Evliyim ama aynı zamanda 3 yıldır benden vazgeçemeyen biri var?

Aile baskısı ve özgürlüğümün kısıtlanması sonucu birini sevdim sevgili oldum. 1 yıl sonra ben 18 yaşına girince evlendik. İlk aylar güzeldi vs gurbete işe gitmeye başladı gittigi yerde esc lerle beni aldattı. Aileme karşı deli gibi savunup peşinden gittigim adamin beni aldattığını öğrendim. 1 yil sonra biriyle tanıştım oyundan. Sosyal medya filan derken ilk 3 ay evli olduğumu söyleyemedim. Fakat sonra herseyi anlattim. Sinir krizi geçirdi. Uzun zaman konuşmadık ara sira konustuk hep engelledik geri engeli kaldirdik yazdik vs vs.. ilk 1 yıl böyle geçti. Sonra ben hamile kaldım. Evliliğin 3. Yılında, (polikistik hastalığım sebebiyle) hamile kalamiyordum. Fakat kaldim. 1 yil da o şekilde engelliydi. 5 aylik hamileyken yine eşimin bi oyunda baska kadınla (evli degilim demiş kadına) mesajlarini yakaladim. Gittigi illerdeki evli cift sayfalarını takip ettigini gördüm. Ve erken doğum yaptim. O an karar verdim. O yapiyorsa bende yaparim. Ve konuştuğum o kişi bana tamamen bağlı şu an 10 aydir konuşuyoruz ve hic engellemedik birbirimizi. Sadece 1 kere de olsa kokumu almak istedigini söylüyor. Bende boşansam bile onunla evlenemeyecegimi söylüyorum. Bu ona haksızlık olur. Evli çocuklu biriyle bekar bi adam neden evlensin? Bende onu cok istiyorum ama ona haksızlık yapmak istemiyorum ne yapmaliyim?

Evliyim ama aynı zamanda 3 yıldır benden vazgeçemeyen biri var?