Servisteki kıza fena aşık oldum ne yapmalıyım?

Merhabalar 1 sene boyunca aynı serviste gidip geldik ilk günde tutuldum kıza bir kaç defa konumuşluğumuz oldu ama çok kısa ve alakasız şeylerdi bir kaç kez bakıştığımızda oldu. kıza instagramdan takip isteği attım 1 saat geçmeden kabul etti neyse. kızla konuşmak için 2 hafta boyunca kendime cesaret moral vermeye çalıştımkızın yanında bir arkadaşı var aynı okula gidiyolar o arkadaşı gelene kadar ya da o arkadaşı indikten sonra yanı boş kalıyo sonra kızın yanına gidicektim en arkada otuturoyrum bir ön tarafımda oturuyo yani arkalı önlüyüydük kalktım utanadım cesaretimi toplayamadım mal gibi ortada kaldım ne yapacağımı bilemedim şoföre ben burada inicem dedim çok kötüydü. bir gün onunla aynı yerde indim biraz arkasından gittim ama cesaretimi toplayamadım kız arkasından gittimi biliyorumu anlamışmı bilmiyorum ama 1 sene kıza acılmak için uğraştım ama başaradım utangaç ve çekingen biriyim ama fiziğim ve tipm var ve ona bu konuyu söyleyememk içimde huzursuzluk yaratıyo. okullarımız aynı değil ve onların okulundan tanıdğımım kimse yok aracı bulamaıyorum sizce instagramdan konuşmak uygun olurmu veya fikir ve tavsiyeleriniz varsa benimle paylaşaırsanız çok mutlu olurum umarım teklif ettiğim zaman olumlu cevap alırım.
Servisteki kıza fena aşık oldum ne yapmalıyım?