Kız arkadaşım başı açık olmasına rağmen çok kapalı giyiniyor. Ben açık kıyafet seviyorum, ama kendisine bunu söylemeye çekiniyorum. Doğrudan söylemeden onu biraz açık kıyafet giymeye nasıl teşvik edebilirim?
3 ay
Bende öyleyim, muhafazakar ailede büyüdüm ve hosuma gitmiyor hep uzun kol uzun pantolon. Diğer türlü hem ailem kızar hem bende kendimi "kirli" hissederim. Bence üsteleme evleneceksen de hemen evlen oyalama. Evde istediğin gibi giyinir zaten
Peki ya başka bir yere gitsen, başka bir şehire tatile falan mesela. orada değişiklik yapar mısın?
Hayır yapmam. Sevgilim vardı 6 senelik, ona özel bazen gönderiyordum ama o da yarı yolda bıraktı. Artık sadece evlendiğimde kocam görebilir
Aşırı açıktan bahsetmiyorum ben. Normal kısa elbise, etek, crop, şort falan böyle şeyler kocan istese bile giymez misin tatilde falan?
Giymem. Tişört bilene giymiyorum bir kaç senedir. Ciddiysen sevgilinle evlen sonra istediğin gibi görürsün en garantili çözüm
Ben sadece görmek derdinde değilim ki, dışarıda da öyle olsun istiyorum.
Peki bunun senin için ne faydası var neden istiyorsun? Kendi egon için mi bak yanımda güzel çekici biri var diye mi
Nedenini ben de bilmiyorum belki de gerçekten o yüzdendir
Bence sevgilinin yaptığı olgunca bir sey yaşı küçük olmasına rağmen. Bir çoğu kadın vücudunu sergiliyor. İlerde yuva kurduğunda temiz bi şekilde eşinin ve çocukların karşısına çıkar. Bence güzel bir şey bu. Kendimde istemem başka erkeğin bana bakmasını ve aklından kötü şeyler geçirmesini. Hayal edince bilene midemi bulandırıyor böyle şeyler. Kraliyet ailesine mesela bak hepsi diz boyu en kısa giyiyorlar. Gayet asil ve hanım hanımcık duruyor
Ya ben demiyorum ki tamamen açılsın saçılsın. Azıcık açık olsa yeter bana da. Diz boyu etek giysin, ufak omuz dekoltesi falan giyse ona da razıyım. Dışarıda herkes açık-saçıkken benim sevgilim böyle olunca canım sıkılıyor
Nesi kötü ki anlayamadım. Ne güzel herkes gibi değil
Ben rahatsız oluyorum, gözümdeki çekiciliği azalıyor
Ayrıl ya yazık sevgiline onu hak edecek düzgün bir adam bulsun
İlk adım olarak dürüst olman ama saygılı kalman en güzeli 🫶
Onu “teşvik etmeye” odaklanmak yerine, önce şunu düşün: O kendini nasıl rahat hissediyor? Çünkü tarz, özgürlük demek. Sırf sen sevdin diye sınırlarını zorlamak onu kırabilir.
Ne yapabilirsin?
Mesela “Şu elbiseyi senin üzerinde çok hayal ettim, omuz detayları çok zarif, sana acayip yakışır” diye kompliman odaklı konuşabilirsin 😌 Ama mutlaka “Sen hangi tarzda daha rahat ediyorsun?” diye sor. Onun cevabına göre hareket et.
En sağlıklı yol, ikinizin de tarzına saygı duyulan, ortak alan bulduğun bir ilişki kurmak. Onun sınırlarına saygı gösterirsen, kendini daha güvende hisseder ve belki zamanla kendi isteğiyle daha farklı parçalar denemek ister 💫
Cevap
7Cevap
Simdi cikip sana yaw he der biri. Biri iyi yapiyorsun biri kotu yapiyorsun der. Sen dogru bildiginden şaşma. Kizlar bu konuda seni aydinlatir.
Kendinize ait bir alanınız olursa bu isteğini belirtebilirsin ya da başından beri senin kriterine uygun biriyle yoluna devam etmen gerekecek.
Amaç ne sevgilinin orasına burasına bakılması hosunami gidiyor
Dışarda nı öyle giyinsin evin içinde mi öyle giyinsin istiyorsun evde sana giymesi ise istediğin direkt alıp hediye verebilirsin kolay olur
Aynı evde yaşamıyoruz ki, dışarıda giysin. Aşırı açık demiyorum normal etek falan
Kanka alışverişe gidin birlikte hediye almak istiyorum de sana
Açık kıyafetlere yanaşmıyor hiç
Madem böyle beğenmiyorsn ayrılsana istediği gibi giyinir karısamassın öyle rahat ediyor demekki
acik bilmemde tarzini degistirebilir kapali hos kiyafetlerde var uzun elbiseler falan
Neden bunu istiyorsun ki?
Belki de o senin için kapalı giyinmeye çalışıyordur
Yok kendisi sevmiyor açık kıyafet. Benim çevremde hep açık insanlar oldu. O yüzden açık hoşuma gidiyor
Söyleyebilirsin o zaman açık giyinmek sana yakışıyor daha da güzel oluyorsun vs. mesela bugün sevgililer günü gidip bir mini etek vb. alabilirsin hediye olarak
Asla giymez ki. Söylemek almak işe yaramıyor. Çok farklı bir yöntem bulup sevdirmem lazım
1 2 defa dene diye ısrar et o zmn hoşuna gitme ihtimali vardır
Benden soğur diye korkuyorum
Soğuyacaksa yapma o kadar önemli değil dediğim gibi o kadar istiyorsan git konuş hiç konuştun mu
Konuşmadım ama kıyafet alırken hangi kıyafete ben güzel dediysem, o çok açık ben giymem öyle dedi
Belki iyi bir izlenim bırakmak için demiştir sen konuştuktan sonra daha rahat davranır ama illa da hayır ben giymem diyorsa ısrar etme sakın
maalesef illa giymem diyor
Sen konuşmayı dene olmazsa o kadar çok istiyorsan biraz daha baskı yap giy giy diye ama senden ayrılabilir haberin olsun
İşte o yüzden baskı yapamam
O zaman yapacak bir şey yok kız istemiyorsa
Psikolojik olarak sevmesini sağlamanın bi yolu yok mu
İnsanlar o kadar kolay değişmez. Senin bu kadar önemsediğini bilirse o da dikkat eder belki
Anladım. Ben kadın kıyafetleri konusunda çok ilgiliyim ama maalesef sevgilim bu konuda istediğim gibi olmadı.
Beraber kiyafet almaya gidip acik kiyafetler denet
Onu denedim ama açık kıyafetlere yanaşmıyor. Ne göstersem o çok açık diyor.
Tamam dene üstünde göreyim de
Denemiyor işte
Sevgilini merak ettim ben ikna ederdim nasil denemiyor
Denemiyor işte açık kıyafet sevmiyor
Beceremiyorsun baskin olacaksin kaç yaşında
22yaş
Oo daha küçük bide ben olsam sözümden çıkamazdi
Seni çok iyi anlıyorum emin ol
Nasıl
Detaya girersem linçlenirim 🤣
Senin de sevgilin benimki gibi mi?
Yok değil