Merhabalar ben lezbiyenim. Alevi kıza aşık oldum o da lezbiyen mi bilmiyorum ama Alevi birini etkilemek için ne yapmalıyım? Alevilik nedir?
Yardım..
Yardım..
Alevi olması bir şeyi değiştirmiyor yani Hz. Ali vs bunları konuşmak zorunda değilsin Aleviler saygılı insanlardır lezbiyen olmasına gelecek olursak lgbt hakkında düşüncelerin neler diye sorabilirsin direkt destekliyorum derse ona lezbiyen olduğunu söyleyebilirsin sonrasında zaten konuşma ilerler belki o da karşılık verir sana
Cevap
8Cevap
Herşey tamamda Alevi diye belirtmene gerek yoktu bence ve Aleviler lgbtye kötümü bakıyor ne oluyor o dermisin Otarz şeylerle aram yok pek
Lezbiyen olmasını sorun etmiyor kız alevi onu sorun ediyor ya 😂
Etkilemeye çalışıcam. Belkide lezbiyendir. İçinde ki bu duyguyu ortaya çıkarabilirim
mezhep ayrımına kadar dikkat edip lezbiyen ilişki düşünmek mi jdkfkfkf
Lezbiyen değilse istersen vücuduna komple Zülfikar dövmesi yaptır yine olmaz o iş
Belki Lezbiyendir. Onu etkilemeye çalışıcan
İşin zor ne diyeyim
Neden olmaz ki
Kızın yönelimi lezbiyenlik değilse nasıl olsun ki çok düşük ihtimal
Ha pardon whdkysgwgndkxowudhd
Tam göğsüne zülfikar dövmesi yaptır. Onu tuvalete çağır ve üstünü hemen açıp onun elini zülfikarın üstüne koy. Eminim tahrik olup yalamaya başlayacaktır
Normal Müslüman gibiler, mezhep değil diyenler var. Lezbiyen olacağını sanmıyorum.
Canım insan olarak baksan Türk, kürt, alevi sünni ne fark edecek?
Herkesin kendine göre bir inanışı ver önemli olan düzgün insan olmaktır.
yani ayrı bir çaba göstermene gerek yok duygularını açıklarsan kabul eder veya etmez...
lezbiyenlikle Aleviliğin ne alakası var kızın yönelimine bağlı seni isteyip istememesi
Etkilemek için diyorum. Mesela Aleviler neden etkilenir
Ben aleviyim yani sırf dinimiz alevi olduğu için özellikle bir şeyden etkilenmiyoruz bizde sizin gibi normal insanız ama sen açılmadan önce bı din ayrımı yapmayı bırak az önce bir yorumda belki dinini değiştirmiştir deyip gülmüşsun ve bu hoş değil
Kız yüksek ihtimal sizinle ilişkiyi keser çünkü alevi olsa da Müslüman yani çok umutlanmayın derim
Gel bana aşık olsa sana göstereyim lezbiyenligi
Erkeklerden hoşlanmıyorum
Benden hoşlanırsin 20 cm görünce
@yagizdemiroren böyle yapınca Kızı tavlayabiliceğinimi sanıyorsun Şeymi diyicek Yağızın 20cmi var Lezbiyenim ama gidip yağızla olucağımmı diyecek sanıyorsun Kusura bakmada cidden kafanız çok tuhaf
@Nurfidan1992 nur şaka yapiyorum anlasana anla lütfen lütfen
Aşık olmak o kadar kolayy mı
1 aydır tanıyorum. Onu ilk gördüğüm günden beridir her gördüğümde kalbim çarpıyor heyecanlanıyorum
Lezbiyen değilse ne yaparsan yap olmaz o iş
Onu biliyorum. Belki lezbiyendir. Şansımı deniyeceğim
Alevi olması lezbiyen olucağı anlamına gelmez
Dinine düşkünse bir Cem evine davet et gerisi gelir
Komik değil
Şaka olsun diye demedim bende
İğrençsin
Aa neden lezbiyenim diye mi
nereli
Tuncelili. Gerçi Alevi mi tam bilmiyorum ama Tuncelili ise Alevidir %99 bence
belki dini inancını değiştirmiştir sjdnkdjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?