Yani çirkin değilse neden sevgilisi olmuyor, olamıyor?
Ps: Bu soruyu şimdi kendi adıma sormuyorum 😄
Ps: Bu soruyu şimdi kendi adıma sormuyorum 😄
Türk erkekleri fazla güzel kızları kaldıramıyorlar kıskançlar aşırı sahipleniciler güzel kızları beğenirler elde etmek isterler ama ömür boyu idare edebileceklerini düşünmezler o yüzden çok güzel kızlar seyirlik olarak kalır hep zaten o çok güzel kızlarda özgürlüklerine düşkün olurlar genelde iltifata, güzel olan her şeye doymuş oldukları için yalnız kalmak onlara iyi gelir. Evli erkeklerin çoğu güzel kızlara bakmaktan kendini alamaz yanındaki kadın ise sıradandır buna çok sık rastlıyorum son günlerde özellikle :)
Evet demi ne yazik :( Bence Hic hos degil, olmamasi gereken birsey.
Nasip herkesin bir kısmeti vardır ama zıtlıklar birbirini tamamlar mesela güzelle çirkin, geceyle gündüz gibi doğanın dengesi bu.. Kesinlikle son söylediklerin doğru yaşamak istedikleri hayatı tam olarak yaşayamamış olmanın ezikliği bir de artık mantık evliliği daha çok akla uygun geliyor güzel bir kadınla evlenmektense sıradan, hayatı müşterek yaşayacakları, meslek sahibi kadınlara daha çok yöneliyorlar cesur, kendine güvenen adamlar kalmadı artık önceden yiğidin karısı güzel olur denirdi şimdi kimsenin bakmadığı bir kadın olsa bize yeter onu eve kapatır biz dışarı açılırız zihniyetindeler neler var neler..
Aynen gercekten öyle, cok haklısın gerçekten okadar kirli zihniyetler varki ve bana göre mantıksız yaşayan, ben o evli ama pardon ams HAYVAN gibi bakan insanları çok gördüm ve midemi çok bulandiriyorlar evlenmekten soğudum yemin ederim..
Evli erkeklerin gözleri hep dışarda aynen gördüğün gibi bekarlığında o kadar çapkın olmayan adamlarda gördüm evlenince ve bir kadına sahip olunca daha fazlasına sahip olmak buna yaradılış denemez buna karakter eksikliği denir bana göre ben de bu sebep içinde evlilikten uzak duruyorum evli insanların beni istemeye geldiğini bilirim hatta komşumuzun bir kızını böyle evli bir adam istemeye gitmişti sözler bile takıldı adamın sonradan evli olduğu ortaya çıktı kız bir daha hiç evlenmemişti meğerse adamın yurtdışında bir hanımı bir de çocuğu varmış Allah kimseye yaşatmasın gel de güven birine ve evlen dünya onursuzlara kaldı güzel kızların dünyası da güzeldir bu kadar büyük midesizlikleri kabul edemezler..
Çok igrenc birşey gerçekten 🤢 bencede karaktersizlik denilir buna. Çok yazık ama böyle insanlar çok var ne yazıkki -_-.. bencede edemezler bekar kalmak en güzeli
Daha beterleri var Allah esirgesin erkeğin ruhu kaşar olanına denk gelirsen bütün evine kapan döşe fayda etmez suda yürür izini belli etmez kadında tehlikelidir ama erkek kadar tehlikeli değildir kadınlar içinde tutamaz yaşadıklarını ama erkekler isterlerse sırlarını ömür boyu içinde sessizce saklayabilirler bu konuda erkekleri gerçekçi ve dürüst bulmuyorum tek avuntuları da reddedilme korkuları sanki korkuları olmasa evinin kadını yapacaklar yapsalar sadık kalacaklar bla bla bla aynen bekarlık gibisi yok erkeklerin kahrını çekmek kolay değil bir de kafa dengine denk gelmezsen ömrün zehir olur o yüzden çok iyi seçimler yapılmalı ya da uzun yıllar bekar yaşamalı..
Aynen bu gercektende öyle, kadınlar tehlikeli ve Seytan Ruhlu bile olabilir ama erkekler daha tehlikeli ve daha sinsi varlıklar Allah kimsenin başına böyle bir insan vermesin herkesin gönlüne göre birisini verir insAllah :/ bencede Bekarlık sultanlık boşuna dememişler ☺️
Kesinlikle bunu zaten olgun hayatı ve kendini sindirmiş erkeklerden de rahatça duyarsın amin inşallah olsa bir dert olmasa ayrı dert annemin de dediği gibi evlenin artık der 2 saniye sonra evlenmeyin evlenenler ne oluyor sanki der 74-75 yaşındaki kadın bile bu ikilemi saniyeler içerisinde yaşıyorsa bizlerinde kararsızlıkları hiç bitmeyecektir öyle bir zamanın çocuklarıyız ki kader bizi hep insanlarla sınıyor. Allah yardımcımız olsun doğru insanlarla sınasın inşallah :)
Amin insAllah Teyzenin ellerinden öperim çok haklı. Çok kötü bir zamanda yaşıyoruz bu ne yazıkki acımasız bir gerçek senin Yaşın kaç?
Rica ederim, Evet öyle. ☺️ 23 sayili aylar kaldi 24de
Amin Cok Tesekkur ederim insAllah seninde 30 Yasin sana Gönlündeki herseyi Hayirli bir bicimde getirir☺️❤️
Herkesi kucuk gorup kimseyi yanlarına yakıştıramıyorlar cunku
Peşinde koşanı çok olduğu için hep tepeden bakıyor ve istediği zaman sevgili yapıp istediği zaman tek takılabiliyor. sevgilileri de daha çok serseri, kendini birşey sananan tiplerle takılıyor. Biz ve biz gibi kendi halinde olan tipler ise sadece iç çeker o kadar. 🙁🙁
Genelde bu Eğer bir çirkin avuntusu değilse 😊 güzel kadınları açılmaya her erkek cesaret edemez reddedilme korkusu yuzunden
Ama ozaman o güzel kadin ne yapsin? Sonucta Allah guzellik vermis :D
Kartvizitimi bırakıyorum buraya bana yönlendirme yap😂
Hahahaha Kendini Tarif et belki okurda kismetin acilir😂
Sen güzel misin 😊
Bilmem herkes güzel değilmi zaten? Herkesin görüşü farklı kendime güzel demem asla☺️🙃
Ben de güzele güzel demem güzel benim olmadıktan sonra 😂
Senin icin güzel nedemek? Tarif et bakım görünüşünü ☺️🤔
Gülerken böyle gözlerini içinde gulucek beyaz tenli ince belli iri tombiktolar yuvarlak kalçalı 😂eller de önemi zerafeti ordan anlasilir bir kadının
Benim Gözlerimin çok anlam yüklü olduğunu söylerler, Beyaz tenliyim esmer olmayı tercih ederim, inçe belim var gerisi beni ilgilendirir👊🏼😒
Ellerimde çok zariftir😂 vallaha haha
Seni tanımak istiyorum yiğidim 😂😂
Dua et belki bir gün tanışmak nasip olur😄 ayrıca bide sanatçı ruhum var
-Şiir yazarım
-Beste Yazarım
-Çizim yaparım
-Şarkı söylerim
Kriterlerine uyumlu degilimdir sen Esra Erol'a katil o tombik mombikliyi onada de bulsun sana birini haha😄
Ahahahah Yemin ederim beni sesli güldürdün Ha bir de duygusal müzik dinliyordum hiç güleceğim yoktu😊ama sen dedin bende samimi bir şekilde cevapladim tombiş bobiş işte🙈
Bu arada ben de şiirler yazarım 😊 kendi halinde öyle
Ya nasip ya kısmet 😊belki bir gün site küçük karşılama şansımız cok
Hahaha Allah'ta beni güldürsün ozaman insAllah Coook Amin☺️😄
Neden duygusal şarkı?
Bende kendi halimde ama beğeniliyorlar :)
Haha aynen öyle KİM BİLİR🙃 ama ben seni taniyamazdim resmin tam degil, sen beni tanirmiydin😌😎?
Gecenin bu saati göbek atacak halim yok, 😊 güzel sigaranın yanında en güzel duygusal şarkılar gidiyor
https://youtu.be/-Fn9FeByF6A
Ben seni nasıl tanıyacağım gizli 😊 her gizlisi oraya gidip sen misin sen misin diye sorayım mı. 🙃🙃🙃 Bir tek ipucu ters kafa var 🙃🙃
Yarısı içeride 🙃 fotoğrafın Ama sen beni tanırsın kesin her şey meydanda
Hahaha Bende Duygusal sarkilari severim ne kiziyorsun catik yaaa👊🏼😒 bence Yumrukta bir ipucu demek isterdim ama herkesten yumruk yiyorsundur Tombik mombik dersen o yüzden ipucu olarak değilde hak ettiğin birşey olarak algıla :D ama kesin algıla tamam mi🙃 sen kimlerdensin? Tanit bakim kendini, özelliklerini, görünüsünü
Neden inat ediyorsun 😊gel bize kendi gözünle gor
Sana bir sır vereyim mi ilk kez bir kızdan Yumruk yedim 😉
Bende sana bir Sir vereyimmi biraz daha gel fallan dersen daha cok sırların olacak çünkü seni Tokat, Yumruk ve Tekme manyagi yapacagim🙄😒😒
Kıyamam sana ellerin acı ki taş gibiyim ben 😐😐
Sen sor ben söyleyeyim o zaman sen kimlerdensin Sarıların Sülo 😂ne öğrenmek istiyorsun
Biyografi gibi say iste
İsim:
Soyism:
Yas:
Boy:
Nereliyim:
Aşiret:
Falan fistan 😂
Yemedi😂
Çok kazık sorular
Sadece ismimi vereyim Mustafa İstanbul'da yaşıyorum aslan Kastamonuluyum yaşım 27 bu kadar kafi
Emeğine sağlık üşenmeden ne kadar da güzel hazırlamış
Cok zorsun ya sen😁sevgili bulamaman normal
Zoru gören kaçmış olmalı 😂
Hahaha neden? Kimden cekiniyorsun Azizim😂
Bana diyene bak daha gizliden çıkamıyor 😂 Ben ben nüfus sureti istiyor
Hahaha ne demişler kolayı herkes başarır önemli olan zoru başarmak onuda başaramayan kaçsın kalabildiği kadar yoksa kovalarlar☺️🤗
Ben neden gizliyim bir sorsana, hadi sorr, sor diyorum
Sen neden gizlisin 😂😂
Eğer ben istiyorsam benim için zor yoktur başarırım imkansız da Biraz zaman alır 😂
Çünkü bu soruyu sordumya herkes zannedecek kendim icin sordum sonra hep saçma sapan konuyu saptirmis yorumlar gelecekti ondan akillim🙃
Tabi tabi gördük 😂 hemen korkup kaçış planları sanki babam hazırladı 😂😂😂
Sen bir dahisin 😂 soru sorma mantığına hayran oldum
Ya bu size Allah aşkına kim yorum da nüfus sureti ne verilir ya
Burada bir mantık hatası var üzgünüm ama yüzüne vurmak zorundayım 😂😂
Sevdinmi, dövdünmü en kötüsü sövdünmü anlamadım bak şimdi☹️🤔
Seni sevdim gerçekten ya enerjine hayranım 😊
Ama kabul et isteklerim fazlaydı kimse vermez bunu burada
Hahaha sağol MasAllah de vallaha enerji bu dezenerjiye döner Allah muhafaza 👂🏼👌🏼 vur tahtaya ya da yoksa çok arama kafada olur☺️
Ben ismimi bile vermezdim😎 sen En önemli olanı dedin Yasını 😳
Zaten farkındayım beni kaçırmak için yaptın onu Benden kurtulmak istedin 😂
Bu saatte tahta Nereden bulayım yastığa vursam olmuyor mu 😊
Bulamiyacagini tahmin ettiğim için Kafana vur dedim yya😂😂😂😂 mesleğin ne?
Boş çakmaklara gaz dolduruyorum 😂
Kafamı duvarlara vuracağım 😂 söz
Gerçektenmi var mı öyle bir meslek 🤔😄 Petroldemi calisiyorsun🙃
Yemin et?
tamam Hadi vur
Yok güzelim ya 😂 esprisine dedim😂
Azcık değiştirdim kafamı canım kıymetini benim ya varamamış böyle
Sen söyle bakayım Senin meslekte Ona göre ben de söyleyeceğim
Haha Güzel olduğumu nerden biliyorsun :D
Ne alaka soruya soruyla karşılık verilmez🙄
Tamam ya Mobilyacıyım ben 😊 Sen mızıkç oyunbozan gıcık şey seni
Hep ben hep ben onu söyle bunu söyle 😊
Bu arada bu sorular soruyorsun sen amaç ne işe mı alacaksın 😊
Haha yok bu saate daha uyanık olmana sasırdım ne mesleğin varsa aynısını bende yapayım diye :D
Ben Hemşireyim sormuştun :)
Hemşire misin Yemin et
Ne zaman sordum
Haha neden inanmıyorsun? Evet sen söyle demiştin üste
1 dakika yorumları okuyorum ben öyle bir şey görmedim 😊
Seninle daha önce tanışmadık değil mi Biz
Sen söyle bakayım Senin meslekte Ona göre ben de söyleyeceğim bunu yazmıştın
Yok neden? Sen neden İnanmadın hemşireye
Her soruyu sormuştum Tamam ben de anladım daha önce söylemiştim diye anladım 😊
Ne kadar çok yaziksmisik 😊 maşallah bize
Haha sohbetim tatlı sanırım uykuna tercih ett
Ettiğine göre hahaha
Hemşirede neden öyle tepki verdin?
Sohbetin tatlı huyun pis yani 😂 Burası Desti izdivaç a çevirdin ya
Sen çalışıyor musun şu an
Daha önce de bir hemşireyle böyle gizliden konuştuk bir türlü çıkmadı herhalde hemşirelerde bu genetik
3 ay konuştuk hemde😂
Nasıl huyum pis? Neden izdivaç ya haha delimi ne kurban ol sen Benim huyuma👊🏼😒🙄
Haha Benimkisi soru yüzünden yolda gizli değilim o ben değilim :D
img-s2.onedio.com/.../...66fc7b5a5532101232d6a.gif Deliyim ne sandın sen😂😁
Farkı birşey sanmadim☺️
Viyan şüphe ettim ama o olmayacaksın ihtimalini biliyorum 😊 Neyse Geçmişe mazi derler önümüzdeki maçlara bakalım 😊
Senin Gelecegin Esra Erol 😎
www.ozgunresimler.com/.../...8144d299d2e233280.gif Sen kendine bak😂😂deli mi ne ben istesem ne tombişler tontisler hay gidi hy
Haha Taaabi Taaaabi Bende Megan Fox 🙄😂
Bu Aşk Burada Biter ve ben giderim al mektupları ve mektuplatimi😂
Elveda Genç Tombisci, Elveda Mehmet, Elveda Sair Düşünceli Sair Ruhsuz insan 😪🤧
Sana bir şarkıları bıraktım bir de yarım kalan düşlerimi😊
https://hizliresim.com/POBJl9 Hemşire Askın değilim 😎 Şarkılarını yanlış kişiye gönderiyorsun🤧
Bu premses kim aşık oldum😂
O prenses değil Zor bir Cadı 👊🏼😒 öyle demiştin
Fikirler digişir😊
Değiştirmeyenler saftır
https://hizliresim.com/NOW0DO sence gözlerim anlam taşıyor mu? Önemli bir nokta
Çok derin bakışlar samimiyim maşallah nazar değmesin 😊
Bu kadar güzel olacağini tahmin etmiyordum😊
Teşekkür ederim :) senn neden uyumuyorsun?
Haha güzellik bakış açısındadır teşekkür ederim. Acaba nasıl bir tip diye tahmin ettin
Presemsesler uyumadan prensler uyumaz etraf kurt kaynıyor 😂seni yalnız bırakmam
😂😂 presemesler kim? ben kendime bakabilirim sen uyu :D
Ne bilim 😊epey olgunun daha ergen birini bekliyordum şaşırtın beni 🤗🤗
7 de gunesin ilk ışıklarinda😊 uyuyacağım
Ergen sensin Piskolojisi bozulmuş Papucumun prensi😒👊🏼🙄
Ben kabul ediyorum canım az deliyim diye çeyrek deli😊 Ama fotoğrafını gördükten sonra bütün ön yargılarım yok oldu
Erkek milleti niye böyle? Ön yargını bir resmmi yok etti yanı
Ne alaka ki şimdi yuh ya üzdün static.tumblr.com/.../...7csgcc08044o4cgc0_640.gif
Fikir olarak değil on yargılar sadece sitenin geneli öyle ya ondan senden kaynaklı değil siteden kaynakli
Hmmmmm peki anlıyorum :) neden bu sitedesin? Ben 40 yılda bir uğrarım insanlara yardımcı olabilmek için yoksa hiç takılmıyorum aslında
Çok güzel sorular soruyorsun tam vitrinlik 😊 Can sıkıntısı seviyorum burada yorum yapmayı elimden geldiğince kendime yardımcı oluyorum Troll yapıyorum Fazla ciddi yorum yapmam bir anlamı yok zaten
Nasıl oldu da sana Ciddi ciddi cevap verdim ben bile şaşırıyorum 😊
Soru sormadan insan zeki olamaz, sora sora :D anladım oda iyimis ama zaman kaybı iste değermi aceba :)
Değer mi Bilmem hiç öyle sorgulamadım. Eğlenmeyi seviyorum Burasıda eğlenceli geliyor bana lunaparkın Burası benim
Haha ne demişler hak edene hak ettiği muamele :D Allah istemedi bana Artistlik yapmanı haha
Ben son 1 yıldır buradayım her zaman birkaç hesap değiştirdim
Hahaha iyi eğlen bakalim lunaparkinda :D
Aptal siteye bir daha girmeyeceğim eyei olmayacağım kendimi burada buluyor 😊
Haha neden be derdin var 1 neyine yetmiyor?
