5 yıldır sevdiğim insan başkasıyla nişanlanıyor.. Çıkamıyorum işin içinden..

Merhaba arkadaslar..

Derdimi nerden anlatmaya baslasam bilmiyorum.

Acim cok büyük.

Sevdigim ve ben 5yil önce tanismistik. o beni cok begenmisti ama ben ilk basta istememistim. Aradan biraz Hamann gecti ve onunla yollarimiz tekrar kesisti. Sinemada karsilasmistik. O gün ona karsi biseyler hissetmeye basladim. Tanismaya karar verdik ve cok güzel bir iliskimiz oldu. Biz birbirimizi cok sevdik, arkadas cevrelerimiz cok iyi anlasiyorlardi cok mutluyduk.

Birgün is ciddiye bindi (bi kac ay önce) ve benimle evlenmek istedigini söyledi bunu bende cok istiyordum ama aramizda mezhep farkliligi vardi. (Bu devirde olurmu demeyin ne yazikki oluyor) sevdigim beni ailesiyle tanistirdi elinden gelen herseyi yapti ama ailem beni vermek istemedi bende onlari üzmekten korktum. Sonra sevdigim geldi ve ailem bana köyden bir kiz begenmis ne diyosun dedi! Beynimden vurulmusa döndüm bana nasil böyle bisey sorabilirdii ?! Ben cok kizdim kirildim. Bana bir ümit ver ömür boyu beklerim seni lütfen diye sonradan yalvardi. Ama ben onu ömür boyu bekletemezdim. Sonucta onun ailesi evlenmesini cok istiyodu. Nasil onlara bencillik edip bekletebilirdim onu :( o gün ondan ayrildim yolun acik olsun dedim. Cok agladik

:( simdi onsuz aldigim her nefes öldürüyor beni. Canim yerinden cikiyor. Bu ay nisani olacak . yanlis oldugunu biliyorum ama cok seviyoruz birbirimizi .. Dayanamadi yazdi .. Beni cok sevdigini onunda caninin cok yandigini ve nisanlanmak istemedigini söyledi. :( bunlari duyunca dahada kahroldum. Ailesi cok tutucu ayrilmasina asla müsade etmezler. Oda ailesine kiyamiyor daha dogrusu annesine zaten onlarda nisanlisina alisti saniyorlar :(

.offfffff derdim cok büyük.. Cikamiyorum isin icinden.. Hayattan sogudum :( ve benim is yerim onun oturdu yerde dayanamiyorum artik. Yardim edin nolurrr :(

5 yıldır sevdiğim insan başkasıyla nişanlanıyor.. Çıkamıyorum işin içinden..