Sevgilimi etek giymeye nasıl ikna edebilirim?

Erkek arkadaşımla geçen yıla kadar aynı okuldaydık. O mezun oldu ben de seneye olucam inşallah. 1.5 yıldır birlikteyiz. Kıyafet konusunda bana okulda etek giymememi söylemişti ben de tamam demiştim ama okula bir başladım ki herkes minicik minicik etekler giyinmiş gelmiş görünce ister istemez ben neden kısıtlanıyorum neden genç kızlığımı istediğim gibi yaşayamıyorum diyorum ve içten içe o kızları kıskanıyorum. Tabi mini etek giymelerini değil sadece etek giyebilmelerini kıskanıyorum yoksa zaten onların giydiği kadar kısayı giymeye benim terbiyem de el vermez. Ama ben de normal kısalıkta okul eteği giymek istiyorum. Zaten şort etek rüzgar falan esse açılmaz bişey olmaz otururken kıvrılmaz onu geçtim oturmama da kalkmama da dikkat eden biriyim zaten. Etrafta da o kadar dikkat çeken kız varken bana da bakmaz kimse. Zaten gerekmedikçe teneffüse de çıkmam, malum sınava hazırlanıyorum. Asıl derdim ise bu lisede böyleyse üniversitede de böyle olur, her giymek istediğimi giyemem. Ama zaten benim bunu abartmadan ve edepli bir şekilde yaptığımı anlamıyor maalesef. İleride de evlenirsek aman aman yani. Ben şimdiden düzeltmek istiyorum sizce nasıl bir konuşma yapmalıyım ki hatasının farkına varsın?
Sevgilimi etek giymeye nasıl ikna edebilirim?