Bosver buda geçer :D çok vaktin var herhalde ondandır 7/24 buraya girmen haha
Ya bir hesap kullanıyorum da kapatıyorum tekrar geliyorum 😊
Öyle büyük bir derdim yok Allah'a şükür
Evet iyi tarafıma geldin 😊
Takip edersen gündüz hiç girmedim görürsün her zaman burada değilim 😊
Bazen geceleri bazen gündüzleri
tamam iyi yapıyorsun :)
Haha iyi bari kötü tarafına sevk gelmemişim :D
Yok herkesin kendi bileceği iş ☺️
😊😊 hemşire alım benim kalbimde bir sızı var Acaba neden Siz daha iyi anlarsınız bir el atsanız da
Herkese yardımcı oluyorsunuz ya Bana bir yardımcı olun 😊
Nasil bir sizi? Askmi yoksa ciddi sizimi🙄
Sarhoştum hatırlamıyorum 😊
Ne olmuş Burada 😂
Cehennemin dibi olmus Ablacim🤗
Bu soruda fotoğraf yoktu 😊ne ara koydun senmisin o
Yok bende anlamadım ☹️ ben Esmerim sarışın değil ama onun kim ve nerde oldugunu biliyorum yanı resimdeki kızın
Vitrine almışlar senin soruyu 😊
Bütün Türkiye şu an bizi izliyor x😊
O nedemek? Anlamadım
Haha doğrudur Vitrinlik soru sorarim😂😂
Çok süper soru sormuşsun diye mesaj geldimi😊
Bu arada hemen şimarma😊
Haha geldi anladım şimdi :D
Şımarırım 😒👊🏼
Sen beni kum torbası sandın galiba 😊
Eeeeeeeveeeet 😍😍 nickini Kumtorbasi yaaap😍
Sen bir dahisin vay canına neden daha önce benim aklıma neden gelmedi acaba😊
Bana dahi diyebilmen için gelmedi aklına ☺️
Tamam işe alındın seni KS danışmanım olarak 😊
Hahaha çok komiksin senin beynin sulanmış cokmu içtin sen Alkol 😏👊🏼😒
İla ki sarhoş olmak için içki mı içmek lazım dün gece muhabet sardı bende hoş oldum😉
Haha tamam ya ne kiziyorrsunnnn😒 resmini yola bakim b
Bende gönderdim 🙄
Tamam 😊senimi kıracağım istediğiniz resim olsun
Hiç şaşırmadım🙄
😊çok yakışıklıyım Allah kahretsin ya
Evet yaa, özgüvenini cok taktir ettim 👊🏼🙄
Kalbin güm güm atıyor duyabiliyorum😊
Etkilendin tama bu senin suçun degil her kiZ bu yahşi bakislarim ile aynı etkiyi gösteriyor 😊
Aynen varya ne diyecegimi bilmiyorum Ask bu olsa gerek😂
Ben senin bildiğin erkeklerden değilim canım beni hemen tavlayamazsin😊
Yok ya niyetim Yok Ben Platonikligi seviyorum😏
Şaka bir yana da görmek istiyorsan mesaj attın ortaya fotoğraf atmam
Burdan yolla bende sana burdan gonderdim
Kusura bakma kurallarima aykırı 😊
Haha iyi ozaman kalsin, Yapacak birsey yok ☺️
Sana tek bir soru
NEDEN?
Cünkü, cikarcilik yapiyorsun buda Hic hos degil🙄
Vallahi değil ya anlatamıyorum
Neyi anlatamiyorsun?
Olan ne ozaman
Sadece orta yerde istemiyorum resminin olmasını
Niye yiceklermi😒
Evet 😊çok tatliyim
Ayyy Egoya bak ozaman ben ölim😂😂😂 ikinci adim Şekerpare 😂😂😂😂😂😂😇
😊göbek adin ne tulumba tatlısı mi
Yok Künefe🙄🙄🙄
Ama onun içinde kaşar var sana yakıştıramadım 😂
Allah cezani versin😂 Mozzarella o Bide 😒
Amin😊
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak diye buna denir
Haha onu bosverde sen resim atiyormusun atmiyormusun?
Profile koyacağım birazdan😂ama sakalsız
Haha iyi hadi bakalım
Bak bakım
Kaldırıyorum😊şimdi kızlar peşine düşecek
Hahaha tamam cek 😎
Evet ben işte böyle 😊yarın hesabı kapatacam haberin ola
Bende buraya pek takılmıyorum zaten ☺️
Nereye geliyim😊
Yanı?
Yani vereceksen ver başka hesap vermeyeceksen oyalama beni🙃
Yok kusura bakma ☺️
😘😘😘😘 öpüldünüz bebek
Kendine iyi bak☺️☺️
Bakarım bakmam sana ne sen artık bir yabancısın
Tmm🙃✌🏼
Cevap
53Cevap
Fotoğraftaki gibi güzel olup yalnız olan varsa bütün dünya beni... Anladınız siz.
Yok sen kendini güzel sanıyorsan ayrı mesele.
Güzel olup da yalnız kız olmaz; güzel olduğunu zanneden kız vardır.
Ben soruyu kendi adima sormadim, cok güzel kiz var Yanliz olan kendini evde kalmis hissenden ondan sordum✌🏼☺️
Hmm bilemicem
Egosou yüksektir veya onu sevmeye korkuyorlardır. Çünkü güzel olunca gözler hep onun üzerinde olacak arkadaşları tarafından yakışma yakışmama durumu olacak falan
İlginç ama haklı olabilirsin
Kuyruğunda yığınla asalak olunca bitarafları tavan yapıyor kucaktan kucağa gezerkende e haliyle yalama oluyorlar ondandır belki. Gerçi bir güzellikle olduğu kadar yapıylada alakalı bişi
Evde kalmişliği birtakim bahanelerle meşru hale getirmeye calisan bayanlarin halidir bu. Armudun sapi üzümün çöpü sonra yaş 30 olunca güzelim ama erkeklere güvenmediğim için evlenmedim...
Güzel ya da cırkın Olması Sorn Degl Insanın Bencl ya da Kendını Begenmıs Kibirli Olup Olmaması Dah aÖnemlı bu Konularda.)
Seçicidir.. veya güzelim önce biraz eğleneyim kafasindadir
Yok güzel ama talibi yok Yok anlamindaydi soru
Erkekler onun çok guzel olduğu için kendisine bakmayacagini dusunuyorlardir.. çok aptalca olsa da böyle olan insanlar var
Evet aslinda cok Sacma cünkü güzel olmak ulasilmaz olmak anlamina gelmiyor
Çoğu aptal bunun böyle olduğunu sanıyor sadece hepsi bu.. çok güzel olan ve ulaşılması zor olanlar var elbette ama benim buradaki dusuncem iki meme bir seyden ibaret sonuçta der gecerim.. ve ayrıca zor kadın yoktur ikna edemeyen erkek vardır
cunki. kendi guzel kendine guvenemiuor ve cok. erkek baktigi icin hosunada gidiyo o bakimdan erkege baglanmiyo olabiilir
Boş hareketler yüzünden güzellikle alakası yok aslında hayal dünyasında yaşayan bütün kızlar böyle oluyor
Ne alaka?
Çok alâka gerçek hayatta yaşamıyorlar
Ustunden beya bir kisi gecmis oluyor cunku. Evlenilcek eglenilcek kiz muhabbeti.
Güzel kızların sevgilisi oluyor ters psikoloji yapıp durmayın ameke 😒
Guzel algısı var. Erkeklerd bana bakmaz. Beni begenmez. Kesın çıktıgı ya da konustugu kısı var. Diye kız zaten gıyımli kımseye bakmıyor.
Çünkü güzelliğini 1 kişiye adamak istemezler hovarda olurlar öyle kızlar.
Bak yakışıklı erkeklerde bekar bknz.
Neden bekarsin?
Bekar olmanın bir nedeni olur mu kısmet şu an sevgilim bile yok :)
Birsey sorcam, sevgilin oluncadami bekar oluyorsun? Neden bile dedin vallaha Kafam karisti😂😂 türkcemde biraz Kit
Hayır evlenmeyi düşündüğü bir insan olur ya hayatında sevdiği kadın sevgilisi bende öyle karşılıklı sevdigimizi hissettiğimiz bir kimse yok kupkuru bekar yani :D
Anladım, aynen bendede öyle haha Ölelimmi? 😄
Hahaha :D olur ölelim belki kimseyi sevmeyi beceremiyoruz ama en azından seviyormuş gibi yapıp duyguları ile oynamıyoruz biz en iyi ölürüz
İlk defa birinden ölme teklifi alıyorum heyecanlandim :D :D
Vayyyy aynen bak beni tarif ettin sende şüphem var erkeksin sonuçta 😂 ama tamam ölebiliriz sorun yok :D
Hahaha Teklifin alası gizlilerde saklıdır ☺️🙃
Nasıl bir ölüm hayal ediyorsun? Düğünlerde eşler kolları aralarında meyve suyu falan iciyorya bizde meyve suyuna siyanür koyup içelim mi :D 10 dakikaya kalmaz tertemiz ölürüz
Yok biz acılı ölelimki Cesur desinler o ne öyle hemen acısız ölüm🙄 ya da birimiz senin dediğin gibi ölsün birimizde benimkisi gibi ilk ben seçim bari benim namım Cesur ben acısız ölim sende sonradan Cesur ol Acılı öl nasıl fikir ama😍
Ama bak benim dediğim şekilde düşünsene siyanür içiyoruz göz göze bakarken metabolizması zayıf düşen gidiyor
Yok sevmedim bu planı benimki daha iyi😒
Sana bir olay anlatayım bir devlet hastanesinin acilinde çalışıyordum acil personeli olarak gece saat 3 buçuk falan bir ambulans vıy vıy viy geliyor dedim garanti bişey var bunda bir kadın sedye ile geldi olay şu adamla kadın evde ama adamın ailesi kızı istemiyor adamın ailesi evde yokken kadını almış eve sanırım uygunsuz bir zamanda yakalandılar kadın 3. Kattan assagi kendini bırakıyor sol ayak parçalanmış belinde 3 yerde kırık ve felç belden aşağısı yok artık belki yarım saat önce neler yapıyorlardı o an kadını görmen lazım Rabbim korusun adama diyor beni başka hastaneye götür belki kurtulma şansım vardır adamın umrunda değil nikahları yok belki 3 belki 5 dakikalık bişey için kadının ömrü gitti ölmekte can vermekte öyle kolay değil ben çok insanın gözlerini kapattım
Senin mesleğin ne? Kötüymuste neden özellikle bunu anlatdin bana?
Can vermekten bahsediyoruz ya aklıma geldi bende bilmiyorum neden anlattım ya o an kadının çaresizliği adamın umursamaz tavırları hain insanlar cidden Allah doğru düzgün insanlarla karsilastirsin hep diyorum yanlış şeyleri nasip etmesin bana ben o zaman hastanede acil personeliydim şoförlük yapiyordum trafik kazası geçirdim Şu an evdeyim
Evet öyle tabi, cagresizlik kötü birşey :/ geçmiş olsun Umarım ciddi birşey yoktur Hemşiremi oluyorsun? Anlamadım tam olarak
Kısaca özetleyim cenaze işleri acile gelip vefat edenleri morg işlemleri gidecekleri yerlere ulaştırma
Doktor hemşire falan değil yani acilde ilk müdahalede doktorların yanında bulunuyorduk kurtarilamazsa bize kalıyordu kefenleme morg
Şimdi anladım ☺️ ölüm teklifimden korktum Şu an 😂
Anladım Allah yardımcınız olsun :)
Yapmıyorum şu an yinede teşekkür ederim :) bir intihar gelmişti kadın onu anlatsam inanmazsın ya da sus dersin ben bile hala şokundayim diyebilirim
Anlat bi😳
Yine aynı gece saatleri acile gelen ambulans uyarı yapıyor mavi kod ile geliyoruz diyor mavi kod demek acil müdahale ekibi hazir şekilde beklemesi gerekiyor hepimiz yerimizi aldık kadın geldi ama ölmüş 7. Kattan atmış kendini doktorlar ölüm raporunu hazırlıyor biz kefenledik morga indiriyoruz ama sedyenin üzerinde beyaz kefenli hastanenin içinden bir kısımdan geçiyoruz insanlar var görüyorlar yani kefen kanlı falan neyse intihar olduğu için adli vaka polisler gelip inceleme yapıyor geldiler kadının sağ kaval kemiği dışarıda ayak kopuk polisler darp var mı diye inceliyorlar kadını çevirin dediler sırt üstü yatıyor ya omuzundan ve kalça kemiğinden tutup çekiyorsun yan durması gereken kadın ikiye katlanıyor kıtır kıtır kemik sesleri heryeri kırık diğer tarafa çevirin dedi cevirmemizle bir içi boşaldı nasıl bira kokuyor varya ben kusucaktim artık en son
Polis dedi şu ayağı kemiği bir düzeltin ailesi böyle görmesin yazıktır 2 personeldik birimiz ayagindan birimiz dize yakın olan yerden tuttuk çeke çeke katır kutur kemiği azda olsa yerine oturttuk varya çok kotu ya
Aman Allahım, gerçekten çok kötü birşey ama full aksiyon bir meslekmiş gerçekten
Bak bir amca trafik kazası geldi ona çok üzüldüm
:( nasıl olmuş?
☹️*
Amca geldi 60 yaşlarında var araç dışı trafik kazası biri vurmuş kaçmış kulağından kan geliyordu muhtemelen beyin kanaması inan gözlerinin beyazı bile kan heryeri kesik bacağı kırık sedyede oksijen veriyoruz doktor tomografi cektirin getirin dedi hemşirelere yardım ediyim dedim bende gittim onlarla amca durmuyor sürekli konuşuyor falan ayağa kalkmaya çalışıyor kırıkları var tomografici böyle olmaz bayıltın getirin cihazda durmaz dedi geri götürdük doktor bayılttı tomografi çekildi müdahale odasına aldık amca yarım saat oldu olmadı gitti uyanamadı
Kıyamam ☹️ nasıl insanlar var ya pislikler vurup kaçmak nedir Ama Allah büyük hesabını sorar
Hiç sormuyorsun sen nerede yaşıyorsun böyle intiharlar atlayanlar daha silahla vurulanlar neler neler var
Sen nerde yasıyorsun?
İstanbul gazi mahallesi :)
Neden sormamı istedin? Orasının özelliği ne?
Duymadım deme?
Duymadim🙄
Vakti ile terör olayları ile gündemden düşmeyen sokakta elinde uzun namlulu silahlarla gezen insanların olduğu kıraathanelerin otomatik silahlarla taranip insanların öldürüldüğü hala uyuşturucu çeteleri hırsızlık gasp şunu söyleyim sana :) Amerika'dan ırak'a haber çekmesi için gönderilen zırhlı bir jeep çalınıyor ırak ta o jeep bizim evin 2 sokak üstünde bulundu :D
Buralarda polis arabaları veya sokakta gezen polis göremezsin ya zırhlı araçlarla geliyor polis ya da özel tim özel harekat dedikleri polisler uygulama yapıyor bildiğin Teksas eyaletinde yaşıyoruz
Oha o nebicim sokak😳 neden taşınımıyorsun aksiyon severim ben ama bu insanların ölümünü izlemek gibi birşey :/
bir sokak değil mahalle burası internette biraz araştır haberleri görürsün yerlisiyiz buranın :) doğma büyüme burdayım sen neredesin?
Almanya
Oooo uzak baya nasılsınız aile ile mi zor değil mi yurt dışında yaşamak :/
Sabah ezanı okunuyor şu an :)
Ben dogma büyüme Almanyalıyim zorluk cekmiyoruz Allah'a şükür :) evet uzak Namaz kılıyorsan Allah kabul etsin ne güzel :)
İnsan alıştığı yerden başka yerde rahat edemiyor şimdi Türkiye'ye gelsen hiç kolay olmaz senin için herhalde dedim ya trafik kazası sağ bacagimdan yaralandim iyilestim sayılır ama yinede namaz kılmak için şu an erken :) biraz daha toparlamam lazım
Tabi haklısın. Evet zor olurdu hemde çok, Benim icin Almanya brnim ülkem, Türkiye vatanım☺️
Türkiye'de aslen nerelisiniz?
Muşluyum Trde Bursa'da kalıyoruz
Himmm kısa süreli Türkiye'ye gelinip gidilir değil mi yaşama dersen zor bende İstanbul doğma büyüme İzmir'e gittim bir ara 2 sene zor dayandım geri döndüm
Evet çok zor bencede Herkes yapamaz
O zaman sen guzelsen eğer bide almanyadasin Alman bir sevgilin olmasını istemiyorsan imkanlar kısıtlı senin güzel olup sevgilinin olmaması normal
Ben o soruyu kendim icin sormadım, güzelmiyim, normalmiyim, cirkinmiyim bilemicem ama soru benim icin sorulmadı :) burasıda Türk kaynıyor öyle bir sorun yok Almanya'da çok Türk var :)
Peki o zaman söylediğiniz gibi olsun :) güzellik gelip geçici malum toprak olup gidicez :)
Aynen öyle, bencede öyle güzelik çok önemsiz birşey yok olup gidiyor bir Zaman sonra doğru insan Karakterli insan gelene kadar Böyle iyiyim ben
Neden gizlisin?
