Sevgiliden telefonunu karıştırmak için istemek?

sevgilimle ufak bir sıkıntı yaşadık ve ayrılmaya kalktım ama olmadı zaten sudan sebeplerdi. ikimizde ayrılığı kabullenmek istemedik ve kısa bir süre sonra tekrardan aramızı düzelttik ama şimdi benim aklımı saçma sapan şüheler sarmaya başladı. ikimizinde instgramı var bende hiçbişekilde ikimizin fotoğrafı yok ama onunkinde duruyo bunda sıkıntı yok ama ben face kullanmadığım için onun faceini göremiyorum zaten resmimiz vardı profılınde sinirden kaldırmıştı whatsp ta öyle. ben şimdi resim olmadığı için şüphe duyuyorum daha öncede telefonundan faceine girip msjlarına falan bakmıştım bişey yoktu e zaten düne kadar da resimler vardı şimdi de zamanla koyar diye düşünüyorum çünkü bu ilk değil :) içimi kemiren tekrar face ine bakmak ama bunu ona söylemeye utanıyorum çünkü güven konusunda büyük ayıp etmiş olucam aramız bu kadar iyiken herseyi belki bir hiç uğruna mahvedicem. çünkü bu durumlardan sonra ilişki çok zedeleniyo. bikaç zaman sonra unuturum da zaten bu şüpheyi atarım içimden resim koyduğu an bana bir rahatlama geliyor şüphelerim kayboluyor. siz olsanız ne yapardınız kızların bu hareketleri acaba erkeklerin gözünde nasıl bir imaja bürünüyo merak ediyorum
Sevgiliden telefonunu karıştırmak için istemek?