Bilmiyorum.. hersey cok cabuk gelisti, cok taze daha.. ortak arkadaslarim, benim arkadaslarimin hepsi baska seyler var bu isin arkasinda diyor. Geri döner kesin diyor ama.. bilmiyorum
Başka biri mi var ya da ilişkinin devamini mi görmedi de gitti ki. Benim ilişkilerimde ortak arkadaş bile yoktu.. Hep yalanlarını yakaldiklarim yol aldilar. Geri dönmem onlarda unuttu beni eminim ama özlüyor insan üzerinden 2 yilda geçti.. Sonra sevmeyide biraktim
Bilmiyorum 1-2 hafta icinde birden bire degisti.. bsy hissetmiyorum dedi en son. Pat diye okadar yogun duygular nereye gittiyse. Cok sacma geldi bana bu durum. Söylemek, aciklamak istemedigi, gizledigi bsy var galiba gercekten. Cok ugrasmisti cünkü hep.. cok da düskündü bana. Herseyi sordum, baskasimi var falan diye. Aklima gelen herseyi sordum. Hayir dedi.. biryerde okumustm. Sen birini özöediginde, o kisi de seni düsünürmüs, özlermis. Nekadar dogru bilmem.. 2 yil da cok ya ;/
O beni özlemez yaa snim ki belki sevgililik flört gibi birşey bitmiş. Ben herseyimi biraktim ailemi.. İşimi yasadigim sehri bıraktım gittim onun için nişanlı idik ailem istemesede benim tercihim sen bilirisin dediler ama. En başta söyleyeceğini en sonda söyledi yalanları kaldirmam diye biraktim. 2 yil da geçse 20 yılda. Ben artik sevemem ki kimseyi ne hayallerim kaldi ne umutlarim.. Herşey toz. Gibi dağıldı.
Yalnızlıktan kafayı yemessinn bir süre sonra yalnızlığı seveceksin sonra hayatına belki birileri giricek tek yanlışında Siliceksin zamanla herkesten nefret edeceksin daha sıralayimmi🤦🏻♀️
26byasindayim dediklerini yasadim. Ailemi bile sildim.. Hayatta vaz gecemeyecegim bir anne kaldi geri kalan kimse yok 2 yıldır kimseye selam dahi vermiom. Tek tek itina ile def ettim hayatimdakileri ama özlem duygusu ansızın koyuyor yanliz olunca..
En İyi Cevaplar