Çünkü herkes ozaman resmime göre yorum yapacaktı ve soruyu kendim icin sorduğumu düşünecekti bu yüzden gizliyim :)
Doğru yapmışsın
Demi bencede :)
Teşekkür ederim :)
Beklenti icerisinde oldugu icin. Gelen talipleri de o begenmiyor. Yalnizliga mahkum ediyorlar.
Güzel kızların genelde çıktıgı oluyor diye erkekler yanaşmıyor ya da bakmaz diyerek yanaşmaya korkuyolar :D ben gibi
Guzele nasi yaklascaksin ki yani guzel bir kiza oyle zart diye salca olamazsin ortami olmasi lazim e yoksa napcan. Kader iste
güzel olduklarının farkındalar ve bunun hakkını veremeyeceklerini düşünüyorlar.
Çok seçici olduklarından olabilir, ya da yüksek ego yüzünden kimse yanına yaklaşmıyordur...
Sence böyle kızlar ne yapmalı?
bir erkek bakış açısıyla söyleyeyim. Bu bana bakmaz be.. hatuna bak hiç uğraşmayayım inancı :D
kendi istekleri olduğu için
güzel kızlar asla evlenmek istemez
aşık olmadığım çocukla neden çıkayım ki kafası hakimdi hep bende
Kendilerine yakışacak yakışıklı ve fit birini arayıp durdukları için hep yanlız kaldılar
ilklerinin sayısı belli olmadığından dolayı tercih edilmiyorlar
Güzel kızların egosu yüksek ve dedim dedikler bu yüzden
Nasıl yani biraz daha acabilirmisin konuyu, demek istediğini erkekler EGO'su yüksek ve dediğim dedik kızlarımı sevmiyor yanı?
Şöle anlatım konuyu erkekte içgudusel olarak sahıplenme duygusu var insanı gectim hayvandada buşekilde erkek bunu ister istemez saglamak ister karsıdakı kadın bunu yanlıs anlar ya da özgürlüğü kısıtlandığını düşünürse zıtlaşma başlar erkek gozuyle kadın cok farklıdır erkekler kadının iç dünyasına bakmazlar yani güzelliğine ilk bakarlar guzelliktede tabiki vakit gecirmelik evlenmelik seklinde bölümlere ayırırlar buda kızın giyimi davranışları belirler ben şimdi mesela aileme mini bikini giyen kıza evlenecegım kız deyıp anlatamam yani efendi hanımhanımcık ne yaptıgını bilen olmalı ben özgürüm ve istediğim sekilde olur derse ancak erkekler gözünde gündelik olur
Anladim, tabi herkesin dusunce ve aile terbiyesi farklı. Ama demek istediğini şimdi daha iyi anladım
Türkiyenin geneli bu durumda muhafazakar aileler oluşuyoruz ve buna göre düzen kurabiliriz meshebi fazla geniş olmak bana ve cogu erkege gore kabul edilemez
Ssvgili istemiyorlar çünkü sürekli başka erkeklerle rahat rahat çıkıyorlar
“Bu bana bakmaz, kesin sevgilisi vardır” düşüncesi asdf
sevilmelik onalır kıa süreli havalı olurlar ve terk edilirler
bugun bitane 35lik hatunla konustum hic evlenmemis kadın 10 numara güzeldi baska bir site tabi burada degil sasırdım yani acıkcası
Öyle oluyor genellikle çok tuhaf ama Güzel kadınların çoğu aslında birisiyle tanışmak istese bile talibi yok
Ya kadına hasta oldum acayip hoşuma gitti esmer Güler yüzlü ne bilim hani keşke sevgilim Olsaydı be 😅
Hahaha deseydin ya Teyze Sevgilim olurmusun😂😂😂
35 ama 25 gibi ya çok taş hatun of seviyorum olgunları 😍😂
Çünkü bence herkes sevgilisi oldugunu düsünüp yaklasmiyor :D
Sevgili istemediği için olabilir.
Istiyor aslinda bir cogu ama yinede talip olmuyor
Kendi adima sormadim ama eminim Evet oyledir☺️
Guzel degilim ve bakarım 😉😊
TutunacK erkek bulamıyorlar demek ki😃
Bilmıyorum ben niye bekarım
Nasip.. her zaman her iyi iyiyi bulmaz
Güzel oldukları için kriterleri de yüksek
@Veloso22 seni güzellerin ülkesine yollayalım :)
Ne alaka neden güzel yokmuş?
Bu şimdi bize hepimize cirkinmi dedi yanı 😂
Bu ülkede güzel kız yok dedin aceba kimi kast ediyorsun ozaman? Bütün ülkedeki kızları degilmi haha
Gayet güzel kızlar var ama göreceli tabi
Haha vallaha bilemicem ama bencede Gayet guzel kizlar var @Cranberries_ kesin cok güzeldir ☺️
Değilim :)
Cranberries_ bize bir resim atarmisin☺️
Gönder vallaha bende gönderirim ama cidden merak ettim 😇
Ne sebeple? Tanımadığım insanların güzellik onayı için mi :) sen göndermek istiyorsan gönder buna karışamam. @Veloso22 ;) yapınca laf sokmuş olunmuyor anlamsızca göz kırpman yersiz
Evet çok istiyorum resmimi göndermek bu yüzden gizliyim Şu an ☺️ sadece adaletli istek olsun diye öyle dedim. tamam kalsın nasıl istersen sorun yok☺️
@Veloso22 kusura bakma bu aralar böyle yanlış anlayorum herşeyi.
Soran göndermek istiyorsan gönderebilirsin. Adaletli istek derken ben istemedim sonuçta adaletli olacak bir durum yok seni engellemiyorum ki.
Hä haha? Yani demek istedigim, gönder resmini, Bende tek tatafli Istek olmasin diye gönderirim adaletli istek oluyor ozaman. Göndermekte istersem, Zaten gonderirim ve Gizli olmam☺️☺️✌🏼
Böyle demek istemistim
ben güzelim havalarından..
