Ablamın arkadaşına aşık oldum ne yapmalıyım?

ablamın bitane erkek kankası vardı bigün okulu asıp ablam ben bir kız daha tatil köyüne gitmeye karar verdik günü birlik denize falan girdik ona yüzme öğrettim yemek yedik falan sonra ertesi gün döndük ve gece faceden beğen mesaj atıyım diye durum atmıştı beğendim mesaj attı konuşmaya başladık çok tatlıydı hayeller falan kurardık gece güldürdü beni hep annem odama gelip kızmıştı bende ona söyledim evden atıcaklar senin yüzünden diye bizim dükkanda kalırsın falan diyodu çok güzel konuşuyoduk kaptırdım kendimi ama ablam arkadaşlarınla muhattap olmamdan nefret eder haberi yoktu neyse biz baya konuştuk onu sevdiğimden haberi yoktu tabi bir kızla çıkmaya başladı kız çirkindi tabi bende o kadar güzel değilim bir gün denize gittikten sonra ilk defa buluştuk normal konuştuk güldük falan ve o gün ablamla karşılaştık o yanımdayken ablam yanımıza geldi sevgilimisiniz dedi bende hayır karşılaştık gezelim dedik dedim o da kardeşin gezelim dedi falan dedi çok kızgındı bana ama sonra yürüdük ayrıldık ablamın yanından bana ablanla aynı yaştayız senin yüzünden hesap sordu falan dedi kızdı sonra nereye gidiyoruz dedim eve gidicem ben dedi gitti o günden sonra soğudu aramız ben hep mesaj aattım o atmazdı hiç üsteledim bırakmadım aşık olduğumu söyledim istemedi en yakın kardeşim dediğim insanın kardeşisin nasıl olur dedi anlamadım saçma geldi çirkinim diye bahane buluyo diye düşündüm sonra yine soğuk konuşuyorduk bir kızla ilişki yaptı o gün o günden sonra konuşmadık düşman gördü beni ben tabi özledim hep gizliden aradım ask fmden soru sordum sevgilisiyle kavga ettik bana etmediği laf kalmadı nefret ediyorum senden vs. evinin önünde gizlice ağladım görmedi hiç ben tabi baya aşık olmuşum 2,5 yıl oldu hala aklımd
Ablamın arkadaşına aşık oldum ne yapmalıyım?