AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
543Cevap
Hayır çünkü,
c12.incisozluk.com.tr/.../1702440_of0dc.jpg
O işi yapacak kadar karaktersiz de yakalanıp yakalanmayacagini düşünmesi komik bana göre. Çok tuhaf değil mi..
Allah nasip etmesin!
Allah'tan korkarım..
Aldatan kişi en az kafir kadar günahkardır gözümde..
#Vesselam
soğumak tamam.. ama aldatmaya karşıyım. karaktersizlik bence. neysen o olacaksın.
Bu yaşıma kadar kimseyi aldatmadım. Aynı ortamda olduğum, yoldan geçerken bile kızların yüzüne bakmazdım sevgilim varken ama ne oldu sonu hep hüsran. Aldatıldım da terkedildim de. Hani derler ya adam gibi sevmek valla adam gibi sevdim. Arkadaşlarım hep ulan ne adamsın keşke senin gibi olabilsek sevdiğimize karşı derler. Kısacası ben aldatmam sadık biriyim sevdiğim insana karşı.
asla aldatmam. hayatımda 1 kere aldatıldım. tabi bu bildiğim birşeydi. bilmediklerimde olabilir. neyse aldatmadığım halde de başka bir kızla konuşmam aldatıldı diye nitelendirildi. bu sebeple hayatımda birisi varsa çok dikkat ederim.
Asla çünkü aldatmak karşımdakine ihanet değil kendi kişiliğime hakarettir. Özgüvensiz insan aldatır aşağılık insan aldatır. Sevmiyorsam ilişkimi bitirir başka bir ilişkiye o şekilde başlarım.
Ben yolda yürüyen kıza bakamıyorum aldatmak kim lan :D milletin duygularıyla oynayıp ah almaya gerek yok herşey eninde sonunda çıkar zamanında yedik öyle bir bok ah aldık gördük ebemizin zütünü :D
Yakalanmayacak olsam ne olacak. Kendimi kandırmaktan başka hiçbir şeye yaramaz. Bu yüzden gereksiz şeyler peşinde olmak yerine sevdiğime sadık kalırım.
Hep derim aldatmanin bahanesi olmaz karakter meselesidir. Hem kimse gormese duymasa bile Allah goruyor degil mi vicdanin goruyor degil mi?
Yok ben tek kisiyle yapamiyorum dersen de kimseyle iliskin olmasin takil tek basina
Konu kapanmistir.
bu soruya şöyle yanıt veriyim. aldatacak kadın ya da erkek iradesine hakim değil ya da gözü dışarı da ise evli iken de aldatır. ama tam tersi ise bekar da olsa yani aldatacak bir kimse olmasa da öyle bir fiil de bulunmaz.
Aldatmak nedir hangi kitapta hangi mezhepte var bir insan hayatındaki insanı başka bir bireyle aldatıcaksa neden hayatındaki insanı buna alet ediyor yazık günah değilmi madem tek eşlilik yürütemiosun ozaman hiç insanların hayalleriyle hayatlarıyla duygularıyla oynamıcaksın
Tabiki de hayır.
Bunun yakalanma korkusu ile bir alakası yok. Vicdan ile alakalı bir durum bu.
hayır kahpelik yok bizim kitap ta anlaşımıyorsan ayrılırsın olur biter...
Yaparsam kendimden utanırım herhalde o karşında gülerken hiç bişeyden habersiz seni sevmeye devam ederken nasıl için rahat eder. Hayır
Hayır diyenden korkun. Nerede hayır yapmam diyen varsa ilk onlar gidiyor biz de sinsi sinsi gülüyoruz
Aldatmalarin genel sebebi. Cinsel. ya da duygusal ihtiyaçların giderilemesinden. Cinsellik neysede duygusal yetersizlik varsa. Ayrılırim. Ve başka biriulede olurum. Buda aldatmak değil.
