AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
543Cevap
Aldatmam tabiki ben birini sevdiğimde başkasını gözüm görmüyor.
Kesinlikle evet.
Hayır diyenler kendini kandırmasın.
Hayır, aldatmam.
Başkasını kandırabilirim ama kendimi asla.
Sevgilim yok ki koyunu olmayana koyun bogazlamasi kolay olur derler ben simdi hayir desem ne
Asla.
Kendime ve kendisine olan bir saygım-sevgim var.
Kimsenin görmesine gerek yok ALLAH gören duyan bilendir asla kaçış olamaz adamlığıma yakışmaz
Bir adam yanımdaysa Çok değerlidir benim için asla aldatmam
Takip etsen olur mu
@Sempatikadamm hayr teşekkürler 😊
Lütfen ama sonra engel atarsın 😂
@Sempatikadamm sonra engelleyeceğim birini neden takip edeyim 😉
Öyle değil tekrardan hayr teşekkürler 😊
Ya belki memnun kalırsın Ondan yani öyle diyprum tabi istemem engelleme 😊 Tamamıyız 😊
@Sempatikadamm tamam
Tamam dedin de gelmedin
@Sempatikadamm engelemiycem diye tamam dedim yoksa takip etmiycem şimdi anlaştık sanırım 😀😉
Anlıyorum sizi e tabi sizde bir yandan hak vermek lazım ama lakin herkes bir şans hakkı vardır bekliyorum şimdiden teşekkürler 😊😊😊
evlenmek sorumluluk işi aldatmamaya çözüm hiç evlenmemek
Hayır... Gormese bile insan kendine yakştrmamalı boyle birseyi
Vicdan ile alakasi olan bir mevzu..
Vicdanimdan kacamicagima göre..
Kimseyi aldatmam.. :/
Kendimi aldatmam
Ben ve Allah biliyor sonuçta önemli olan da bu
Hayır tabiki de aldatmak ahlakla ilgili bir problemdir.
Insan nasıl rahat yaşar bu durumla anlamıyorum.. ben aldatmam açıkçası
Eger serefsizsem karaktersizsem aldatirim her turlu aldatirim yani
Adilikten başka birşey değil birazcık seven adamk veya kadın yüzüne bakınca sevdiğinin utanır
aldatsamda söylerim lan ben vicdanım rahat etmez :)
tabiki hayir! zaten aldatan kişi "nasilsa yakalanmam" düşüncesiyle yapiyor.
Hayır. Aldatılmak kötü bir duygudur herhalde o yüzden aldatmam.
Aldatacak olan insanlar zaten herkesin içinde "ben aldatırım" demez
Amaç yakalanıp yakalanmamak değil ki aldatıp aldatmamak a. mk
Kul görmese, bilmese Allah bilir. Dünyada en son yapacağım şeydir.
Asla yapmam yapamam öyle bir durum olcak olda ayrılırım ama arkasından iş çevirmem
yalan söyleyecek olsam şimdi söylerim onlarca kişiyle konuşurum karakterim müsade etmiyor demekki
Aldatılmanın acısını yaşamış bir insan başka birine bunu yapamaz.
yapsam zaten yakalanmam ama içim rahat etmez bana yapılmasını istemezdim sonçta
Bir mekanda çıkar karşılaşırsınız gene çıkar o olay saklanmaz
Kadın aldatıyorsa erkek olarak hayli hayli aldatılır...
Sevgilim yok ama seviyor ve seviliyorsam böyle bir şey yapmam
Yakalanmayacak olsanız şerefsizlik yapar mısınız demenin kibar yolu 😒
Görmüyor görmicekmiş diye altamam vicdanım kabul etmez
Cinsellik olarak evet. Fırsat bulursam hiç kaçırmam..
Bu senin aklına bile geliyosa aga sen o kuzı sevmemişsindir kusura bakma
yani bir tane sevgili bulursam asla aldatmam onu çok severim
Aldatsam bile itiraf ederim ki yakalanmama da gerek kalmaz... 😊
Gurup yapaydınız bari
Evetlerin çoğunluğu yine ve yineee erkeklere ait. Hiiiç şaşırmadım...
Lütfen erkek veya kız diye ayrım yapmayın. Aldatmak büyük bir mesele cinsiyet ayrımı olmaz her iki cinste aldatabiliyor.
Evet ama ancak maalesef erkekler çoğunlukta. Cinsiyet ayrımcılığı yapmıyorum ama gerçekler böyle maalesef.
Bence sizin gördüğünüz erkekler çoğunlukta ama cinayetlerin ve boşanmaların çoğunluğunda bayanların aldatmaları çok yüksek oranlarda, maalesef ki aldatma erkek-bayan aldatıyor şeklinde değil kişiliksizler aldatıyor olarak dememizi daha doğru buluyorum sizce de öyle değil mi?
Tabii ki öyle ancak kadınların aldatma oranının yükselmiş olması da yine erkeklerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum intikam amaçlı vs ya da çevre de örneğin babanın ailesini terketmesi bu kız çocuğunda da erkek çocuğunda da çok etkiliyor. Benim çevrem ve tanıdıklarımdan sadece bir kere kadının aldattığını duydum o da zorla evlendirildiği içindi.
Çevrenizdekiler diğer bayanlara göre daha sadık olabilirler bence en doğrusunu yapıyorlar. Yalnız gerçekten hem erkekler hem bayanlar aldatabiliyor ve çoğu nedensizce aldatıyor utanmadan yeni maceralar yaşamak istiyoruz diyorlar. Bu yüzden cins olarak değil aldatan aldatmayan şeklinde iki taraf oluşturulmalı. Tanıdığınız o bayanın zorla evlendirilmesi yanlış ama onunda gidipte utanmadan eşini aldatması çok daha yanlıştır. Keşke bir neden bulup boşanmaya çalışsaymış
Ama işte o durumda olmak farklı bir durum bir de dışarıdan bakmak daha farklı bir durum.
Haklısınız ama biraz düşünseniz yanlışa yanlış ile cevap vermek hatadır, sizin tanıdığınız bayana yanlış yapılmış ama o da gidip yanlış yapmış umarım bidaha tekrarlamaz
Üzgünüm ki daha geri düşünen bir toplumda yaşıyoruz. Kadınların sustuğu erkeklerin konuştuğu bir çağ devam ediyor henüz. Konuşsunlar elbet ancak keşke kadınları susturarak konuşulmasaydı. Sonuç olarak aldatan kişilik yoksun sahibi birisi kadın erkek farketmez.
Aynen bende onu anlatmaya çalışıyordum cinsiyet farketmez aldatanlar kişilik yoksunu kötü düşünceli insanlardır. Toplumumuzun kadınların konuşma hakkı yok tipinde olan kesimleri hala daha maalesef ki mevcut durumda. Eğer bir bayan birisiyle evleneceğim diyorsa dediği kişi aile tarafından araştırılır düzgünse izin verilir ama çok kötü birisiyse izin verilmez. Aileler ancak bu şekilde karışabilir onun haricinde zorla şu kişiyle evleneceksin tipinde bir şey uygun olmaz sonuçta herkesin özgür iradesi var. Eğer gerçekten anlaşılamıyorsa da boşanılmalıdır boşuna iki tarafta eziyet çekmemeli eğer arada çocuk varsa iki tarafta kendini düzeltmeye çalışır yinede olmuyorsa öyle boşanılır ama bunu çocuğun psikolojisini bozmadan. Bu konular hassas konulardır inşallah bizim evleneceğimiz kişiler bize bu iğrenç şeyleri yaşatmaya kalkmazlar çünkü benim bu konuda tahammülüm olamaz. Sizinle sohbet etmek güzeldi, kendinize iyi bakın hanımefendi
Sevgilim yok şu an ama aldatsam da onu ne kadar Sevdiğime onun beni ne kadar sevdiğine bağlı olurdu.
Hayır aldatmam aldatan aldanır ya aşık olursam o zaman bana sıkıntı olur
Gelecek için kesin birşey söyleyemem. Geçmişte aldattığım da oldu, aldatıldığım da oldu.
Evlilik yoluna adım attın mı insan eşine sadık olmalı. Aldatmak karaktersiz insanların işidir.
Öyle bir hata yaptim ama asla yapmam çok seviyorumki🙊😊
Neden yaptın
@Barkn699 sevmiyordum o zaman olan hata yakışmadı bana
Aldattım dediğin yattın mı?
@Barkn699 yok beee kaşar miyiz biri varken diğeriyle yatacak😏
çok seviyorsun demek
Aldatmaktan kastın ne onu merak ediyorum.
Konuştun mu öpüştün mü naptın
@Barkn699 konuştum başkası gibi falan
Yapmayın şöyle şeyler be kızım.
Valla ben korkuyorum yeni nesil kızlardan.
Niye böyle yapıyorsunuz anlamıyorum.
Ama sende fena sayılmazsn resmine bakılırsa 😛
@Barkn699 korkun ulan siz gibi abazalik yapmıyoruz en azından bir zevk uğruna aklına direk yatmak geldi sen bence beynini değiştir biz sizden tiksinmeyelim 😏😉
Bize kızma kızım. Böyleyiz işte ne yapalım. İçimizde ki erkeklik güdüsü bunu yaptırıyor. Bizden nefret ettiğinizi biliyoruz. Aldatmak deyince aklıma başka ne gelebilirdi kızım.
Geçen gün anket yapıldı, Türk kızları Türk erkeklerini hiç sevmiyor. Ne yaptık size anlamıyorum.
@Barkn699 anlayamazsınız zaten ş. ktir et
Terbiyesiz 😏
Kocanizı da aldatırsiniz siz.
Telefonu indirde yüzünü görelim bari güzel misin değil misin merak ettim 😂 fizik güzel gibi duruyor 😂
İnsanlara şöyle yaftalar yapıştırmayın lan. herkese aynı muamele abazanlıkla yaklaştığınız için nefret ediyorlar. sizin gibiler yüzünden. dönün kendinize bakın önce
@Barkn699 @Neşter89 verdi cevabı
Ufff saçma sapan duyar kasmalar. Ne abazalik yapacam sanal alemden ya 😏
Sevgiliyken aldatan evliyken aldatmaz mi ,? @Neşter89 yeni nesil kızlara pek saygı duymuyorum, daha doğrusu hakedene duyuyorum.
Bu tipleride fazla sallamadiğım için cekinmeden yazıyorum ağzıma geleni 😉 habire sevgili değiştiren, boşluktaydim diyip kocasını sevgilisini aldatan kadına ne saygı duyucam? Sende fazla ciddiye alma bunları 😉
Ben ancak senin gibileri ciddiye almam. sen burada millete laf atacağına git kendi namuslarına sahip çık lan. belki birileri senin burada yaptığın gibi onlara abazanlık yapıp ağzına geleni söylüyordur. belki onlar bir boklar yiyorlardır ama insan konduramaz. namus bekçiliği yapacaksan eğer milletin namusuna da abazanlık yapmayacaksın. hem namus bekçiliği yapayım hem sarkayım. önce adam olun
@Barkn699 pardonda müneccim boku mu yedin.
Çevrendeki gevşek kızlar la karıştırma herkezi
Bilip bilmeden karşılıkta verme
Kelimelerinizde seçerek kullan.
Hayatını bilmedigin insanlar hakkında da yorum yapma 😊😉😉
Müneccim yemeye gerek yok aldattığını kendin söylüyorsun. Karakterli ve namus hassasiyeti olan birisi bunu yapmaz. Kendin birde gelip burada yazıyorsun bunu
Saygı duyulacak kadın tip değilsin. Yukarıdaki arkadaşta boş boş konuşuyor.
@Neşter89 yazar belki sana hadi hayırlısı 😂😂
@Barkn699 sen mi karar veriyorsun kime neye gore saygı duyulacağını çok. Büyütmüş sun kendini Yazik. Senin işine gelmediği için boş olur snaa düşmez kes sesini
@Barkn699 lan ya küfür etmicem lalesi. sen millete yaftalar yapıştırıp asılırken karakterli mioluyorsun namus hassasiyetin mi oluyor? kız yattım mı demiş biriyle şerfsz. senin ne boklar yediğini Allah bilir. gelip burada karakter namus ayakları çekme önce kendi pis kalbini düzelt. millete sarkıp bir de namus bekçiiliği yapma götoş
Diyecek hiçbir şeyin yok işte. Boş boş konuşursun böyle.
Gitmis sevgilisini Aldatmış birde hala edebiyat yapıyor. Gitde ailenden biraz ahlâk öğren.
@Barkn699 lan ya götvereni sengit ahlak öğren. madem ahlaklı bir davranış yaptığın. getir ananı bacını asılacağım burada onlara. madem sen çok karakterlisin. senin yaptığının aynısını anana bacına yapıcam getir hadi. yattım demiş sanki kız ya pezvngi. sk. ttr git ağzını yüzünü severim senin.
@Neşter89 ulan şerefsiz ben kimseyi aldatmadım. Aldatana laf söylemeyeceğizde kime söyleyeceğiz?
Bekar olupta gidip yatsa kalksa kimse birşey demez. Bu gitmiş sevgilisi varken aldatmış, ihanet etmiş.
Serefsiz azıcık erkek ol. Senin gibi i böyle hoşgörülü olucam diyenler boynuz yiyor işte
@Barkn699 lan orspu çocuğu. yatmış gibi muamele yapıyorsun. hayatında böyle abazan olursan kimse olmaz o yüzden de aldatamamışsındır doğru. sana mı düşüyor lan millete laf söylemek sen kimsin ya evldı. sen git kendi namuslarına sahip çık. belki de kerhnedekimden daha fahşe gibi sikşyrlardır. diyelim ki aldattı lan diyelim ki en adi şekilde aldattısen kimsin lan yargılayacaksın milleti ne hakla ya şerefsizi.
@Neşter89 at yarra, ğı sen burada ne yapıyorsun şuan? Senin yaptığın da ahlaksızlık. Aldatan birine saygı duymadığım için asılırm. Çekinmem. Ciddiyede almam. Benim anam bacım iffetli anadolu kadınlarıdir. Bunlar gibi makyaj yapıp orada burada kendini gosterme peşinde değildir. Hele ihanet edecek kadar hiçte kansız değillerdir
Sen şimdi sktr git işine gücüne bak. Kaç yaşına gelmişsin hala buralarda vakit geçiriyorsun mk işsizi.
Senin yaşın kadar skmisligim var merak etme beni. Aldatmak başka birşey, kesinlikle hoş görülmez.
Sende bu kafayla boynuzu yersin
Akıllı ol
@Barkn699 millet çarşaf altında seviyor biliyor musun sen ya sikği. namusluysa git anana bacına iyi sahip çık o zamna. kimin ne yaptığı seni ilgilendirmrez sana söz söyleme hakkı da vermez. kimsiniz lan siz. ben de o hakkı buluytorum bana göre anan orspu getir bemn de ona asılcam. bu da benim fikrim mk çocuğu. bacım da olsa laf atma hakkınız söz söyleme hakkınız yok lan hiçkimseye. siktirtmeyin belanızı mk klavye delikanlıları
@Barkn699 herkesi anan bacın sanma onlar boynuz takarlar. at yarğı senin ananı kimler sikti acaba da nöyle orspu çocuğu oldun. millete bu kadar laf söylediğine göre bence sen fena boynuzlar yemişsin. yoksa normal değil bu kuyruk acısı
Mk çocuğu buralarda millete Söversin anca. Sktigimin ezigi. Dışarıda da ezik ezik geziyorsun, burada sinir atıyorsun.
