AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Bana görüs yaz demissinde😂🤔 ne yazayimki bilemedm😟
Dikkat çekmeye çalışır genelde keserken brini
Peki bu çocuk beni görünce kızlarla konuşuyo
kıza sarılıyo falan bunlaru niye yapar ya da siz yaparmısınız
Egosunumu tatmin ediyo yoksa beni seviyo benimde onda hoşlandığımı anlamak bakıyo Erkek arkadaşıda bana bakıyo tüm bunlardan sonra ben çocuğa yüz çevirdim gözlerimi devirerek bir hızla geçtim aslında niyetim bu değildi hıncımı ondan çıkardım gibi bişey bundan sonra tekrar gördüm onu oda öyle kafasını çevirdi bir hızla kapıyı bir hızla açtı nası hızlı gidiyo bunu neden yapsın hhırsındanmıyoksa seviyo buna çok içerlendimi
Bence hırsından yani ben o çocuğun yerinde olsam buna benzer bişey yapardım herhalde yani. Erkeklerden nerede ne zaman ne düşündüklerini pek çözemezsin canım kimse çözemez onlar çünkü daha cinfikirli insanlardır. Sağ gösterip sol vurmak diye bir söz vardır ya tam bu bence onlara göre bir sözdür. Çünkü bu dünyada onlar güçlü, onlar her şeyi yapabilir, onlara laf söylenmez, erkektir yapar gibi konularla kısacası popolarını kaldırdık diyebilirim yani kızlar değil anne babalar da öyle yetiştiriyor çocuklarını. Bu durum böyle olunca da sen düşün gerisini
Ama niye hurslansınki şöylede olamazmı ben öyle düşünmüştüm beni seviyo bana yüz vermedi çocuk çok içerlendi😂
Hem suçlu hem güçlü dalga geçse niye sinirlensin çok tuhaf
Dalgami geciyorsun ikidir takip atip gericekiyorsun
Git acik acik sor ya hep bunu dusunecegine belki ki hoslaniyo eee sende oyle konusun abi..
Dengesizin senle niyeti yok. Olsaydi. Konusurdu. Amaci sadece dikkat cekmek
O şahıs ta kaybetme korkusu vardır o da ilgi çekmek için bu yönteme başvur mustur ya da doğaçlama yapıyordur sen beni ozelden arayabilirsin 05313886512
Saol
Sena
Erkeklere güven olmaz her hareketinden nem kapmamaya çalııış 😂
Çok uzun lan okumaya üşendim 🤣 ama başlığa göre erkek milleti işte
Egosunumu tatmin ediyo yoksa beni seviyo benimde onda hoşlandığımı anlamak bakıyo Erkek arkadaşıda bana bakıyo tüm bunlardan sonra ben çocuğa yüz çevirdim gözlerimi devirerek bir hızla geçtim aslında niyetim bu değildi hıncımı ondan çıkardım gibi bişey bundan sonra tekrar gördüm onu oda öyle kafasını çevirdi bir hızla kapıyı bir hızla açtı nası hızlı gidiyo bunu neden yapsın hhırsındanmıyoksa seviyo buna çok içerlendimi
Senin niyetinin varsa bekleme karşıdan sen harekete geç. ya da uzatma olayı bakmakla yetinsin sadece
Niye bakıyo diim bir zaafını arıyo sevgi diil eğlence amaçlı
Hadi kesin öylemidir sevme iht. yok mu
Soru çok uzun başlık için cevap vereceğim senin kabul etmeyeceğini düşündüğü için ya da tam istediği gibi değilsindir
Saol peki beni görünce kızlarla konuşmalar beni gmrdümü kıza sarılması bunlaru neden yapar ya da siz yaparmısınız sevdiğiniz içinmi
Hani bozulursa gidip konuşiyim veya benimde onu sevip sevmediğimi anlamak içinmi
yoksa egosunu tatmin ediyo
Yapan salaklar vardır bunlar asla ciddi olmayacak kendine güvenmeyen anlık yaşayan zibidi hareketleridir bunları ciddiye almaman senin faydana olur 😉
O kadar kısa ki okumak için hiç uğraşmadım bu ne yaa bn hayatımda bu kadar uzun Roman okumadım?
Benim gibi tembel bir insan hiç bu yazdıklarını okurmuda davet ediyon soruna
Abi çok uzun baya uzun yani okusam ben cehenneme giderim
Soruya davet etmissin de kafam basmiyor böyle şeylere
Utangaçtır belki sende biraz cesaret verecek öz güvenini kazandıracak bişeyler yap
Soruyu okuyamadın galiba biraz uzun yazdım
Olabilir kızdın mı
Yoo nie kızıyım 😀
O öyle düşünüyor dur canım
Peki egosunu tatmin ediyo olabilirmi hani ona göre ben ona bakıyorum ve beni görünce kıza sarılmalar falan camekandan bana bakması gülerek ben bakınca kafayı çevirmesi beni arkadaşlarına anlatmış zaten arkadaşı bana bakıyo ben geçerken benimkini ismini söylüo
Tüm bunlarfan sonra tabi moralim bozuktu
Çocuk karş. çıkınca böyle bir hızla gözlerimi devirdim oda aynısını bana yaptı bikaçgün sonrada ark. Arkamdan geliyolar
Sonraki günde çocuk beni gördü önüme geçyi böyle artist gibi yürüyo
Bence yanlış düşünüyon hoşlantı varsa sende ona karsı biraz yavşa bakalım ne olacak
Seni kıskandırıyor tamamen anlamış senin ondan hoşlandığını felan ibleniğe yatıyor
Yoo benim derdimde eğlenmek ayrıca nerden anlıcak alnımda yazıyo
Ben ondan hoşlanmıyorum
Çekingenlikten böyle yapıyor. Ona bir cesaret verebilirsen iyi olur
Cevabim bunu okumakta zorlaniyorum yarin cevap veririm canim
Okumadım ama ben bir aralar sırf dalgasına yapıyordum.
Beynim yandi galiba orhun kitabelerinden beri gorusuyonuz
😂😂😂
Okumaya üşendim ama başlığa görüşüm her ihtimal olabilir
Eğer sana bakıyorsa sen gerekeni yapmalısın karşısındaki insanın özgüveni biraZ düşük
Ask tesadufleri sever sizde sevin sizinkiside tesadufdur
Allah belasını versin onların 😞
Aa niyr öyle dedin😂
Boşversene
Sadece gizli sapıkdır ve eğlenmek istiyordur.
Kardeş o çocuğun varya ana*sını si*keyim lan si*ktir git oro*pu çocuğu ne bakıyon bişey varsa söyle bilelim de tatava yapma burda
Banamı
Çok uzun yazmışsın, aşırı üşendim şu an
Egosunumu tatmin ediyo yoksa beni seviyo benimde onda hoşlandığımı anlamak için
Top sende sana açılacak cesareti yok
Bence yapıştır tokatı dalga mı geçiyorsun adam ol cesaret et seviyorsan söyle de içinde kalmasın daha iyi bir yöntem
Hadi kesin dalga mı geçiyodur neden? o zaman ben yüz çevirdikten sonra neden o hareketi yapsınki niyeti dalga geçmek olsa hoşuna giderdi hani kızı sinir ettim gibilerinden
Gerçekten seviyorsa tavrını buna göre seçer seviyorsa kaybetmemek için ugrasır seni sevmiyorsa anlarsın zaten
Yoruma yazdığım sinir etmek için mi
Bence bu kadar kasmaya gerekyok akışına bırak sana kısmet mi yok hayattında daha iyileri olacaktır her daim
Senin gelmeni bekliyor
Neye dayanarak yani hangi hareketine
Yan2e peşinden koşturmakmı Egoist olabilirde çünkü ben göz devirdikten sonra onunda aynısını. Bana yapması (siniri hırsından mı yoksa kız bana yüz vermedi çocuk çok içerledimi) ertesi gün önümr geçmesi böyle attist yürümesi ne mana sonra ben onun önüne geçtim oda arkamdan geldi (peşindenmi koş der gibimi) akşamda arkadaşıyla arkamdan geliyolar bu hareketleri niye yapıyo
Erkekler işte😄 herkesin karakteri, kişiliği farklıdır niyetini tam olarak bilemem.
