Kalbime gömerim o zman unutup da kankim yaparım o zman alt tarafı aşk nede olsa unutulmaz misin aman sanane ki ağlıyorsam deli gibi istiyorsam sananneee anlamiyosann
Hoşlandığım kişi böyle dese kendi yoluma bakarım. Hislerimden eminsem hislerimi çok yoğun yaşıyorsam kabullenmem zor olabilir başta ama onu sevgili olmaya beni sevmeye zorlayamam, arkadaş olarak görüyorsa öyle kalır saygı duyarım. Sevdiğimi belirttiğim biri olmuştu uzun zaman önce tabi o bu yönde düşünmüyordu, saygı duydum arkadaş olarak kendi yolumuza bakmaya devam ettik. Sevgi tek taraflı olmamalı hoşlandığımız kişi bizden hoşlanmıyorsa bunu hoş normal karşılamasını bilmemiz gerekiyor ki onun da hayatını zora sokmayalım.
hani şöyle bir laf var ya kanka ayağı….. İşte noktalı yerleri dolduruyorlar uygun bir şekilde ama dostluk kankalık apayrı bir şey Ama karşımda hoşlandım kişi de kalkıp bu kitapları kullanırsa sessiz kalırım ben ya bir şeyde yapamam bir şey diyemem kötü olamam ben iyi niyetliyiz dünya iyileri sayesinde dönüyor bunu biliyorsun konuşmuştuk
Bir şey yapmam, her şey zamanla belli olur. Zira burada bile çok gördüm. ''kankayız, arkadaşız vs.'' diyenler belirli bir süre sonra sevgiliyiz diye ortalıkta dolaşıyorlar
Evet, kakaolu süt severim :dd Sokak kedilerine alırken kendime de alıyorum. Süt mühim bizi hayata tutan yegane içeceğe burun kıvırmak nankörlük olurdu :d
Önceki ilişkimde eski kız arkadaşımla arkadaş ortamında tanışmıştım ben 20 yaşındayken o 23 tü 3 yaş büyüktü benden ilk zamanlar abla diyodum hatta o kadar yakın hissetmiştim ki öz ablam olsa bu kadar severim falan diyodum sonra ne oldu ne bitti bilmiyorum 3 yıl boyunca biz sevgili olduk ablalıktan terfi etti😂😂
Bana abla diyemez çünkü kendisi benden büyük kanka hiç diyemez böyle şeyler sevmiyor böyle saçma sapan hitap şekilleri genelde hitap etmiyor zaten ayrıca hoşlandığın kişi yok aşık olduğum kişi yok sevgilim yok yok yani anlatabiliyor muyum olmayan bir şey herhangi bir hareket yapamaz bulunamaz😂
Bu konuya ilişkin ilk tecrübemi hatırladım ansızın. Fena bozulmakla birlikte içim, görünmeyen bir mengene tarafından haşırt diye bir hamlede eğilip büküldü.
Ben tipsizim zaten yeni tanıştığım bir çok kız bana 2 dakika sonra kanka demeye başlıyor ki yavşamayayım diye. Ben alışkınım nasılsa tipsizim bana bakmaz normalde de. Kanka demese de bakmaz dese de bakmaz değişen bişey yok.
Öyle kuruntularım olmaz bak işte bana kardeşim diyor ben bunu ona nasıl söylerim falan filan gibi gibi. Şu kardeşimi aradan çıkartalım gibisinden giriş yaparım mutlaka.
yorumların çoğunu okudum da hiç de öyle yıkılma kahrolma ağzının üzerine vurma sebebi değil bu aksine hitap edilen kişiyi daha çok kışkırtır daha fazla üzerine gelmesine neden olur böyle cümleler
En İyi Cevaplar