İlkbahar
Yaz
Sonbahar
Kış
Benim gönlüm hep yasta, ne kışı ne baharı..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Başı ilkbahar gibi coşkulu, sonrası yaz gibi sıcak ve hareketli, sonbaharında ise iki tarafın duyguları da yaprak gibi dökülmeye başlar, sonunda ise kışta olduğu gibi iki tarafta buz keserek kendilerini inzivaya çekerler. Yani aşk tek bir mevsime sığacak bir şey değildir bence...
Neden aşkı mevsimlere uydurmaya çalışıyoruz. Kalpte yaşanan şeyin hava sıcaklığıyla ne alakası var? Aşk çok daha büyüktür canım mevsimler kıyafetleri bağlar 😆
Aşk, bir sonbahar dır. Nedeni hem sevinci hemde hüznü birlikte yaşadığınız bir mevsimdir sonbahar, aşk da böyledir.
Bahar tabiki aşk sevgi onu hissedince kalbinde midende kelebekler uçması demek İlkbahar sevda mevsimi 💕💕💕
@Hknile teşekkür ederim 😊
Cevap
21Cevap
Mevsimlerin ilk olusumu gibi , daha zaman lazim mevsim olmasina , evrimini daha tamamlamamis diyebilirim
İlkyazsonkış mevsimi bana göre... sıralamayla aşk denen şeyin de ne olduğunu öğrenmiş olduk bu derste.
Sonbahar çünkü ne yagacagı belli ne sıcaklayacagı havanın. bide hasta etmesi yok mu oda ayrı bir alem zaten
Kış mevsimi çünkü aşk yalandır insanlar artık iki yüzlüler oldu. Ask yalandır
ilk bahar tam olarak uyar yavaş yavaş ısıtır, kuşlar cıvıldamaya başlar, kelebekler rengarenk kanat çırpar.
bahar aylarına benzetiyorum gelince çiçekler açtıran gidincede yaprak döktüren bir aşk
Aşk mevsim tanımaz.. yazın koynumda uyutur kışın koynunda uyurdum..
Yaz. Alev alev yanardım. Yanardaģ gibi patlardım. 😉☺
bahar olmalı, son bahar hüznü çağrıştırır ama diyorum ki aşk son bahar olmalı ^^son baharım ol^^ ^^hep yanımda ol^^
Tüm mevsimleri 24 saate sığdırmışız gibi...
Bence aşkı bir mevsime benzetemezsin. Bir sonbahara döner bir yaza, kışa bazende ilkbahara 4 mevsimdir. Bir mevsime sığmaz.
Sonbahar tabiki. bu mevsimde ağaçlar yapraklarını döker, gerçek aşkı yaşayanda gönlüne gözyaşını
Hepsinin güzel taraflarını isterim...
Kış gibi üşütür ama sarılınca geçer.
Pastırma Yazı.
Leş gibi sıcak.
Hiç sevmem.
Ne baharı ya, sadece kuzey rüzgarı ve buz soğuğu.
Her kisa bahar gelir her bahara da kis...
İlkbahar bence. Bol yağmurlu
Sonbahardır ya hep hüzünçlü
ilkbahar yaza yakın zamanlar
Ilkbahar gibi kıpır kıpır
Ilk bahar olurdu her yer çiçek açmış cennet gibi
Bahar... gelir ve geçer
Sonbaharın eylül ayı..
Benim için 4 mevsim :D
İlkbahar başlangıç, sonbahar bitiş.
Sıcak çok sıcak daha da sıcak olacak
Ben ayrım yapmam her mevsim severim onu
Aşka en guzel yakışan mevsim ilkbahar bece 😊😊