Tepki verir msiniz yoksa bozulmamış gibi yapıp ümidi keser misiniz?

Hoşlandığımı bildiği halde bunu diyen kız aslında ondan hoşlandığımı biliyor ama o benden hoşlanmıyordur. Bu işin olmayacağını belirtmek için mesafe koymak adına abi kanka diyordur. Zaten bir kız sana kanka dedi mi o kız sana sevgili gözüyle bakmiyor demektir. Bunu diyen kızdan uzaklaşırım. Ugrasamam benimle birşeyler düşünen kız bana kanka demez. Zaten. Ilaki alıyordur hareketlerimden halimden salak değil ya ama bunu bile bile de kanka abi diyorsa açık mesajdır. Ben seninle birşeyler düşünmüyorum net.
Ne ümidi kesecem... Açık açıok konuşur söylwerim... Çok çok benle bir daha konuşmaz... kelimeleri kafamda tutup içten içe kendime zarar vereceğime söylemeyi yeğlerim...
Soruyu ben mi doğru anladım yoksa ben mi yanlış anladım anlayamadım😂
Soru şu değilmi karşılıksız bir kızı ya da erkeği seviyorsun sana karşı abi, kanka, kardeş herhangi birini kullansa ne yaparsın
Yanlış anladıysam soruyu ümidi keserim olmamış doğru anladıysam ümidi keserim tamamen uzaklaşırım o erkekten
Yorumlar da herkes farklı anlamış bana kalsa
Abi dediğim biri hoşlanti benden. Çok kötü oluyor ya
Cevap
113Cevap
hiç bozmam hatta bn genelde kızları bu yolla tavlarım kızlar kanka abi kardeş dedikleri insanlara güvenirler ki zaten en zor olanı da bir kızın güvenini kazanmaktır samimi olduktan sonra bir kaç el teması bir kaç imalı sözle işi bitiririrm ;)
Bütün sırrı bozdun
Sevdiğim kızın abisi, babası, arkadaşı, kocası olamıyorsam varlığımın anlamı yok. Söyleyebilir yani..
Ya ne kankası be kızım, "seviyorum seni" derim yüzüne
Bozulmamış gibi yapıp ümidimi kesmezdim. Bazen sevmek için emek daha fazla sarf etmek gerekiyor. Değecek ise bu kişiye.
Dil altı ilacımı getirşn hocayı arayın pamuk istemem silikon kafi naptın arkadaşım sen kalbime indiricektin :)
Sevdiğim. Kiz bana kanka derse ben saha beterini derim hatta hayatta onunla isim olmayacagini gozune gozune sokarim 😂
abi deme lazım olur derim
Bunlari surekli kullanan birinden hoslandigim icin kendimi icki ve sekse veririm.
Gerci su siralar para yok pek sekse vermek biraz zor olabilir
Sevdiğimi bildiği halde diyorsa net ergendir soğurum uzaklaşırım birdaha yazmam bilmiyorsa da bozulmam mesafe koyarım üzer biraz
Onu abi kardeşin üstünde gördüğümü söyleyerek uyarırım hâlâ devam ederse ayrılmaktan başka çare yok demektir
Benim tepkim "hayır deme" olurdu
Ay bu çift çok tatlı ya 😍
Abi mi? Oldu mu şimdi ben senin amcan sayılırım. Darılırım bak amca de😂
Gülerim ne güzel kelimeler ama eksik var :) yavru , hocam yok ya bu iş böyle yürümez sayın hayalet kadın :)
Biz kardeşim dediğimiz adama aşık olduk hey gidi...
Eski sevgilim, sevgili olmadan önce arada sırada abi diyordu ama biliyordum tepkimi ölçmek için yaptığı bir şeydi. O yüzden fazla takmadım.
konuştuğu kimse olmadığından eminsem ümidimi kesmezdim ve de sanırım bozulmamış gibi yapardım ya da esprili bir dille yanıt verirdim.
sevgili oldugumuz halde bana teyzeoglu diyodu arada alışkanlıktan herhalde shshja
Yediririm ona o lafı.
Ya da bacım diyerek karşılık veririm.
