Aşk İlişkileri Kasiyer kıza aşık oldum, ne yapmalıyım? Sidarözturk Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kasiyer kıza aşık oldum ne yapmalıyım taktik verebilir misiniz Kasiyer kıza aşık oldum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ok35dk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Marketten 1 tane çikolata veya kek alıp onun baktığı kasadan geçirip ücretini öde ve sonrasında ise ona hediye et. 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Market’den çicek gibi romantik bişey satın al, ödemeyi yaptiginda hediye olarak ona ver. 0 3 Yorumla Sidarözturk +1 yıl Ya kabul etmezse Yorumla helene1 +1 yıl Reddedilmeyi kabul edersin sende Yorumla slytherin_varisi +1 yıl Çok iyi fikir bence kesin yap bunu. Yorumla
berenina Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Kız olduğum halde hepsi çok güzel geliyor gözüme, bence ona çikolata al kasadan geçirirken bu sizin diyin 0 2 Yorumla Sidarözturk +1 yıl Ya kabul etmezse ne olacak Yorumla berenina +1 yıl Ona kalmış Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bol bol alışveriş yap. 0 5 Yorumla Sidarözturk +1 yıl Bana taktik lazım düşünmektükenmektir +1 yıl Tanımadığın birine nasıl aşık oluyorsun? Sidarözturk +1 yıl Ben uzun zamandır o markette alışveriş yapıyorum düşünmektükenmektir +1 yıl O da hep orada mıydı Sidarözturk +1 yıl Evet
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Git konuş bence gardaşım yaşlarınız kaç? 0 1 Yorumla Sidarözturk +1 yıl 22yasindayim ama onun bilmiyorum ama 20ve 22yaslarinda görünüyor Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Sana aşık oldum de 0 7 Yorumla Sidarözturk +1 yıl Ben sana aşık olmadım ben başka birine aşık oldum Yorumla Tartini +1 yıl Ciddi mi laa Yorumla Sidarözturk +1 yıl Evet Yorumla Sidarözturk +1 yıl Ciddi şaka yapıyorsan hiç havamda değilim Yorumla Tartini +1 yıl Ablası birini seviyorsan hoşlanıyorsan gidip söylersin yani telepati yolu ile olmuyor bu işler onu diyorum aşıksan git ve konuş Yorumla Sidarözturk +1 yıl Kolay değil işte Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl @tartini ahahhahahahahhahahaahah. Kafa gidik enişte beyin. :D Yorumla
Serenatxx Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Git açıl 0 4 Yorumla Sidarözturk +1 yıl Nasıl açılacam kıza sorun orada işte Yorumla Serenatxx +1 yıl Önce havadan sudan konuş sonra direk seni seviyorum de işte amann Yorumla Sidarözturk +1 yıl Kolaydı sanki Yorumla Serenatxx +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kökle arkadan 0 12 Yorumla Sidarözturk +1 yıl Kökle arkadan ne demek lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladın bebiş Yorumla Sidarözturk +1 yıl Ben sana bir koklerim arkadan var ya burada bebiş deme lan Yorumla Sidarözturk +1 yıl Gel yanıma köklim Yorumla Sidarözturk +1 yıl Evet gel Yorumla Sidarözturk +1 yıl İsmin nedir senin Yorumla Sidarözturk +1 yıl Canım istiyor ondan Yorumla Sidarözturk +1 yıl Fotoğraf atsana sen Bir bana Yorumla Sidarözturk +1 yıl Evet Yorumla Sidarözturk +1 yıl İstanbul Yakuplu Yorumla Sidarözturk +1 yıl O zaman fotoğraf at Yorumla Sidarözturk +1 yıl Bekliyorum Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Git acil 0 1 Yorumla Sidarözturk +1 yıl Kolaydı sanki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Marketten 1 tane çikolata veya kek alıp onun baktığı kasadan geçirip ücretini öde ve sonrasında ise ona hediye et.
Market’den çicek gibi romantik bişey satın al, ödemeyi yaptiginda hediye olarak ona ver.
Ya kabul etmezse
Reddedilmeyi kabul edersin sende
Çok iyi fikir bence kesin yap bunu.
Kız olduğum halde hepsi çok güzel geliyor gözüme, bence ona çikolata al kasadan geçirirken bu sizin diyin
Ya kabul etmezse ne olacak
Ona kalmış
Bol bol alışveriş yap.
Bana taktik lazım
Tanımadığın birine nasıl aşık oluyorsun?
Ben uzun zamandır o markette alışveriş yapıyorum
O da hep orada mıydı
Evet
Git konuş bence gardaşım yaşlarınız kaç?
22yasindayim ama onun bilmiyorum ama 20ve 22yaslarinda görünüyor
Sana aşık oldum de
Ben sana aşık olmadım ben başka birine aşık oldum
Ciddi mi laa
Evet
Ciddi şaka yapıyorsan hiç havamda değilim
Ablası birini seviyorsan hoşlanıyorsan gidip söylersin yani telepati yolu ile olmuyor bu işler onu diyorum aşıksan git ve konuş
Kolay değil işte
@tartini
ahahhahahahahhahahaahah. Kafa gidik enişte beyin. :D
Git açıl
Nasıl açılacam kıza sorun orada işte
Önce havadan sudan konuş sonra direk seni seviyorum de işte amann
Kolaydı sanki
Sen bilirsin
Dış görünüşe imalı bir şekilde iltifat et.
Kökle arkadan
Kökle arkadan ne demek lan
Anladın bebiş
Ben sana bir koklerim arkadan var ya burada bebiş deme lan
Gel yanıma köklim
Evet gel
İsmin nedir senin
Canım istiyor ondan
Fotoğraf atsana sen Bir bana
Evet
İstanbul Yakuplu
O zaman fotoğraf at