aldata bilen adam zaten yakalanmaz işini biliyordur ama ben yine de risk almam ne olur ne olmaz :)
Zaten her konuda en son seviye insanla birlikteyim ben bunu kiminle aldatabilirim 😂 Adeta cm17de futbolcuya antrenman yaptıra tıklamışlarda bütün değerleri yüze çekmişler sonra ben bulup almışım 😂
yav hee hee
biz cogunlukla ayri memleketteyiz yani aldatmak istesem her turlu aldatirim ama su varki karsindakini seviyorsun ve onu seviyorsan zatem baskasina bakma sansin olmaz
bir insanda merhamet yoksa, vicdan yoksa her şeyi yapar. Köpekler bile daha sadık, ama keser döner sap döner gün gelir hesap döner derler. Ona göre yaşayın hayatı 😊
Aldatmayı düşünmem çünkü gün gelir aldatan kadının sevgilisinin yasa eşinin konumuna düşerim.. Kısaca kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma 😎😎
Bu kişinin karakteriyle alakalıdır. Aldatacak olan yakalanacağını bilse dahi aldatırken aldatmayacak olan kişi yakalanmayacağından emin olsa dahi aldatmaz.
Velhasıl kelam korkmak ile alakalı değil karakteristik bir özelliktir.
Bu konuda tecrübeli ydim yani pek yakalaniyordum ama taki onu gören kadar aşk herseyi baştan yazar tabi sonunda ayrıldık ama olsun ona hiç yanlısım olmadı
Yakalanmayacağım da ya vicdan onu nasıl halledeceğim. O beni evimde beklerken ben başkasının yanında, sonra gidip bir şey olmamış gibi onun yüzüne bakacağım. Mümkün mü? Mümkün ama benim için değil.
Tüm herşeyi bir kenara koyarak bir kere vicdanım izin vermez. Çünkü aldattığım kişi bana güveniyor onun güvenin i boşa çıkaramam. Kimse kimsenin hayalleri ve duyguları ile oynamamalı!
Aldatırım denmesinimi bekliyorsunuz burada sorsan kimse aldatmaz şu orana bak ben aldatmayacağımı düşünsem de aldatırım diyorum inat değil mi be :D herkes melek vay arkadaş :D
El tutsada gönül razı olmaz aldatmak ahlaksızlığın dibi halbuki deligi seviyorum derken aldatmak kişinin iki yüzlü namussuz ahlak siz olduğunu ortaya koyar ve elbet yakalanır
Susma hakkımı kullanıyorum
Aynn
Sen bu göğüslerle kesin aldatirsin comely...
Sırf primciler konuşsun da az eglenelim diye böyle bir görüş attım. sdf
😂😂
Asla aldatmam. Seven adam tek kişiye ait olmasını bilicek...
Vicdanım beni her yerde yakalar.. Ondan kaçmam mümkün değil..
ya duruma göre değişir mesela artık ondan eskisi gibi ilgi görmüyorsam sevgi görmüyorsam o da belki
Şeref... sizliğin lüzumu yok. Hayatta herşeyimi kaybederim ama, merhametimin kaybetmem.
yüzük takana kadar olabilir diyenlerden olabilirim 😀😀😀💗💗💗
helal
Yüzde 33... Düşünsenize 10 erkekten 3ü aldatacak bir kafa yapısına sahip. Okey ben lezbiyen olmaya karar verdim
Oyle de aldatilirsin merak etme
@iskoc_hakem oranı daha az
aldatip ne bulucam bashka kiz bana onun vermedigi neyi vericekte ben bashkasila aldatayim? sevdimmi Allahina kadar severim
Böyle olmaz madem aldatacaksin niye beraber sin yani sorun şurda biz millet olarak pezevenkligi Boynuzlatmayi çok seviyoruz
"Eşleriniz ve çocuklarınız size Allah'ın birer emanetidir." diyor peygamberimiz. Allah'ın emanetine hıyanet etmek ne haddimize...
Tabii ki hayır. Oysaki ilk sevdiğim kızın üzerine fazlası ile düşmüştüm ama o benim değerimi bilmedi. Ancak yine de onu çok seviyorum ve o bana 1 adım atsa ben 10 adım koşarım. 💔😢
İnsanlar zaten yakalanmayacağını düşünerek aldatıyor. Oysaki herkesi kandırabilirsin, ama vicdanını asla.
Hayır tabikide allah korusu. Yani buyuk konusmayım yapmam ole bisey eger sevmiyor baskasını seviyorsam da ayrılırım aldatman
İnsan empati kurmalı kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmamalı müsait anı yakalamış olsa bile..
Kesinlikle Hayır Adamım Diyen Gerçek Sevmeli Aldatmamalı.. Kadınım Diyen İse Gerçekten Seveni Terk Etmemeli Aldatmamalı..
Vicdanıda geçtim... Allah görüyor yetmiyor mu? Öteki dünya'da Allah karşılaştırmayacak mı? O zaman nasıl hesabını vereceksin? Öyle değil mi?
Hayırrr.. Evet diye oy veren 160 kişinin karakterini merak ettim empati kursunlar burdan onu iletiyorum😒😒😒
32 yaşındayım 19 yaşındasın senin yaşlarında kendimi allah'ın en sevdiği kulu , muthis mubarek biri sanıyordum. Ama yaşadıkça cok degistim. Buyuk lokma yiyip buyuk söz soylememeyi ogrendim. Hayir diyenlere saygı duyuyorum ınsallah tükurduklerini yalamazlar...
22 yaşındayım yalnız. Ve aldatıldım o yüzden neyin ne olduğunu biliyorum çok şükür kimseyi de aldatmadım. Büyük konuşmama konusunda kimse benle yarışamaz en hassas yanımdır
Aynen sen 1 numarasin.
Bunu bilmen ne güzel
Fazla kibirlisin küçük kız...
bu yakalanıp yakalanmama meselesi değil vicdan meselesi karakter ya da karaktersizlik meselesi dir.
Boyle bir serefsızlık olamaz ya aldatma kanı bozuklugun hıcbı sekılde affı olamaz vıcdansızlık masum senı seven ınsana yapılmaz asla yapmam ben seviyosam seviliyosam
Kendime yapılmasını istemeyeceğim birşeyi neden başkasına yapayım hem sadık kalamayacaksam ne diye devam edeyim ki bu ilişkiye.
Aldatmak karaktersiz ve asagilik varliklarin isidir.
Mesele sevgiliye yakalanıp yakalanmamak değil ALLAH a yakalanıp yakalanmamak asıl sevgili ALLAH tir
Hayatımda birisi var ise onu değil kendimi aldatmış olurum.
Hayatımda biri var iken başkasına bırak yönelmeyi göz ucuyla bile bakmam.
Hayır aldatmam yakalanmamak için değil sadık olmak için aldatmıyorum. Bana yapılmasını istemediğim birşeyi karşımdakine de yapmam.
aldatabilecegim kişiyle olmam zaten. öyle biri vardır ki yanımda, ondan iyisini cümle alemde bulamam göremem
Aldatıp karaktersiz olacagıma hanımcı olur ona ait olurum daha iyi ❤
Şimdi sevgilimi gerçekten seviyorsam hayır ama boş durmamak için yaptığım veya artık ona karşı duygularım olmayan bir sevgilim ise aldatırdım
Aynı hak karşı cinsede doğuyor. Sen sevgilini aldatır işen omunda seni aldatma hakkı ortaya çıkar. Zaten etme bulma dünyası bu.
Aldatmak ıstersen bu ısı para ile yapan yerler var 1 saatte isini gorur ama hayatımızı cinsellik uzerine kurmuyoruz aldatmak ters bıze
aldatmayı kendi kisiligime yakıştırmam karsidan cok kendimle alakalı bir durum oldugundan aldatmazdim
Biz aldatırsak yakalanmayız zaten.
Her işimiz kusursuzdur, cinayet işlesek onu bile kusursuz işleriz.
Beni gerçekten seveni aldatmam. Hiç bir erkek aldatmaz gerçekten sevildiğini hissedebilse. Evlilikteki sıkıntı gibi. Gerçekten sevmeyi bilen insanlar lazım