Burada elin namussuznu savunma peşindesin. Mk çocuğu ahlak dersi verip milletin anasına bacisina sen laf ediyorsun. Mk oğlu senin gelecekteki karını skeyim ben. Senin gibi gava. ti alacağı için şanslı. Habire boynuz vurur
@Barkn699 namussuz diyen ağzını siktiririm senin düzgün konuşlan gevşek
@Neşter89 ananci velet. Hahahaha mk pici ya 😂
Bu kız sana vermez oglum zorlama 😂
@Barkn699 lan senin soyunu sopunu gelmişini geçmişi ananı bacını karını kızını skeyim. senin zihniyetinin temel taşlarını skeyim. anası belli babası belli orsp çocuğu. pezvngin dölü. a. m biti. asıl gavatlar senin gibi orspu çocuklarında çıkıyor mk çocuğu. senin insanlığını skeyim olmayan şerefni haysyetini skeyim. senden olacak zürriyetin mk pçin dölü
@Neşter89 hahahahha burada kız kovala sen. 😂😂
Geniş gava. t aldatani bile savunacak kadar geniş erkeklikten yoksun bir gava. tsin 😂 karın seni nasılda enayi yerine koyar varya 😂
@Barkn699 işte aklın fikrin orada çiçeğine soktumn ibnsi. ben insan gibi birisinin yanında oluyorum ama sen de zerresi olmadığı için sen ancak menfaatle birilerine yaklaşırsın çünkü anan doğurmamış sıçmış seni koca amından
@Barkn699 gül gül amna odumun çocuğu. se nde biliyorsun ananı iyi siktikeşrini :D
Kızım sende azıcık namus ahlâk öğren. Benim ağzımı sktrme, sadece kendi ağzını koru. Evlenmeden onunla bununla yatıyorsunuz, namussuz deyince kızıyorsunuz
@Barkn699 lan p. ç kız yatmadım demiş sen neyin kafasındasın iyice bir oku mk evladı
@Barkn699 sikerler o işi ağzımı bozdurdun helal olsun sana.
Yatan kim ulan
Yaran mi var gocunuyor.
Yattık diyen oldumu ulAn.
abaza bebeler hatun nicki altında ve kadın fotosu altında toplanmış destan yazıyor ekmek düşer mi derdine :D
Kastettiğin kim?
sarkana söylediysen bilemem yok savunan bana söylediysen "ekmek düşer mi" diye düşündüğüne göre senin zihniyetin de bir o kadar pislik dolu
Hayır. Sevmek güzeldir, ama Sadık olmak daha Güzel.
O görmesede allah görüyor farz edelim allahta görmüyor yine aldatmam soğumuşsam sevmiyorsam ayrılırım bu kadar
Aldatacağımı bildiğim için sevgili yapmam kafasındayım ben de..
Evli deilsem bir tane ile duel yüzlerce ile aldatırım v😂
Ego bence. Aç gözlülük , doyumsuzluk. Aldatabilen insanın yüreği karadır ve gerçek anlamda sevemez diye düşünüyorum.
Konu yakalanma ile ilgili bu derece ilgili midir ki! Çok daha kompleks duygular devrededir.
Aldatmam , adamlık gösteriş değil bir karakterin sütunudur
istesem yakalanma ihtimalim sıfır.. ama yapmıyorum..
tabikide hayir ben aldatmayi istemem ben neden yapayim bunu. o gormese bile ALLAH goruyo yani saklayamazsin
Bekarken yapmiyorum sevgilim oldugundsmi capkinlik yapicam
aldatmam için bir sebep varsa yakalanacağımı umursamam
aldatmak kişilik ve karakter bozuklugudur yapmayın ve yapandan uzak durun
Sevdigine yakalanmadin ya vijdanina ya da obur tafafta allaha nasil hesab vereceksiniz
Sonra o kişinin yüzüne bakamam herhalde yani hiç gerek yok aldatmaya gelicek kadar olduysa ilişki bitiririm zaten 🙄
Aldatacaksan neden sevgili oluyorsun demezler mi adama?
helal len mali :D
Oooo reis 😂
Ben aldatsam yakalanmam , yakalanmadığım için aldatmam
Anlamadim :)
Erkeklerden işte böyle iğrençlikleri yüzünden nefret sdiyorum. Lezbiyenlerin arkasındayım.
Yani insanlar bir tanesiyle zar zor baş ediyorlar birde ikincisiyle mi ugrasicam yok canm almayaym
Seni hiç aldatmadım. Aldatmayı hiçe sevmem😂😂😂 mfö abilerime selam ederim... 😂😂😂
Açık ilişkileri destekliyorum açıkçası
takip atsana bana :D
Teşekkürler almayayım 😅
yok korkma tahmin ettiğin şey değil :D
İstanbul daymışsın ya arkadas oluruz ben ım arkadasım yok sıkılıyorum
Bende
Bu kötü birsey sadakat nerde kaldı sevgi saygı nerde kaldi