O durumda gören birisini için çokta irdelemem bende abi muhabbeti yaparım
o değil de kızın kafası hüseyin abinin manav dükkanı gibi 😏
Ben sevgilime sevgili olmadan önce abi diyodum ilk başlarda bişey demedi ama sonra kibarca bana abi demesen yanında yaşlı hissediyorum dedi sonra dememeye başladım
Tüm dünyam yıkıldıı sevdiğim kız bana abi deyince skskskdkdj
benim yakın arkadaşıma sevdiği kız baba demişti imkansızlığın nirvanası heralde ;D
Ayni sekilde geri donerim ve gulerim ciddiye almadigimi belli ederek
çok bunalmış bir anıma gelirse, abinin de senin de... diye söverim
Eski sevgilim çıkmadan önce bana bacım demişti. Umudunuzu kaybetmeyin 😂😂
Sevmekten vazgeçmeye çalışırdım uzun süredir de sevmiyorum gerçi 😂
Kadınların da dediği gibi " Abi deme lazım olur" 😂😂😂
Güler geçerim şakadır diye. Fotoğraf da çok güzel, mervecimle ümit 😍😍😍
Sevdiğim kız bana abi deyince şarkısını gönderirim şekerim
Biletini keserim, daha sonra pisman olsada umrumda olmaz 😎
çok sık yapılan birsey.. karşı tarafı kırmadan seni istemiyorum mesajı için çoook rahat kullanırım
beste yapar yetenek sızsınıze cıkardım köşeyi döner bussuuru kız alırdım kenndıme (canssız olanlardan onlar insaflı)
O saat ten sonra o benden hoşlansada şansı olmaz benim kankam olur. Genelde pişman olurlar
Laf arası kanka deme ile kasıtlı kanka arasındaki farka göre tepki gösteririm
Sevdiğim erkek bana öyle demez bu duruma hıc düşmedım 10 yaş farkı ıle bile...
Bana bir kaç kere abim dedi ha bikerede kanka sonra tripler tripler tabi vhcxc
Ümidimi keserim, hayata küserim muhabbet kuşu alip beslerim
Sevdiğim o tarzda hitap etseydi, duygularımı bastırmaya çalışırdım.
Bununla ilgili 2 gün soru sordum ben :/ :/
Üzülürüm ühü :/
Duyduğum ilk an, "Salak salak konuşma" der rengimi belli ederim.
Derim tamam bacım derim bende :) duzeltirim anlarsınya
Ümit beslemem çok hoşuma gitse bile. Bakarım olmayacak yoluma devam ederim.
samimiyet dereceme bağlı öyle deme lazım olur diyebilirim :D
Ben olayın şoku ile sessizleşir donuklaşırdım sanırım
Resim çok güzel be :D Yapamaz o kadar yakın olmam :D
Cok kotu oluyor. Ama benimki baya bir karisik. Kadin benden 8 yas buyuk ona olan ilgimi biliyor sonrada abi diyor ne yapmak istiyor anlamadim ya
Bu cifte hastayim ya. Cocuk taş😂 ve ve sevmem tabisi üzülürüm. Kanka da ne😂😄
Abi dediyse zaten olay bitmiştir de kanka dediyse çevirme şansım var
Sevdiğim kız bana abi deyince ruuutuututu tu tu tu
https://youtu.be/5qIGgeLuG40Abi deme lazım olur çok klasikleştiği için yeni birşey üretirdim
Ümidimi keserim hatta bir an önce kendimi soğutmaya çalışırım ondan.
Kıskanıp kanka dedi *-* durup durup yüzüne vuruyorum :D
Basima geldi abi diyordu bir gun tak etti soyledim senden hoslaniyom abi demen hosuma gitmiyo dedim.
Bozulmamış gibi yaparım.. ama hiç böyle bişi yaşamadım.. hep aşık oldular bna
Kardeşim abim dedim bir baktım aşık olmuşum oda bana
Abi deme laZim olur 😜
O durumla karşılaşmadım ama üzerdi sanirim
Sevdigim kiz bana abi derse bende ablasını alırım enişte der🙄
Şaşırmam hep öyle oluyo
''Ne kankası, sensin kanka'' diyorum ben. fgjfjfk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar