin dursun.
- +1 yıl
Ben zaten bizim yiğit mert kadınlarımız yok demedim, o da mı bize kaldı dedim. Erkekler bu özellikleri taşıyamıyor mu artık?
- +1 yıl
Taşıyor taşıyor da kul nasibi yaşarmış derler siz denk gelemediyseniz buna bir şey diyemem. Erkek zaten eşini çoluğunu çocuğunu kimseye muhtaç etmiyorsa ve herkosulda herifinin yanında duran bir kadını varsa gel gör ki öyle güzel bir aile olur ki evlere şenlik o ailede yetişen çoluk çocukta nasıl olur sen söyle bakalım sosyetik şekil.
Genelleme yaparken gidin tırnaginizi yaptırın gibi cümleler gönül kırıcı olur. Bazı yiğitleri bilgin olsun.😉 - +1 yıl
Gelip yorumumun altına “yiğit mert kadınlar nerde” diye yazınca sen tabii, bu da genelleme sayılır. Nabza göre şerbet. Sen yoruma atlama, atlıyorsan da bir şeyleri ima etme, biz de ayna gibi yansıtmayalım seni :D nasıl ama¿
- +1 yıl
Güzel ama bak iki yiğit konuşuyo işte🙂 sevin, aynadan yansıma olsun sayemizde biraz bir şeyler öğrenirler nasiplenirler bu hayata faydamız olur.
- +1 yıl
İnşallah maşallah diyelim.
- +1 yıl
Diyelim.
- +1 yıl
Gecen hayra kalsın, memnun oldum.
- +1 yıl
@Farukömer7 bilmukabele
- +1 yıl
Eyvallah. @Sosyetic_SheqiiL
- +1 yıl
- +1 yıl
Eic için teşekkürler 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gerçekten sevenin kafası , kadın evlenelim derse karışır. Yoksa seven nettir
12 Yorumla- +1 yıl
🙄 bu maalesef ki çok yerinde bir tespit.. üzücü ama öyle..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
+1 yılEğer bir erkek sizden hoşlanıyorsa içgüdüsel olarak sizi korumak ister, örneğin kalabalık ortamlarda rahatsız olduğunuzu düşünürse sizin için tartışmaya girebilir. Size sorular sorarak ihtiyaçlarınızı anlamaya çalışır. Sağlığınızın ve keyfinizin yerinde olmasını herkesten çok o ister. Biz buna kafası karışırmı szünden çok, net yaklaşım göstercegini söyleyebiliriz.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru
Karışık derken bu sevgiyle alakalı değil de daha çok kendi iç dünyasıyla alakalı olabilir. Yoksa insan sevgisinin önüne geçemez. Ancak kendi iç dünyasında bazı sorunlar yaşıyorsa bu onun davranışlarına yansır. Sevgi olsa bile karışık bir ruh hali ve karışık davranışlar...
12 Yorumla- +1 yıl
İlişkisine bunu yansıtmaya hakkı yok..
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeven bir erkeğin kafası karışık olmaz. Seviyorsa sevdiğinden net emindir. Net davranır. Kafası karışıksa bilki kafasında dolanan başka altarnatif kadınlar vardır. Çevresinde gözüne kestirdi komşu kızı veya iş yerinde hoşlandığı bir hatun mesela bizim hiç bilmediğimiz. Bir erkek seviyorsa, kafası hayatı gibi karışık olsa bile, kadına saçma sapan davranmaz. Veya karışık sinyal vermez. Ne istediğini bilir ona göre tavır alır. Belirsizlik yaratmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Bir Jesika bir de senin şu tespitin en iyi görüş olur ancak 👍
- +1 yıl
Teşekkür ederim. ☺️
+1 yılKadın tarafından yeterince onaylandığı zaman erkeğin duygularından emin olma fazı geliyor önce, ardından ise o kadını cepte görüp kafa karışıklığı yaşıyor erkek. Erkeğin kişiliği, duruşu, psikolojik yapısı sağlamsa, sağlıklıysa, komplekslerine ve başkalarının laflarına kolay kulak vermiyorsa ancak duygularından emindir, ki bu çok zor..
12 Yorumla- +1 yıl
Çok yerinde bir tespit.. sağol..👍
- +1 yıl
Rica ederim..💛
+1 yılGerçekten seven birinin kafasını karıştıracak başka bir şey olamaz.. Çünkü aklında ondan başka kimse yoktur.. Daha 5 dakika olmuştur uyanalı ama 40 kez düşünmüştür.. Kimse araya kaynak yapamaz..
31 Yorumla- +1 yıl
🙄 doğru bu..
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Genelde, gerçekten seven bir erkek net hissedebilir ve hissettiklerini açıkça ifade edebilir. Ancak, yaşanan karmaşık durumlar, kişisel geçmiş, ve dış etmenler duygusal durumu etkileyebilir. İletişim ve anlayış önemlidir
14 Yorumla- +1 yıl
İletişimi kesiyorsa peki..
- +1 yıl
Kestim 🙄 haklısın..
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek seviyorsa zaten net olmalı kafası karışıyorsa beyinde Dilber gibi kıvırmalar başlamıştır zaten
14 Yorumla- +1 yıl
Öyledir dimi 🙄
- +1 yıl
İnsan ulaşamadığı her şeyin "delisi", ulaştığı her şeyin "nankörüdür. ' Pablo Neruda '
- +1 yıl
Ne doğru söylemiş..
- +1 yıl
Surda bile erkeğim diye geçinen lafa geldimi mangalda kül bırakmayan. bir sevgili yaptıklarında sitenin kaplanı kesilen. ordan burdan herkese engel koyduran eros kılıklılar iki. Gün sonra ayrılıp başkasınla yine aynı sözleri paylaşıyorlar ulan ne ara diğerini sevdinde aşık oldun ne ara diğeri melekti şimdi o... pu oldu kıçına tekmeyi yiyenler şair kesiliyor başımıza burada
+1 yılKafasını karıştıran konular veya kişiler varsa kafası karışık olabilir. Lakin hiç bir dış etmeni saymayıp net olan da vardır
12 Yorumla- +1 yıl
Sevince konu filan kalır mı ki.. duyguları netse..
- +1 yıl
Özellikle hem kadın hem erkek için anneler çok kafayı karıştırıyorlar. Birbirini severken aklına annesinin dediği geliyordur mesela kimisinde. Böyle dağılan yuvalar gördüm.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kadını erkeği farketmeksizin eğer ilişkide kafası karışıyorsa kafayı karıştıracak alternatif olarak birileri karşısına çıkmıştır
12 Yorumla- +1 yıl
Bu kesin mi 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler birden fazla kadını sevebilir, bunu bir kadın asla anlayamaz
15 Yorumla- +1 yıl
Başka birisi de mi vardır kesin kafam karışık diyen bir erkeğin o lanet kafasında 🙄
- +1 yıl
Varsa bile bu seni sevmediği, daha az sevdiği anlamına gelmez
- +1 yıl
🙄 ama bana.. benim duygularıma saygısı olmadığı anlamına gelir.
- +1 yıl
Dedim ya anlamazsınız diye, hiç kendimi yoramam
- +1 yıl
Aman yorulma sen 🙄
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kafası karışır ama sevgisinden aşkından dolayı değil. Lan şimdi ötekileri ne yapacağız? S*ctik diye. Hem ayranım dökülmesin hem... Dediği için karışır. Yoksa aşkın grisi, mavisi , pembesi olmaz, nettir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılNet olmali
Olamiyorsa kafasi karisiktir
12 Yorumla- +1 yıl
Kafası karışıklığı sevginin önüne geçebilir mi ki..
- +1 yıl
Gecer
O tereddutu karsi tarafa verirse bir daha tam inandiramaz/guvendiremez
+1 yılNet oluruz da karının kafa o*ospuluga çalışınca kendinden soğutur sonra kafa karıştiririz
14 Yorumla- +1 yıl
Karşısındaki kadının hiçbir yanlış hareketi yoksa ve olmamışsa peki? Yinede kafası karışır mı..
- +1 yıl
Öyle bir kadın daha tanımadım yo tanıdım ilk manitam nastia 1 hafta bir kere yanlış yapmadı bizim Türk kızları yanlış seviyor. Hiç yanlışı olmayan karıyi bulsam evlenirdim. oyle düşün. He benden yana mi karismaz. Ben hep net konuşurum bakarım karının kıçı başı oynuyor onu manyak ederim
- +1 yıl
Kesinlikle kadının bir hatası yoksa bahanedir o zaman diyebilir miyiz..
- +1 yıl
Aynen ama işte öyle bir ihtimal yok. Yani hak edene biz en güzel şekilde davrandık
Gerçekten kelimesi anahtar sözcük.
Öyle bir erkek veya kadın her an onu düşünür, yokluğunda özler, ona ait bir eşyayı bile sever koklar, ihanet mi asla aklından geçmez.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. 
. Karışmaz emmiğeeea zaman tedirginlik zamanı🙂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sevince afallar..
12 Yorumla- +1 yıl
Afallayinca ne yaparlar.. kafam karisik mi derler sence
- +1 yıl
Duyguları nettir ama kafası karışıktır..
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi varsa karışıklığa hiç bir zaman imkan olmaz.
Samimiyet
Rahat olmak
Gerçek
Doğru
Peşi sıra gelir.
Kimsede bunu değiştiremez.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. Aşk şüphe olmuyo. Sadece ona karşı değil. İnsan aşık olunca hayatta herşeye karşı kendinden emin ve net bakabiliyor.
10 YorumlaGerçekten seven insanin kafasi uçup gider birtek sevdiği insan orada olur.
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum 👍
Net olur, seviyorsa seviyordur eğer tereddüt ediyorsa yeterince sevmiyor demektir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılnet olur karışmaz. karışık diyenin derdi bellidir
12 Yorumla- +1 yıl
Nedir 🙄
- +1 yıl
işte gel eğlenelim biraz verirsen severim vermezsen galiba sana aşık değilim hazır değilim bilmem ne der :ÇD
Seven erkegin kafasi karismaz tabi karsi taraf karistirmiyorsa
10 Yorumla
+1 yılBen ondan başka insan yokmuş gibi yaşardım... Böyle insanları üzüyorlar o ayrı, üzdüler de
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Net olur. Aklı fikri onda olur. Ondan başkasını görmez gözü.
10 Yorumla
+1 yılKafa karışma olayı biyolojik bir olay. Lakin meseleye felsefik yaklaşmak gerek
10 Yorumla
+1 yılSeven erkek nettir. İlgisi dağılıyorsa sevgi değil sorular vardır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek seven net olur yani çok düşünmez çok fazla kemküm etmez neyse odur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Degisir o çok sevilen kişi güven zedelemesi yaparsa bırakır gider
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKafası karışabilir illaki soru işaretleri olur insanda ama planı falan hazırsa bir sorun yoktur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Benim kafam karışmaz net olurum ve zamanı gelince bunu söylerim, sonra da reddedilirim 😑
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBi kadınla iletişim kurup kafası karışmayan erkek mi var...
10 Yorumla
+1 yılŞüphe olmaz içinde hiçbir zaman. Zaten oluyorsa karşısındaki doğru kişi değildir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSecenek ıyıse karısabılır. Ama sonucu degıstırmemelı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen sevdim mi aklım hiç karışmaz ve hiç bi kadın karıştıramaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Karışmaz. Seven adamın kafası asla karışmaz. Sevdiğine nettir
10 YorumlaGerçekten severse niye karışır
14 Yorumla- +1 yıl
Karışmaz dimi..
- +1 yıl
🙄 öyle..
+1 yılKadın yüzünden kafası karışabilir tabe
13 Yorumla- +1 yıl
Ne açıdan karışmak ama onu anlamadim jsnf
- +1 yıl
Kafam karışık.. diyorsa bir erkek.. bahane mi olur bu..
- +1 yıl
Yüzde 100 bahane demezdim
Erkeğe bağlı
Asıl sıkıntıyı söyleyebilecek cesarete sahip olup da bu cümleyi kuran bir erkek için
asıl niyetini gizlemek için uydurdugu bir bahane değildir
Zaman zaman karışabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Karışa karışa ilişki mi yaşanır ki🙄
Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. Parasal sıkıntılar da kafa karıştırabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Karşısındaki kadın bu maddi konularda kendini çok mantıklı samimi şekilde ifade etmişse peki? Yinede kafası karışır mı dersin..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNet olur olumlu da olsa olumsuzda olsa
12 Yorumla- +1 yıl
Bu yorum da iyiydi 👍arafta bırakanlar en tehlikelisi dimi..
- +1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvli ise karışıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Evli değilse peki..
Cevap sahibi+1 yılEvli değilse karışmaz ki sever gider ne olacak ki.
+1 yılPartnerinin bilinmez tavırlarından bıkmış asil yürekli türk kadını 🥳
03 Yorumla- +1 yıl
🙄 sen ne gıcık birşeysin..
- +1 yıl
Huyum kurusun 😜🤣🤣
- +1 yıl
🙄.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSelam vermek istedim, gecen hayra kalsın.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence net olur, ama kişiden kişiye değişir.
10 Yorumla
+1 yılNet olur çok net hemde.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven net olur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılBu erkekleri anlamak zor yorum yapamıyorum 🤷♀️
10 Yorumla Net olur öyle böyle bir netlik değil jdjd
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılnet olur tabiki
sorudan belli cevap aslında10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Seven seviyorsa net olur
10 Yorumla
+1 yılBence net olur
10 Yorumla
+1 yılHerkesin kafası karışır
21 Yorumla- +1 yıl
Duyguları net olan adamın aklında soru işaretleri olur mu dersin?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarışan var
15 Yorumla- +1 yıl
Neden karışır ki bu kafa 🙄
- +1 yıl
Bilemem kişilik meselesi
- +1 yıl
Sevse de karışır mı ki
- +1 yıl
Karaktersizse karışır evet
- +1 yıl
🙄 doğru..
+1 yılKarışmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Birde kadının hiçbir yanlışı yoksa üstelik.. bahane midir sence
- +1 yıl
Adamın sevgisinden yana kafa karışıklığı yoktur. Ama psikolojik olarak korkuları olabilir. Ancak aşık olan korkmaz be nolursa olsun tereddüt etmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım ise karşı taraf hiç bir şey kalmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek sevgide netlik kaçınılmazdır zaten.
10 Yorumla
+1 yılKarışmaz neden karışsın net ve açık olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Her şey olabilir aslında
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgide gri yoktur
13 Yorumla- +1 yıl
Dimi..🙄
- +1 yıl
Bunlar sevginin ne oldugunu bilmiyorlar emin sevişmeyi öpüşmeyi gezip tozmayı yiyip içmeyi sevgi sanıyorlar zamanında birini sevdim rahatsızlandı böbreğimi vermeye razı olmuştum gerisini sen düşün
- +1 yıl
😢
+1 yılNet olur
10 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım