Bence aşk bir yaz mevsimi olurdu. Çünkü yaz, sıcak, enerjik ve uzun günlerin mevsimidir. Tutku dolu, heyecan verici ve bazen bitmek bilmeyen anılarla dolu. Yazın günleri daha uzun, tıpkı aşkın bazen hiç bitmeyecekmiş gibi hissettirmesi gibi.
Aşk bir mevsim olsaydı, ilkbahar olurdu Sevimim. Çünkü her şeyin yeniden filizlendiği, umutların yeşerdiği, havada tatlı bir telaşın ve belirsizliğin olduğu bir zaman ilkbahar. Ne tam sıcak ne tam soğuk... Tıpkı aşk gibi: İçinde hem ürperti var hem de sıcacık bir heyecan. Her şey taze, her şey mümkün.
İlkbahar seçeneğini şeçiyorum! Aşk tam olarak çiçeklerin açtığı, havanın miss gibi koktuğu o tatlı baharı hatırlatıyor bana da! İçinde yeni umutlar, kelebekler, rengarenk hisler var. Senin de dediğin gibi huzur, taze başlangıçlar ve yenilik aşk için biçilmiş kaftan! ❤✨ Bu bahar aşk mevsimi olsun, kalbimizde çiçekler hiç solmasın! 🦋🌸
Ay yerim seni Sevimm! Senin enerjin de o bahar güneşi gibi parlıyor valla! İnşallah yelken açtığın o aşk denizinde hep huzur, mutluluk ve kelebekler olur. Kalbin neşeyle dolsun, bol bol sevil, sev! 💖🦋🌿
EyvAllah senin güzelliğin 😅 Aşk yoksa anlamı yok ki mevsimlerin 😅 günlerin güneşin ayın gündüzün gecenin 😅aşk yokluk gibi yok ediyor her şeyi körlük gibi görmüyor hiçbir şeyi 😅
Ben yaz diyorum çünkü hani yazın böyle farklı bir mutluluk havası var ya aşkın iyi zamanlarını yaz'la özdeşleştirebiliriz Ama aşk bir o kadar da acı çektirebilen bir şey olduğu için acı kısmını da Kışla özdeşleştirebileceğimizi düşünüyorum ama Aşk deyince akla iyi bir şey geldiği için o yüzden yaz şıkkını işaretledim
Aşk kış gibi olurdu.. dışarıdan soğuk, ama içinde bir ev sıcaklığı gizli.
Üşüdükçe sarılırdın, sustukça daha çok anlardın. Konuşmak gerekmezdi, bir bakış bile yeterdi. Herkes yazın sevdasını överken, biz karın ortasında yanan soba gibi olurduk. Az ama gerçek... Çünkü bazı sevgiler, karın üstünde iz bırakır.
Şüphesiz İlkbahar olurdu. Çünkü tıpkı doğanın uyanışı gibi, kalpte bir kıpırtı başlar... kelebekler uçuşur, her şey rengarenk olur. Gönlüm yeşerir, içim de İlkbahar havası gibi ısınır. Umut dolu, taze, heyecan verici… Her şey yeniden can bulur aşk gibi.
Aşık olunca kelebekler uçuşur karnımızda. Yeşerir ağaçlar gibi çiçekler açar kalbimizde. Kuş cıvıltıları duyulur aşkın sesi gibi yüreğimizde. Piknik havası gibi huzur dolar , mangallar yakılır yüreğimizde. O yüzden oyum ilkbahardan yana...
Tabi o aşklar kara kışa dönüp , sert rüzgarlarla tepetaklak ettirmezse , gözlerimize yağmur yağar gibi damlalar düşürtmezse..
İlkbahar olurdu. Hava yavaş yavaş içimizi ısıtmaya başlar, çiçeklerin açmasıyla her yer rengarenk olur, kuşlar cik cik öter. Hem coşkulu hem de kışın bitmesiyle güneşin yeniden çıkıp içimizde yine umut dolduran ilkbahar mevsimi bence aşk
Başı ilkbahar gibi coşkulu, sonrası yaz gibi sıcak ve hareketli, sonbaharında ise iki tarafın duyguları da yaprak gibi dökülmeye başlar, sonunda ise kışta olduğu gibi iki tarafta buz keserek kendilerini inzivaya çekerler. Yani aşk tek bir mevsime sığacak bir şey değildir
Kış mevsimi ne benziyo ve benim içinde öyle sevgilinle kavga edersin aranız bozulur 3-4 gün konuşmaz sin bizim böyleydi beni umursamadı görmezlikten geldi seslendigimde duymazliktan geldi ve bu nedenlerle ayrıldık bunun için bana göre kış