hic bir seyi umursamayan hickimseyi takmayan erkekler birini sevebilir mi veya bunu nasil belli eder?
Belki biri bana yardimci olabilir
Belki biri bana yardimci olabilir
Benden bahsediyorsun evet severler zor severler ama sevdimi tam severler bunun icin ona diger kızlardan farklı biseyler sunman lazim mesela ben sevdigim kızı guzel olmasindan cok farklı dusunen biri oldugu icin degisik cumleler kurdugu icin seviyordum ama genelde sırf canı sıkılmasın zaman gecsin diye sevmedigi birine seviyorumda diyebilirler son olarakta bu tipler kuul olmak icin bir tarafını yirtar yani baslarda senin ondan cok daha fazla ilgilenmen lazim onla kendine asik edebilirsen ilgide seni katlayacagndan emin olabilirsin :)
Hiç bir şeyi umursamayan ve takmayan birisiyim. Elbette severim ama bunu kolaylıkla belli etmem. Belli edersemde şöyle olur. Gözlerine dikkatlı bakar ve göz göze gelirsek 2.saniyede başımı bir tarafa çekerim. Eğer örnek veriyorum kız masadan kalktı bir yere gitti cafe içinde ona bakarım taki kız geri masaya gelincede hemen bir şeylerle oynamaya çalışırım.
Kiz da sana bakiyosa bir adim atar misim peki
Ne yapmalo peki kiz
Cevap
13Cevap
Severler ama savaşmazlar, yani öyle erkeklerin sözünden çıkmamalısın, görüşmemeni istedikleri insanlarla görüşmemelisin, öyle insanlar severler ama peşinde koşmazlar yanında olanı mutlu ederler, gözleri de kesinlikle dışarıda olmaz.
E bu iliski nasil baslicak bu kadar umursamazsa
Ohooo başlamamış bir ilişkiden bahsediyosun sen, ona annesi gibi yaklaş şefkate ihtiyacı vardır şefkasizlikten böyledir zaten şefkat göster düşün onu..
Denerim umarim kacmaz bu sefer de
Aşırıya kaçma, onunla ilgilen ailesinden başla, ailesini sor annesini babasını kardeşini ailevi sıkıntılarıyla ilgilenmeye çalış ilk başta ama onu yönlendirmeye çalışma sadece fikir ver
o kadar doğru söylemişsinki konuyu hortlatmak istedim. MÜKEMMEL BİR CEVAP KIZLAR İYİ OKUYUN
sever ama çok zor olur bu çünki vurdumduymaz olurlar hiç birşeyi takmazlar bende vurdumduymaz olabilsem keşke hiç bir şeyi takmasam onu elde etmen için onu yakın takipe al zaafını bul takip et gizliden etkilemeye çalış.
Twitteri blogu hatta youtubeu bile takibimde su anda zaten. Ortak noktalar bulmaya calisiyorum
sever tabi... niye sevmesin... erkek sonuçta erkeeekkkk
tabiki sevebilirim
ama az sevebilirim çok değil:)
çok seversem bir gün evlenirim zaten:)
Hayirlisi o zaman :D
Sever dışarıdan benimde öyle gözüktüğümü söylerler aslında tam bir aşk adamıyım
Birazda utangancsan nasil belli edersin hoslandigini
aynı ortamlarda bulunmaya çalışırım yani bir nevi takip gibi, bakışlarını yakalamaya çalışırım , en uygun fırsatta konuşurum
bunları yaparken karşıdan da adım beklerim
Uygun firsatlar yaratmam gerekiyi sanirim :D
sen fırsatı yarat ondan bekle sonra. 1 adım at bekle 1 adım at bekle :))
Umarim devami gelir o zaman :)
gelir gelir emin ol benim yöntemlerim garantilidir ;)
Bende böyleyim hemen hemen tek takılırım hiç bişiyi takmam birini sevdim tabiki ama sonradan oldu bu açılmam çok uzun sürdü
Karsi taraftan nasil hareketler gordunde acildin peki
1 yil sonra açıldı reddedilecegimi bile bile gittim sadece bir defa bakmasını bekledim hepsi bu
aman uzak dur sakın vurdum duymaz insanlara bulasma deli olurssun
zor severler.. gamsız insanlar senin benim gibi bakmazlar hayata...
sever nie sevmesinler
Peki nasil belli eder
öle bir insan var mı ya :D
Var maalesef :(
ben de bizamanlar ayı yogi izlerdim.
ben seni severim <3
Hahah sagol ama ben omu istiyorum :D
kim bu genç? ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar