En iyi arkadaşımın kız kardeşiyle gizli aşk yaşıyorum. Ne yapmalıyım?

merhaba arkadaşlar.Ben en yakn arkdşımın kız kardeşinden hoşlanıyordum 3 hafta önce.Ama sonra olmaz en ykn arkadaşımı kaybedemem bunu o kıza söyleyemem dedim.Neyse 4 gn önce face açmış bir durumumu beğenmiş ben de ekledim.Baya konuştuk sonra ben yüz bulnca ondan etklendiğimi söyledim meğersem o da beni ilk gördüğünden beri seviyormuş ama hiç belli etmemiş.Çok şaşırdım neyse şimdi artık sevgili olduk birbirimize aşkım sevgilim diye hitap ediyoruz ve çok ilerlettik durumu onla tabi daha gerçekte buluşmadık ama wbcam felan açtı ama abisi yani en ykn arkadşaım bu durumu bilmiyor.Zaten abisi başka şehirde üni okuyor.Gizli saklı konşuyoruz ve o srüekli tedirgin faceden her çıkışında mesajları siliyor odaya biri gelince kapatıyor hemen ve hiç kimse bilmiyor 2mizden başka bu durumu.Ama dün ablası odaya girince görmüş mesajlaşmamızı ve kıza ya engelle ya da abime söylerim demiş off ya.Kız da çok temiz namuslu utanmış yerin dibine girmiş.faceyi kapatacam diyor off ben napacam şimdi onla buluşacaktık bile yaa.O da beni çok seviyor.ablası da anlayışsızmı ne ya off.Zaten ablası şöyle biri ev-okul,okul-ev ve de hiç sevmemiş sevilmemiş biri.Aşktan meşkten anlayacaak bir kız değil.O da namuslu yani böyle olması iyi de o kızın benle konuşmasını istemiyor.Halbuki ablası o kızın beni sevdiğini daha önce biliyormuş kız söylemiş.ama konuşmamızı istemiyor Ya bizim kötü bir niyetimiz yokki sadece seviyoruz birbirimizi.Napacam şimdi ya.o 16 yşnda bn 18.Ayrıca da bana çıkacak başka kız mı bulamadın demeyin benim şimdye kadar aşık olduklarım hpe karşılıksızdı ilk defa biri karşılık verdi.Ve bu kız öyle kendini erkeklere bğeendirmek için süslenen püslenen bir kız değil.Faceye foto koyp erkeklerle konuşan bir kız değil ne teli var facesi de yoktu yeni açtı.Facesinde fotosu bile yok.Ve şimdiye kadar da hiç kimseyle çıkmadı ben ilkiyim.Çok namuslu bir kız ve ben o kızı kaybedemem seviyorum onu.İlk defa bana aşkım diyor.
En iyi arkadaşımın kız kardeşiyle gizli aşk yaşıyorum. Ne yapmalıyım?