Ama Herkes kendini güzel ve Yakışıklı sanmiyormu?
Erkeklerin cesareti olmadığı için
oyle bisey yok , ozguveni yoktur onun
Nasil Yani?
Yorum neden yapiyorsunki yorulacaksan Allahim ya hepmi bana denk gelecek böyle Tipler🤦🏻♀️💆🏻🙄
Woww Badboy Sakin ol haha Özgüvenin ne oldugunu gayet iyi biliyorum 😉 Senin mantikmen ne demek istedigini anlamamistim Ama simdi bence sen biraz sakin olmayi ögren az kitap ac sakin olma eksersizleri yap olmuyorsada googleden bakar ögrenirsin okadar basit!!!✌🏼☺️
Hahahaha milletin yalakaligindan banane? Duyanda dicek kim olduğumu biliyorlar, nasıl göründüğümü biliyorlar, bu sadece senin kendini haklı cikartma çaban ve psikolojin. İsime gelmeyen ters konuşma şeklin ama senin gibi yazmam senide etkiledi herhalde hosuna gitmedi baksana, 4 yıldır burda olman buraya ait olduğunu göstermez, ki yazış şeklin yanlış yerde olduğunu gösteriyor oki!! Oki' mi? Devam' mi?
🙄😄 derdin ne? Varya Şu an , Platonik asık triplerine benziyor yazış şeklin Kıskançlık tripleri gibi haha 💐
Haha ya tabi hic anlamazsin🙄
Yani, Evet kolay birsey degilsin platonik yasamak Allah kimsenin basina vermesin HuysuzBoy😎
Hicte bile gereksiz yerre polemik hiç iyi değil 🤦🏻♀️ sen ama bana birini hatırlatıyorsun
Gereksizin önde gideni bir kişiliği 😂😂😂 yanı o insan öyle sen kimsin kimlerdensin neden resmin yok?
Ay nüfusuma alicaktim adama bak ya tövbe tövbe, hepmi bana böyle Gereksizliğin Romanını yazabilecek insanlar denk gelecek🙄🙄🙄👊🏼
Bitirdinde ne oldun?
Peki burda ne işin var azizim cokmu vaktin var?
İyi öyle olsun bakalım ve seni tanıyan millet resmini böyle bir sitede görmesin diyemi paylaşmıyorsun 😏
Hahahahaha Fake banada hep diyorlar alakasız ama 😂😂😂😂 özgüven patlaması yapmış insan bakım bir resmine merak ettim😂
İyi papucumun prensi gösterme ozaman 😂😂😂 özgüvenini şimdi tekrar tartım yokuslardasin :D
Hahaha offfff yaaaaa senin ruhun yaşlanmış 🙄 :D
Nedense öyle bir hise kapılmadım 😒
Yolla ozaman resmini buna ben karar verim😒 bende yasımı göstermiyorum
Hahaha nerden biliyorsun kucuk oldugumu 😂 yasimdan cok daha kücük tahmin ediliyorum hep
Hahaha bilemicem artik ☺️
Haha Findik kurdu olmak kötü birseyse olmam bak :D
Haha iyi ozaman degilse sorun yok :D
Haha Vallaha bilemem :D Sen ama Dede gibisin demi😳
Evet benim dedem gerçekten dede 😏🙄 ya anlamıyorum ya neden gerçek resminizi göstermeye cekiniyorsunuz benim düşüncemde yaşlı bir amcasın😒🤦🏻♀️
Aynen öyle🙄
Ozaman biraz kendine Güven Zalimin Dedesi😏
Ozaman hadi bekliyorum ☺️ Gizliyse Özeldende olur sorun yok 🙃
Annnna ben gizliyim😂😂😂 burdan olursa çok iyi olur
Haha aynen hadi güveniyorsan kendine bekliyorum 😇
tamam
İlgiye doyduklarındandır
kimseyi beğenmiyolardır da ondan..
Kimse cesaret edemediği için olabilir kız ayool
Olabilir ama ne yapabilir cirkinmi olsun yani😂
Özgüven bombası onlar ama 1.65 üstü olanlar
Bilmem kine para yiyiyorlar :)
güzelliğine kıyamıyorlar :D
Yedikleri özel birşey vardır
Kendini begenmislerde ondan
Güzel kızlar çok yoruyor.
Malloklarından
Çünkü cok seciciyiz
Çünkü sevgilisi var saniyorlar
Daha iyisini istedikleri için.
Ama ben evliyim 😕
Güzel ve Evlide olabilir☺️❤️
Saçmalık
Bilemiyorum😃
tercıh meselesıdır
bilmiyom ben zbgzzg
Ukala oldukları için
Neden Ukala?
:D sende mi bekarsın
Sevgilim Yok ama bu soru bana odakli degil, kendin icinmi sordun sorusu gelmemesi icin gizli oldum☺️
Yani yikilsa fena olmaz :D
Hahaha hayırdır? Gizli Pembe Resmimemi asık oldun?
https://www.youtube.com/watch?v=k9PB27SWs3Y
HALLEDEBİLİRİZ YANİ :D
Yok böyle iyiyim, güzel kadınlar tabularını yıksın kendi üzerime alınmıyorum ☺️✌🏼
Bazılarına Dünya güzeli, Bazılarına Normal, bazılarında çok cirkinimdir bilemicem☺️
Manita istediğimi kim söyledi? Bilmiyorum kendime güzelim diyim herkes icin farkli
Haha niye?
Bosver buda geçer :D
Senin psikolojinmi bozuldu evde kaldın diye :(
Adres -> Esra Erol❤️😂
Hahaha günah kiyamam😄
35 yaşındayım
85 Kiloyum
Boyum 149
Esmerim
Beğendiysen olur neden olmasın
İlginç hiç şaşırmadım Türk erkek zihniyeti 👊🏼😒🙄
Neden uyumuyorsun?