Bence aşırı sahiplenme durumu asla yapılmamalı. "Hadi yat uyu, onlarla görüşme, ne giydin bana fotoğraf at..." gibi.
Sürekli aynı şeyler konuşulmamalı, günaydın nasılsın gibi klasik cümlelere az yer verilmeli bu samimiyetin özünü azaltır
İlişki monotonlaşmaya dönüşür daha farklı konulara değinilmeli, sürekli gündemi konuşmak kolaydır, ortak konular konuşulur ise daha keyif verici olur, karşında ki insan seni can kulağı dinlemek istemeli, karşılıklı olmalı her şey bir taraf baskı kurmamalı, konuşma da her iki taraf ta sohbetin akışına yön vermeli.
Daha önce erkek arkadaşı olmuşsa ondan bahsetmesi. Olmamıssa daha önce sevdiği aşık olduğu ya da beğendiği veya hiçbir şey olmasada bir erkekten bahsetmesi benim için soğuma ve direk uzaklaşma sebebi
Hayatıniza yeni birini almissaniz ve tamamen kendinizi ona adamak gerekiyor hiç bir erkekler samimiyet kurmamaniz ve kinusmamaniz gerekir erkeğin güvenini o kazandırır aynı şekilde kızın da
Başkasıyla konuşması.
Sevgilim olmasa dahi tahammül edemem
Cevap
13Cevap
Olduğu gibi davransın da ne istiyorsa onu yapsın. Yürüyecek se olduğu gibi yürümeyecekse de olduğu gibi olsun
dogal olma en iyi fakat sevgili olmadan once karsindakinin herhangi birseyine karismamak en makbuludur
tanışma döneminde birbirinizin huyunu ögrenmeye çalışın. cinse girişimde bulunmayın , murtluluklar
İster istemez sahipleniyo ama insan, ama sana katılıyorum aşırı tavırlardan uzak durmalı
aşırı kıskançlık tv ye bakma düğüne gitme kasiyer kıza kolay gelsin deme vs
Aşırı sahiplenme ve aşırı kıskançlık bunlar başlıcası
en sevmidiğim bir kere olmuştu gaz çıkarırsın çaktırmazsın insanlık hali derim ama ayy pırt yaptım diyenlere sinirim bozuluyo
Hmm bilmiyorum ama erkek kıskanç sınırlı ve karışmali
huyuna suyuna gıtmek gıderken bogulmamak donusu olmaz mazallah shdkdjfd
@sensiz_assk AcilbanaulşırmısınLutfen
@sensiz_assk AcilbanaulşırmısınL utfen
Sevdiğini belli etme
Sevdiğini belli edersen ezilirsin
Yapılan davranışların ve konuşmaların ucunu kaçırmamalı. Cıvkı çıkıyor soğuyor insan sonra.
kızın maaş sorması ailesinin maddi durumunu ögrenmeye cabalama falan yani direk para avcısıdır bana gore
Eee... anlat gibi ifadeler kullanılmalı.
Ss at, erken dön, gece çıkma, evlilik mubabbeti..
Aşırı üstüne düşmesin
Kendın Ol Arkadas Sadece Kendın Ol
Tapulu malın mış gibi davranılmamalı
Olmadığın gibi davranmak
Bu dönemde çok dikkatli olmak gerek
bilmem:)
çocuklarımız ismi ne olşumn
sahiplenilme olmamalı hemen
Abazalık.
Kıskançlık yapılmamalı. Trip atılmamalı.
Osurmak kanks
O ne ya. ...
İlişki,
Bencede.
Cinsellii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar