+1 yılKesinlikle katılıyorum.
Kimine göre maddi anlam , kimine göre ilgisizlik, kimine göre çekicilik bu davranışın bahanesi olmuş. Aldatmıyorum çünkü yüreğime saygım var. Ayrıca aldatmak yalnız yatakta olmaz. Seninle yemediği yemeği başka biriyle yediyse bu aldatmaktır. Sana söylemediği kelimeyi, yapmadığı ilgiyi ona karşı düşünüyor ya da kullanıyorsa bu da aldatmaktır. Aldatmak kişilik eksikliğidir. Aldatılan biri olduğum halde, aldatarak karşılık veremedim. Oysa ki hayat idolojim 'bana yapana aynısını yaparım' olduğu halde...52 Yorumla- +1 yıl
@MerveSahin70
Çok güzel yorum ettin. Gerçekten.
Tek şunu ekleyim.. iyiki aldatmamışın.
Tertemiz kalbini mi lekelendirecektin? Bir kisi icin, veya baska biri icin, farketmez.
Değer mi gerçekten?
"Ateşi, ateşle söndürülmez"
O anlık birsey. Peki sonra?
Sonra insan derki keske yapmasaydim.
İş, işten gectikten sonra.
Sana söylüyorum.. iyiki yapmadın.
Allah bizi kötü seylerden, kötü aliskanliklardan uzak tutsun İnşallah.
Sende biliyorsun.. yanlış olduğunu.
Onun icin vicdanın rahat olsun. Ve olurda. Yastağa kafanı vur ve yat ne güzel. Huzur icinde.
Güzel kalbini dinle kardeşim.
En İyi Cevaplar
Aldatmak istiyorsan karsindakini, zaten onun ile olan iliskin bitmis demektir...
Ayrilmayi tercih ederdim, aldatmak KARAKTERSIZ insanlarin yapabilecekleri bir is.30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu okunduğu gibi kabul edicek olursak eminim herkes içinden EVET diyordur ya da bir çoğumuz 😊 (NETİCEDE YAKALANMIYORSUN) Birde derinlemesine cümleyi anlayarak ele almak var öyle hareket edecek olursak normal olaraktan tabiki HAYIR. Bir söz var kişi nasılsa karşındakinide öyle görür. Sen ne yaparsan emin ol onuda aynı gözle görürsün buda taraflar açısından hoş olmasa gerek düşünsene sen yapıyorsun ama karşındakide aynı şeyi yapıyor...
00 Yorumla
Yakalanacaksam aldatırım. Aldatacak pozisyona gelmişsem demek ki
91 Yorumla- +1 yıl
Ilginc bir mantik 🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
541Cevap
Evet dedim, kesin aldatırım diye değil. Bu ankete katılan insanların çoğunun hayır dediğini bilerek, evet oranı yükselsin diye dedim. Neden mi? Çünkü bilinen aldatma oranı bile şu anketin evet yüzdesinden fazla. Allah bilir yakalanmayan aldatmaların oranı nedir. Hayır deyip yorumlarda kendine saygı, vicdan ve sevgi edebiyatı yapanların en az yarısı aldatır. Sözde hepinizin vicdanı, kendine ve sevdiğine saygısı var, ama sadece sözde.
Evet diyenleri de tebrik ediyorum, bence hayır diyenlerden daha dürüstler.10 Yorumla
+1 yılevet diyenler neyin peşinde anlamıyorum? madem başkasına gidecek kadar sevgisiz ve saygısızsınız, ayrılın s*ktir olup gidin o zaman birinin hayatıyla neden oynuyorsunuz ki? yakalanacak olsan ne olur olmasan ne olur.. başkalarıyla yiyişip sonra eşinle-sevgilinle aynı yatakta uyurken içiniz nasıl bu kadar rahat olabiliyor ya
40 Yorumla
+1 yılHayır karaktersiz biri değilim. Ancak ayrıldıktan sonra hayatıma birini alabilirim..
100 YorumlaYakalanmak ya da Yakalanmamak Degıl , Asıl Mesele Kişilik Meselesi , Ben Evlenrsem Karımın Baska Adamların Yatagına Girmesine Dayanamam , Bu Yüzden Bende Baska Kadınların Yatagına Girmem.
Aldatan Aldanır , Kadınların Intıkamı Fena Olablıyorr , Kocası Aldattıgı Icın , Mahalenın Tum Erkeklerını Eve Alan Kadınlarda Olabılıyor ;) Bence Herkes Hakettıgını Alır :)50 Yorumlaya bu millet neden başına hep bir çoban istiyor anlamam yakalasa ne yakalamasa ne önemli olan benim duygularım ve anlaşamıyorsan ayrıl bitir ihanet iğrenç bir şey asla ihaneti hoşgörmem
310 Yorumla- +1 yıl
çok başka bir yerden bakmışsın ama haklısın
- +1 yıl
samimiyet ve icraat anlamadım aradki bağlantıyı af ederisn ama :D
- +1 yıl
Çok dogrusun
- +1 yıl
teferruatlara bakmam diyorsun genele bakarım anladım yani senin görüşün saygı duyarım ama bence bir bütün olmalı ilişki
- +1 yıl
Sana katılıyorum, önemli değil
- +1 yıl
nihayet aynı noktada buluştuk iyi günler :D
- +1 yıl
Aynn
+1 yılBirini severken
O göz o kalp o eller o ten başkasına değebilir mi? İçin sızlamaz
Ya sevdiğin kişiye ayıp yazık saygısızlık günah vicdansızlık kötülük şerefsizlik olmaz mı. Aldatmamayi karşındaki öğrenir diye değil evvela kendin ve sevdiğin için yapmazsın zaten. Aldatırsan da var eksiklik. Bayağı eksikler hatta10 Yorumla
+1 yılHayatımda 1 kez aldatıldım we bunu anladığım anda aynı duyguyu bende ona yaşatmak istedim lakin yapamadım, kendime yakıştıramadım sadece onu terketmekle yetindim zaten sonrasında uzun yıllarca güwenip hayatıma kimseyi alamadım, karakter, kişilik meselesi bu we aldatanın dişisi de erkeği de şerefsiz ewladı'dır der geçerim, nokta
40 YorumlaHiçbir türlüsünü yaşatmam aynı acıları yaşamamak için. Bu yakalanıp yakalanmama meselesi değil insanlık, karakter, vicdan meselesi ve dediğin gibi artık çok az canlıda vefa\sadakat değerleri hala çok önemli..
10 Yorumla
+1 yılbir kız bana güvenecek beni hayatına alıcak ve gelecek düşünecek ve ben gidicem başka birine istesemde yapamam Ben yanımda bir arkadaşım varken yolda başka birini gördüğümde yanımdaki sattı demesin diye muhabbeti kısa kesmeye çalışıyorum bunu istesemde yapamam
30 YorumlaHayır, Yakalanmayacak dahi olsam aldatmam. Aldatmayı aklımdan geçiriyorsam zaten yeterince ilişkime sadık değilimdir, sevmiyorumdur, sorunlarım vardır. Bu durumda da karşımdaki insanı kullanarak yanlış yapmış olurum. Bence her şekilde aldatmak kötüdür. Yaparım diyen %24lük kısma anlam veremedim gerçekten. Bu kadar düşmüş olamayız değil mi?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşka bir kadın düşünmezken
bir anda nasıl oldu birisi oldu bir şeyler yaşamadım
çok şükür eşimi düşündüm ben bunu ona yapamam diye hemen geldiği gibi gönderdim
yoksa kız birlikte olmak istiyorum şeklinde demelere başladı
bir şekilde bitirdim
Rabbime çok şükür başka bir kadın düşünmüyorum
işim gereği yakalanmam imkansız gibi bir şey
o yüzden yapmak istedikten sonra her türlü yaparsın
ama ben bunu eşime yaşatmayacağım Allahın izniyle
onu çok severken aşıkken bunu ona asla yapamam
bu durumda nasıl oldu anlamadım kız bir anda bağlandı
çok şükür yakamdan kurtuldu
Rabbim bir daha nasip etmesin00 Yorumla
+1 yılAldatırdım, aldatmanın tadına doyum olmuyor. O ekşın var ya of offf
83 Yorumla- +1 yıl
Peki ya o seni aldatirsa
- +1 yıl
O zaman üzülürüm tabii. Tamam vazgeçtim aldatmıyorum 🙃😂😂
Hayatimin askini bulmussumdurki biriyle beraberimdir neden aldatim asla yapmam böyle birsey asla ölürüm daha iyi onurum serefim var benimde sevdigim kisiyi aldatmayi gectim kendimi aldatmis olurum sevdigim kisiden önce kendime saygimi kayip ederim karakterime aglakima ve insanligima yakismayan birsey asla yapmam
20 YorumlaHAYIR
çok net cevap vereyim , baist gayet.
Neden aldatmak yerine , istemediğim kişiden ayrılmayayım?
Hayat öyle kısa ki.
sebep?
Ben gereksiz buluyorum aldatmayı , üstüme herif atsalar imkansız derim.
Sevmiyorsam terkeder , istediğim adamla sevgili olurum..
Ha ayrıca seviyorsam , sevdiğim bırak terketmeyi ölse bile çıkmam kimseyle.
Biliyorum , kafa yapımı çözecek kimse yok :)10 Yorumla
+1 yılAsla aldatmam.
Seviyorsam tek kadına sadık kalırım.
Sevmiyorsam ayrılırım ya da boşanırım.
Gerçeği sevmek önemlidir.
Siz evliyseniz veya sevgiliyseniz onu gerçeği seviyorsan sadık kal.
Gerçeği sevmiyorsanız aldatmayın. Sadece ayrılık ve boşanma yapın.10 Yorumla
+1 yılBen hiç aldatmadım ama sanırım aldatırım. Biliyorum iyi bişey değil ama karşı da koyamayabilirim.
81 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldatacak kadar yürekli isem zaten yakalanıp yakalanmamak çok umurumda olmazdı. O yüzden önce kendime olan saygımdan dolayı böyle bir şey yapmam diye düşünüyorum. Ama gene de Allah şaşırtmasın.
40 Yorumla Hayatımda kimseyi aldatmadım, aldatmam. Önce karşımdaki sevdiğim insana sonra kendi karakterime olan saygımdan dolayı yapmam.
20 Yorumla
+1 yılAy herkes özünde çok iyi kimse aldatmaz etmez böyle anket yaparsan böyle oranla karşılaşırsın. Doğruyu yanlışı at şimdi bir kenara. Aldatmasan o aldatır canms neden mi? Çünkü s. ken çok güzel yaranıyor bu sonuç kaçınılmaz belki de aldatıldık kaç kez bilmiyoruz bile.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların içini görmüş oluyoruz böylece. İnsan neyine güvenerek aldatmayı (hem de yakalanma riski olmaması kaydıyla-korkaklık) vicdanen kabullenebiliyor. Biz önce kendimize saygı duyduğumuz için kimseyi aldatmayız. Ayrıca aldatanın aldatıldığında 'neden' diyebilecek yüzü de olmaz
00 Yorumla
+1 yılEger birisini artik s3vmiyor hissetmiyorsam aldatmam ondan ayrilirim
30 YorumlaBence herkes kendine yakışanı yapmalı tamam sevgili yapmak doğru birşey değil ama onu aldatmam hiç doğru birşey değil sevgilin bilmese dahi arkadasım biliyor buda güveni zedeliyor benim arkadasım öyle yapsa sevgilisine ben bilsem artık ona İnanmam ben
00 Yorumla
+1 yılAldatmam vicdan meselesi istesem evet belko haberi olmaz ama ne gerek var insanlarin duygulariyla oynamaya aldaticagim insani hayatimda barindirmam baskasina asik olmussundur hayatında biri varken guzel bir dille ayrilir yoluna başkasıyla devam edersin ne getek var boyle basit seylere
20 Yorumla
+1 yılSevgilimi aldatırım. Sevdiğimi aldatmam
Bu da böyle bir kafa51 Yorumla- +1 yıl
Sevmiyosan niye sevgilisinki onla ayril madem gecici takilmalikmi buldun..
