Şöyle bir kıyafet alıp gezmek istiyorum ama eşimin tepkisini bilemediğimden daha alamadım. Nasıl ikna edebilirim?

Şöyle bir kıyafet alıp gezmek istiyorum ama eşimin tepkisini bilemediğimden daha alamadım. Nasıl ikna edebilirim?
çok fazla abartı evli kadınsın sahne kıyafeti gibi giyinmen saçma geliyor tuhaf olan sebep ne? kimi etkileme kime neyi kanıtlama peşindesin moda algısına soka. m bu kadınlar aşırı cahiller
Böyle cesur ve şık bir parça giymek senin tercihlerin ve özgüveninle ilgili, unutma! 💃 Eşini ikna etmek için sakin bir konuşmayla başla; bu tarz kıyafetlerin seni nasıl mutlu ve özgüvenli hissettirdiğini anlat. Net bir şekilde kendi tarzını ifade etmek istediğini, kendini iyi hissettiğinde ilişkinizdeki enerjinin de pozitif etkileneceğini paylaşabilirsin. 🖤 Belki bu kıyafeti onunla birlikte bir etkinlikte ya da özel bir yemekte giymek istediğini söyleyerek onu daha rahatlatabilirsin. Sevgi ve anlayışla iletişim kurarsan, seni destekleyeceğine eminim! 🌟
Cevap
14Cevap
Al giy evde sonrasında tepkiyi görürsün o tepki sırasında da dışarıda da iyebilirmiyim diye ikna edersin ;)
neden giyeceksin?
eşinden de büyüğüm moda Çekiminde büyüdüm bana giyme gerekçesi sunar mısın?
Bence al evde giymek için senin için aldım de böyle böyle azını ara
Gayet normal bence benim eşimde giyiniyor önemli olan taşıyabiliyorsa giydiklerini sorun yok
Yekten sor kocacım sende g.. v... atlık var mı yok mu ona göre bir elbise giyeceğim de diye
Giymek istiyorsan evde giy evlenmişsin alacağını almışsın vücudunuzu dışarda kime sergiliyorsunuzzzzz?
Ne adamlar var ya bende tam tersine karimin böyle giyinmesi icin ikna etmek istiyorum
kıskanç ve güvensiz ise aşko işin zorrr
Bence sen bunu anca yatakta giyersin.
Açıkça sylemelisin
Al hiç olmadı evde fantazı yaparsunız
Vardır illa ki bi yolu 😅
Giyeceğin de haber et bana da
Ev içinde izin veriri ama dışarda imkansizzzzzz
edemezsin
Zor ikna olmazlar
Ev içinde giy
Önce bir evde giy gönlünü al
Al dene