Sanırım cevabını bulmuşsun :)
😕😕
Kız arkadaşı var ve sana da yedek parça muamelesi yapmak istemiş ama istemeden yüz vermemişsin :)
Olayın özeti
O sadece arkadaşı
Sevgilisi değil
Hmm sanırım sen arkadaşı bile değilsin o yaklaşmış ama :)
Zaten hoşlandıysan sana burdan hindistana kadar yetecek söz sarf etsem sen bir bahane bulacaksın.
"O sevgili değil"
"Onla yapamaz"
"Şu böyle"
"Bu şöyle"
Vs.
Ee ama gerçekten değil doğruyu söylüyom arkadaşı ciddiyim
Neye yaklaştı
Tamam dinle bu kadar hoşlanıyorsan ilk adımı atmayı aklından geçirdin mi?
Ben niye adım atcam bir kız olarak benim gitmem hoş olmaz o gelsin
Ben hoşlanmıyorum sadece düşüncelerini merak ediyom asıl o hoşlanıo
Unut onu ve onunla alakadar hayallerini
Öff aklımda deli hayaller :D
Eşitliğe geldi mi Erkekleri öldürüyorsunuz siz kadınlar ""Biz eşitiz"" Diye ama
Neden böyle bir şey söyledin ki?
"Eşitiz" Sonuçta?
Boşver hiç taktığına değmez.
Ben sarılmam. Ne yaptığını bilmiyor. Boşver tek takıl, kafan rahat olsun.
egosunu tatmin ediyor
Hadi ys kesin öylemidir sevme iht yok mu
Amacı belli değil uzak dur en iyisi
Utanıyordur.
Egosunumu tatmin ediyo yoksa beni seviyo benimde onda hoşlandığımı anlamak için
Knkacım o oğlan seni ölçüyor
Ölçüyo niye yapıyo
Onu sevip kıskanıyormusun diye.
Yane. Beni seviyo benimden ondan hoşlanıp hoşlanmadığımı anlamak için diyosun
Acaba egoda olabilirmi
Değil
Seviyo yane
He anladın
Tabi bidw bu sinirlenme olayı var
Ego tatmimi
Yatamadım kız iy geceler.
Olumlu sonuç için erken.
Ne üzerine staj yapıyosun.
Sen ona karşı bir şeyler hissediyor musun peki
Eig verilmis niye davet edildim ki :)
Okumaya üşenirim bunu ben 🙄
Sen biraz büyütmüşsün bence olayı
Ay çok uzun okuyamıcam
Okumadım ztn herkes yorum yapmış
Hımm peki sen çıkmadığın sadece bakıştığın baktığın bir kızı kıskandırmaya kalkarmısın kızı gördünmü diğer kızlarla konuşmalar falan sarılmaa
Bilmem onla olan ilişki me duruma bağlı ve bana olan ilgisine ve
Kıskandırmaya çalışsan bile blmm sarılma fazla biraz sanki
O sadece arkadaşı
Bu kadar kişi okudunuz mu cidden
Evet okudular😂😂
seni deniyo bosver geri çekil bakma
Deniyo pelki yane hangi haraketi
kızla yakınlasması tepkini ölçmesi bunu normal olarak yapmaya baslar hos degıl uzak dur
hoşuna gidiyordur bu durum
Hangi durum
Bakar cesaret edemez bazıları
Lan bu ne kim okuyacak bunu 😂
Senden ilk adım bekliyor.
Beni görünce kızla konuşmalat sarılmalar hani. Beni kıskansın gidiyim konuşiyimmi
Yoksa egosunumu tatmin ediyo
Senin kıskanmanı sağlıyor. Git konuş bence.
Yane seviyo
Galiba
Ondan bı hayır gelmez
Nedn
Ee seviyor ama söylemiyor.
bir daha soruya davet edersen engelleeim
Baksın baka baka kör olcak
Çocuk da is yok sen acil ona niyetini belli eder
Konuş bence napıyosun sen diye :)
Okumaya usendim kusura bakma
çok uzun okuayamam vala
okumaya üşendim valla 😂
cesaret edemiyor olabilir
Olabilir.
Ne olabilir
Dalga geçiyor olabilir.
Belki öylesine bakiyordur