Eski sevgilimin yakın arkadaşı takip isteği yolladı? Stalklamak için mi yoksa barışmak için mi?

Merhaba bundan 3 ay önce okuldan bir çocukla çıkmaya başladım aslında kendisi çok efendi duruyordu beni sevdiğini söylüyordu ciddi yaklaşıyordu ama benim önceden yaşadığım bazı kötü tecrübelerden dolayı güvenim kalmamıştı. Buna da birkaç kez baya trip atmışlığım oldu haber alamadım kendisinden diye. En sonunda 1. ayımızda beni bıraktı, defalarca özür dilerim beni affet dediğim halde. Seni seviyorum ama olmuyor ben de sıkıldım yoruldum dedi. Yalvardım ama sonuç değişmedi.
Yaz boyunca hiç karşılaşmadık ama geçen hafta okullar açıldı ve sürekli karşılaşıyoruz. Bana arada sırada baktığını yakalıyorum arkadaşlarım da baktığını söyledi. Ama bazen tek başımayken karşılaştığımız halde benim yanıma gelmiyor barışmak için. Dün de öyle oldu ilk başta sınıftayken bana baktı ama ben kafamı çevirdim. Sonra koridorda karşılaştık ben tek başımaydım hiç hamle yapmadı. Yarım saat sonra bir baktım bunun okuldan yakın arkadaşı bana instagramdan takip isteği yollamış bana. Yanlış anlamayın bana yürüme gibi bir durum yok, eski sevgilim bana bahsetmişti beni okulda ilk gördüğü zaman yanında bu arkadaşı varmış, benim için "oha kıza baksana" demiş ve bu şekilde eski sevgilim de beni farketmiş ve beni çok beğenmiş. Hatta arkadaşıma teşekkür ediyorum onun sayesinde seni farkettim demişti. Arkadaşıyla ben hiç tanışmadım yani arkadaş da değiliz ki takip isteği yollasın.

Bence ya benimle barışmak için yol yapıyor (çünkü kendisi çok gururlu "bir kez karar verdiysem dönmem" demişti) ya da benim instagramımı merak ediyor arkadaşı aracılığıyla stalklamaya çalışıyor. Ama her türlü mutlu oldum çünkü eğer beni hiç umursamasaydı asla böyle bişeye kalkışmazdı. Bence benimle barışmak istiyor ama gururundan dolayı barışamıyor ya sizce?

Not : Bugün de derste bakıştık ama ders bitti yine tek başımaydım yine hamle yapmadı
Güncellemeler
+1 yıl
Neden kimse cevap vermiyor ya 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşının takip isteğini kabul etmiştim dün beni takip ediyordu ama bugün takipten çıkardı. Bu sabah eski sevgilimle aynı dersteydik baktı bana falan ama yine adım atmadı sonra bir baktım arkadaşı takipten çıkmış. Sebebi ne olabilir yoksa eski sevgilim benden vaz mı geçti? 😔
Eski sevgilimin yakın arkadaşı takip isteği yolladı? Stalklamak için mi yoksa barışmak için mi?