+1 yılküçükken ablamı ağlarken yakaladım. neden ağlıyorsun dedim.
bak sen erkeksin dedi. bir kızı seversin ona umut verirsin sakın onu aldatma dedi. tamam abla sana söz veriyorum ben hiç bir kızı ağlatmayacağım dedim. bu yaşıma kadar sözümü tuttum bundan sonrada elime fırsatta geçse yapmayacağım.00 YorumlaYa sacmalamayin lutfen yakalanmayacaksak aldatiriz bu ne kadar cirkin bir dusunce. En buyuk otorite kendi vicdaniniz kendi durustlugunuzdur. Size birilerinin guvenmesi icin birilerinin sizi 7/ 24 gozetim altinda tutmasi gerekmiyor bence illa bir cobaniniz mi olmali bir seyleri yapmak ya da yapmamak icin?
00 YorumlaVicdanıma yakalanıyorum sonuçta, aldatmam.
956 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏 helal olsun
- +1 yıl
Helal sana👏👏👏
- +1 yıl
Helal 👏👏👏
- +1 yıl
Adamın dbi
+1 yılAldatacak duruma geldiysem ilişkiyi bitiririm ne diye gizli saklı onu boynuzlamaya kalkayım. Başkasını bulamayacak mıyım birinciyi nasıl bulduysam onu da öyle bulurum. Aldatmak tamamen karaktersizliktir. Her şeyden önce Allah görüyor.
30 Yorumla
+1 yılherkes aldatır. herkes yalan söyler. yeterince aldatma ve yeterince yalandan sonra insanlar olgunlaşır ve kendini düzeltir. tabii bilinçli insanlar için geçerli bu..
31 Yorumla- +1 yıl
Aynn öyle
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Aldatmayan erkeklerin çoğu yakalanma korkusundan aldatmaz zaten. Kadınlar da bu konuda az geride değil, eşleri işe gittikten sonra birbirlerine evlerini açanları gördü bu gözler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakalanmayacak olsam çatır çatır aldatırım umurumda değil çünkü aldatıliyorum önceden hayır asla derdim ama fikrim değişti artık...
912 Yorumla- +1 yıl
herkesın karakterı bir değil
Cevap sahibi+1 yıl@Abdullah_67 artık bunları düşünmek istemiyorum
- +1 yıl
Fıkrın değişmiş olabılır ama bır adam sana yanlış yaptı dıye herkes sana yanlış yapacak değil sevdim kız benı askerde terk ettı askerden kaçtım onun ıcın bır başkasıyla el elle gordum altı ay sokakta kaldım ben benı annem affetmedıde daha neler yaşadım neler
Cevap sahibi+1 yıl@Abdullah_67 bende çok şey yaşadım çok fazla şey
- +1 yıl
Özele gelırmısın dertleşelım basıt şerefsiz abaza değilim merak etme
- +1 yıl
Allah ın pisliği
- +1 yıl
E insan aldatılınca ve elinden bir şey gelmeyince ister istemez bir şekilde intikam istiyor
Cevap sahibi+1 yıl@SınırıOlmayaNN o kendinde hak buluyorsa bunu yapmaya e benimde hakkım var buna insan yasattigini yaşamadan ölmezmiş ;) o zaman ölmeden bunu yaşamalı mahrum kalmasın garibim😒😏😏
Cevap sahibi+1 yıl@SınırıOlmayaNN başkalarına yetismekten bana yetişemediği için de benimde mahrum kalmamam lazım bazı şeylerden demi ama 😛
- +1 yıl
Yani görevini yerine getirmiyorsa ve bunun gerekçesi başkalarıyla oluşuysa hakkın. Ne demişler tokatlamayanınkini tokatlarlar ;)
Cevap sahibi+1 yıl@SınırıOlmayaNN evet hakkım ve hakkımı söke söke alacağım 😁 yakalanmayacagimdan emin olduğum an aldatacağım pusuya yatmış beklemekteyim👀🙇
- +1 yıl
:D iyiymiş. Gizli olmasan sohbet edilirdi seninle. Hayata kafa tutan birisin sevdim bunu ;) :)
Bilemem 😀 geleceği nerden bilebilirim ki. Sadece temennim olur yapmamak 😊 Ama asla yapmam ya da yaparım diyemem ☺ Hayat bu benden tavsiye kimse büyük konuşmasın. Anlayan anladı bile 😉
45 Yorumla- +1 yıl
kocanıda aldatıcakmısın?)
- +1 yıl
benimle aldatırsın o zaman)
Aldatmazdım. Hayat bu ne yasatırsan aynısını yasarsın dönüp dolaşıp benimde başıma gelir, sadakatsızlıkten korkarım.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYalana gerek yok öyle bir fırsat gelirse kaçırmam. :P
71 Yorumla- +1 yıl
yazık sana acıdım karakterine
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır ben aldatmam. Bu karakterin hareketlere yansıma biçimidir ve devamı gelecektir o yüzden olaya bu şekil bakarak karışadakini yargılarım. Eğer erkek arkadaşımda aldatma potansiyeli varsa ona selam dahi vermem çünkü kıza doymamış erkek çok cahil çok boştur daha. Olgunlaşmamış erkekle de gerçek bir ilişki değil onu herhangi birşeyde kullanmak için flört eder atarım kenara hepsi bu.
00 YorumlaBurda Hayir diyen Kisilere sesleniyorum sıkışınca öyle bir aldatılırsınız kiiii o hayıra kendiniz bile inanirsınız
51 Yorumla- +1 yıl
Doğru 😃😃 her insan aldatır sevdiğini 😛
Gizli Üye(25-29)+1 yılSize yemin ediyorum ki , aldatmak gibi kötü bir şey yok ya iğrenç bir şey ben yaşadım.
Bir gün başka bir kızla seks yapıyordum , kız arkadaşıma yakalanmamak için tüm önlemleri almıştım.
Ama ablam çat kapı içeri girmiş ve kızla yatakta gördü beni 😞02 Yorumla- +1 yıl
Iyi olmuş , akillandinmi bari
Cevap sahibi+1 yıl@AdolfHitlerAramizda akıllandım zaten ablam rezil etti beni.
Bana en çok koyan ablamın beni çırılçıplak bir halde kızın üstünde görmesiydi.
Tabiki hayır aldatan bizden değildir demiş çok sevdiğim biri
40 YorumlaAşk ilişkisi değil de vakit geçirmek için bir ilişkim varsa aldatırım
30 YorumlaYakalanmamanin imkanı yok allaha yakalanmak en büyük yakalanmak degilmidir insan ancak kendini kandırır görmezden gelir oysa gören zaten hükmü vermiştir
30 Yorumla
+1 yılEvet diyenlerin oranına şaşırdım. Ne ara bu kadar karaktersiz oldunuz? Umarım sizede 3-5 kisiyle aldatan, bes para etmez tipler gelirde gecinir gidersiniz.
31 Yorumla- +1 yıl
Bu evet diyenler bir ortaya çıksın mazallah yanlislikla sorunuza cevap veririm yardımım falan dokunur Allah korusun.
