Amin canım :) Benim oldular hatta çok oldu oluyor bazen bu yüzden bütün uygulamalarımı siliyorum kafamı dinlemek için bazen de mesajı görüyorum gördüğüm halde yazmıyorum hala yazmaya devam ediyollar şimdi hepsi beni seviyorsa sıkıntılı bir durum ona üzüldüm :( Mesajları yanıtsız bırakmam ama çok acil bir işim olmadığı sürece gönülden seviliyorsam aynı samimiyetle severim egoymuş, o yazsınmış, bir yerleri kalkarmış ben de öyle bir durum yok istersem yazarım istemezsem ömrümce susarım...
Özgürlüğüne düşkün, yalnız kalmayı isteyen ve seven, kafası karışık, işleri başından aşkın biri olabilir sabredersen o gün olmazsa bile diğer günler yanıt alabilirsin bazı insanlar her dakika her saniye teknolojiyle iç içe olmayı sevmezler anlayışla karşılamak saygı duymak gerekir mesela benimde aklıma çok sık gelen biri var hayatımda istersem her saniye yazarım ama bunu yapmıyorum bekliyorum daha uygun zamanlarda yazmayı tercih ediyorum eğer sana karşı bir şeyler hissediyorsa mutlaka yazar ama burada önemli olan senin ne kadar sabredebileceğindir ve beklediğin kişinin hayatında seçenekleri arasında mısın yoksa seçenekleri çoktan ortadan kaldırıp tek olan mı önce bu sorunun cevabını kendine sormalısın.. Bol şanslar..
İşleri var zaten ama benim ona karşı hislerim var ama onun bana karşı hisleri var mı emin olamiyorum. Hergün yazıyor ama 2 kelime başka birşey yok. Sıkboğazda yapmak istemiyorum. Acaba benim duyguLarımı açmamımı bekliyor.
Olabilir senin niyetini duygularını bilmeden zaten daha fazla yakınlık kurması senide kuşkulara sokabilir eğer ona duygularını belli edersen merak ettiğin her sorunun cevabını yine onda bulabilirsin ikiniz birbiriniz için şu an kapalı kutusunuz kutunun içinden ne çıkacağını bilmeden bir şeyler yazıp çizmek doğru olmaz sana sadece gerekli olan şey cesaret güzel bir şiir güzel bir söz ya da farklı bir paylaşım aranızdaki o köprüyü kurar sonrasını öyle ya da böyle gelecektir bence duygularını belli et ona..
Hayırr Aslaaa Olmadıı Ama Yapan Hep Bende oLdum Yanisi Fazla Değer Kör Adamı Gözü Açık Boktan Bir İnsanı Kraliçe Eder.. Çok Mesaj Atarsanız Zaten O Zaman Kaybedersiniz Orjinal Bir Bayan Ve Erkek Olun Bir Söz Yazın Ama Anlamlı Olsun Ve 2 Adı mGeri Kaçın O Hep Kovalicaktır Ve Sonra Tamamen Size AŞık Oldumu Tabi Sizde Kendinizi Göstericeksiniz Ama Bellirli Bir Mesafeyle.. Ee Tabi Sevmiyor Ve Kaçiyorsanızda Allah Sizi Islah Etsin Ve Allah Siizn Belanızı Versin :D :) :)
Aaahh ah, keşke anlasa değerimi de azıcık yüz verse. Saçma sapan bir nedenle küstü gibi bir şey oldu. Haftalardır planlar yapmaktan beynim sulandı. Kötü tarafı planladığım şeyleri yapacak cesaretim yok. :(
bir ara oldu. Ama sevgili değildik. Bir ara da ben sanırım aynısını yaptım. Ama yoruldum galiba. Yoruldum... afedersiniz ama şeyine bile takmadı. İyi ki takmamış. İstemediği halde istiyor gibi davransa belki de ben daha fazla yıpranacaktım.
Amin. İnşallah. Hakk cem-i cümlemize nasip etsin. Ama benim umudum kalmadı. Galiba ben yalnız ölücem. Sokakta yaşayan köpekler bile kendilerine arkadaş buluyor. Ama beni kimse kendisine yakıştırmıyor. Öcümüyüm acaba?
Hayır hayatımda öyle biri yok ama benimde huyumdur mesela bana mesaj atan kim olursa olsun en sevmediğim kişi bile olsa mesajını gördüğüm an cevaplıyorum.
2 değilde her gün kalktığında en az 20 mesaj görüyodu telefonunda benden ard arda gelen güzel söz vs... bir gün dedi ki senle yapamıyorum... öyle biri olmadı hayatımda ama öyle biri olmuştum ben...
birine rahatsızlık vermenin en kolay yolu bekletmektir. bekletmek insanı çıldırtır. belkide kuruntularından kurtulup rahatlamak için tekrardan yazıyordur. kim bilir.
İşte ikinci mesajı atınca karşıda hemen bu nasıl olsa benim elimde avçumda gibi gereksiz egolara bürünüyor ne yazik ki. O yüzden ne kadar çok sevsemde asla ama asla 2. mesajı atmam
şimdi o biraz da insanlar arası ilişkiye ve mesaja bağli benim cocukluk arkadasimla iliskim bu yonde ve bence etkinlik ve pasiflik donem donem degisebilmekte olup azalmiyor bence onemli olan da bu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sevdi evet ama burnumdan da getirdi böyle sevgi olmaz olsun
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Mesajına cevap alamayınca, ikinci mesajı atanı sevin çünkü o sizi çok seviyordur! Hayatınızda öyle biri var mı?
En İyi Cevaplar