Mesele yakalanıp yakalanmamak degil. Seviyorsam buna yapma ihtiyacım kalmaz zaten o bana yeter
30 YorumlaKaraktersiz olan aldatır istesem aldatırıdm ilişkilerim de ama bir de vicdan var karakter var yoksa aldatmak sorun değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynn
Böyle bir şey yaparsam kendimi aldatmış olurum. Madem aklım başkalarına kayacak neden sevgili olayım ki. Bu kendime yapacağım bir saygısızlık da olur
10 YorumlaKarakterimden dolayı aldatamam asla ve sevdigim insandan başka birini bile gozum görmez , zaten aldatirsam kendimi düşürmüş olurum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı. Yakalanmaktan korktuğum için değil karakter yoksunu olmadığım için aldatmam..
60 Yorumla
+1 yılDünya beni aldatmış ama ben kimseyi aldatmadım kiii ilişkide sevgilim olacak ve onu aldatacagim oylemi? Tabiki hayır eğer aramızdaki sevgi gitmisse ayrılırım ve başka birini bulurum. Ama ayrıldıktan sonra bulurum beraberken değil.
10 Yorumla
+1 yılaldatmaya ve yalana cok takıntılıyım. bu ikisinin bana yapılmasını istemediğim icin karsımdakine asla yapmam. eğer gözüm baskasına kayıyorsa sevgilimden ayrılırım. ihanet etmem. böyle de delikanlı adamım iste
10 YorumlaAllah her yerde. Bu yüzden insan kendini kandırır. Madem aldatacaksın ayrıl öyle yap aldatmak nedir nasıl günahına girerler anlamış değilim
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Yakalanma korkusundan değil kendime yakıştırmadığımdan aldatmam. Zaten bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yaparsam kendime ihanet etmiş olurum
30 YorumlaAldatma değilde eğer ihtiyacım varsa ve zevke doyurucagına Eminsem tek gecelik tanıştığım biriyle vs olabilir
45 Yorumla- +1 yıl
Oha yani ne diyim
- +1 yıl
Aldatma sayılmıyor dediklerinde k garibime gitti
+1 yılHayır boşanır kapının önüne koyarım ama yine de aldatmam.
İnancım buna izin vermiyor.20 YorumlaYakalanmasamda unutamam ki o ani. Vicdan azabi cekerim ilelebet
21 YorumlaHayir. Zaten bir insan niye aldatır Ki? Sevmiyorsan ayrıl. Saçmalık, doyumsuzluk, kendini bilmemezlik resmen.
10 YorumlaŞu an aldatsam da yakalanmam ama sevgilimden başkası içimden gelmiyor ✩
25 Yorumla
+1 yılBen aldatmazdım onun acısını yaşadım bir kere. Sevgilimi eski sevgilisiyle beni aldatırken bastığımda kalbim parçalandı gibi oldu. Birinin kalbini o kadar parçalayacak kadar ruhsuz değilim. İyi geceler
00 Yorumla
+1 yılKoynumda yakalansam inkar ederim bu kızı kim getirdi yanıma sarhoştum tanımıyorum derim
50 Yorumlabu işin yakalanmak ile ne alakası var? sevgili demişsin birde, yani nikahlı eş bile demiyorsun. ne yani sevgili ile zina yapmak serbest, başkası ile yasakmı? beni ilgilendiren işin günah boyutu, yoksa kim takar yalova valisini:))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle aldatmam bu adamlığa insanlığa ve sığmaz... elhamdülillah çok şükür önce anamı ve bacimi düşünürek hareket ederim ve onların başına gelmesini istemediğim şeyleri başkasının anasına bacisina yapmam yakışmaz delikanlıya hadi EYVALLAH.
00 Yorumla
+1 yılKarakterine kalmış herkesin ama şerefsizlik ya ayrıl sevmiyosan zaten
20 Yorumla- Devamını Gör (844)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler