Hafif utangaç ve sizle sadece yalnızken konuşan grup içinde otururken pek konuşamayan özgüveni düşük biriyle sevgili olurmuydunuz ?
Olurum neden olmiyayim.
Olmam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hacım kendinin abarttığındam %100 emin ol vee herşeyin fazlası zarardır zaten özgüveni olupta reddedilen erkekte çok sanma özgüvenli olunca hatun götüreceme diye kızına göre değişir bu beni aldatır diyede düşünebiliyorlar yaniiii utangaç olabilirsin ama çok utangaçsan bu sorun olabilir ama her ortamda böyle değilsen 1 ortamda olmuşssan o ortamı terk et bırak git zamanla kapatırsın kendini yoksa alışamassın
Şöyle birşey var...
İlk aşamada en önemli şey özgüvendir. Özgüvende kişinin hoşlanmasına vesiledir. Özgüven yoksa ne yaparsan yap ısınamıyorsun. Özgüvensiz biri olarak kendimden biliyorum yani, özgüven şart öncelikle + Sosyal olmak gerek :)
cut.
bir ilişkide erkek asosyalse zor olabilir kız açısından ama ben olurdum neden olmayayım ki seviyorsam kesnlikle olurdum.Ama şuda var ben özgüveni olmayan bir erkekten kolay kolay hoşlanamam.
Peki özgüven neden bu kadar önemli senin için ?
kendim özgüveni olmayan bir insanim... yani belirli seviyede ve belirli cerceveler icerisindeki insanlarla konusabiliyorum sadece
Cevap
27Cevap
Ben her zaman öyle insanların özgüvenlilere göre daha içten, samimi, yüreği daha temiz olduğunu düşünmüşümdür. Zaten karakteri bozulmadığı, fazla görmediği açılmadığı için öyle değiller mi ? Ama kötüleride yok değil.
olmam. ölürsem falan mezara kendisi indirecek kadar dirayetli, olurda bigün hayvanlık falan edip üstüne falan yürüsem alıp tencereyi tavayı kafama geçirecek kadar cesur ve hayatı sonuna kadar yaşayabilecek kadar kendine güveni olmalı
İdare etmesi çok zordur. Sürekli kendinden şikayet eder. Fiziksel görünümünü, kararlarını, düşüncelerini hiçbir zaman beğenmez. Kendi beğenmediği gibi başkaları da beğenmez zanneder. He eğer "her şey senin istediğin gibi olsun, ben yapamam sen yap, her şeye sen karar ver" diye dizinizin dibinden ayrılmayan bir sevgili isterseniz neden olmasın.
Fazla yırtık olmasındansa biraz eksik olsun. Bana güveni yerine gelince açarım onu hem kendine güveni gelir hemde..
Benimle yalnızken nasıl bir ruh halinde olduğuna bağlı. Eğer rahatsa benim yanımda sorun yok.
benimle başbaşa iken konuşuyorsa toplumda az konuşsa da olur..tabi dut kokteyli içmiş bülbül olmayacak..ama özgüven yoksa ben yokum..yokum la yokum ben...
hayır özgüveni olan biri isterim çünkü kendisine
özgüven geldiğinde değişebilir ve beni yarı yolda bırakabilir :)
Yok hacı. Olmazlar. Tüm kızlar olurum diyor maşallah da... İnanma. Kızlarımız biraz yalancı. Biz de zamanında öyleydik. Oradan biliyoruz.
Sen olurmusun 😂
oldum ama olan bana oldu kızın çenesini açmak için kendimi yırttım... sessizide çekilmiyo ortamda arkadaşının dili yokmu diyolar felan:) olmazdım
Aşk tan söz ediyoruz pazardan karpuz seçmiyoruz tabi ki olurum.dili,dini,ırkı,kim olduğu ya da geçmişi benim için önemli değil aşıksam olay orada bitmiştir.
hayır olmam
bır erkek olarak onun her konuda atak olamsı lazım evlılık programalrında kadınalrın dedığı gııb benı taşıya bılmesı lazım:D
özgüveni olmyayn bir insnaın insanllığından şüphe duyarım...öyle birşey olmaz bende...hiçte hoşlanmam...
o bahsettiğin karaktere sahip insanlar sadece kullanılıyorlar... kızlar daha çok kullanılıyor.. özellikle evli olanlar kocasında görmediğini başkasında görüyor. buda aldatmaya gidiyor...
Erkekte öz güven önemli ya, utangaç biriyle yapamam sanırım.
Belli de olmaz ama, seversem neden olmasın..
şimdiye kadar hep özgüven fazlası olan erkeklerle birlikte oldum aksini deneyebilir miyim bilmiyorum
Başta hemen herkes olurum diye atlamış ama ilişki uzun sürelik düşünüyorsan sonradan büyük sorunlar çıkıyor benden söylemesi.
olurdum ama kafaya da takardım ya.ben de öyleyim zaten en azından birisinin sosyal olması lazım.yoksa bütün gün ot ot otururuz.
ben özgüveni yükseğim biraz ama olurdum onuda düzeltirdim
bende öyleyim sevgilim daha cok konusur benim tam tersim zit karakterliyiz
Peki ilişkinizde bununla ilgili sorunlar oluyo mu ?
hayir olmuyor neden olsun?
Aksine, daha çok hoşuma gider. Birine ilgi göstermek, ilgi görmekten daha güzel bir his bence.
yorumlarda herkes olurum demiş dışarıda olan yok :)
Olirum hemde cok guzel olurum , pekte guzel olurum . Yalan soylemesin yeter ...
Hoşlandıysam özgüvenini kazanmasını sağlamak için sevgili olurdum
ben öyleyim.
inan senin gibi olan kızlar bile sana bakmaz.. piçlere hayranlık duyarlar lafa gelince terbiyeli olsun, romantik olsun...
takma yani.
o değil de sen hangimizsin şimdi? :D
Eger seversem olurum onu acmaya calisirim hatta ama o asosyal bende asiri sosyalsem sorun olabilir ileride
olurum ve onun özgüvenini yerine getiririm
tebrik ederim
Olmam abi özgüveni olmayan insan bir birey değildir kusura bakma ama bu benim düşüncem
Saçı siyah olanlar birey değildir demene benziyor bu, saçmalık. İnsanın kendi elinde olmayan birşey için onu suçlayamazsın. Birey değildir de ne demek.
Olurdum ve ozguvenini kazanmasi icin cabalardim :)
Yaşınız 30 mu 😂
şişman ve gözlüklü değilse kızlar için sorun değildir.
aynı beni tarif ettin be :)))
daha iyi olur bende öyleyim çünkü :D
erkegın fazla utangacı makbul degıldır :S
neden olmasin ki ben acarim onum cenesini :D
olmam gtsin benden uzak dursun.
A diceme b dedim ak :D
Bir kere olmuştum...Bir daha olmam. :)
Cevap soruda saklı değil mi zaten? ;)
Neden? Ne gibi sorunlar yaşadın ki
Hayır, bu tiplerden haz etmem hiç...
A: Olurum neden olmiyayim.
kendınden emın ınsanları severım
olabilir .
Olurum
Olurum, neden olmayayım?
olmam özgüveni olcak yoksa ben yokum:D
Olurum neden olmiyayim.
Olurum neden olmiyayim.
Olurum neden olmiyayim.
olurum neden olmayayım
olurum oynaşması güzel olur kendine gelir :D
aa ayıp hiç yakışmıyor sana böyle cevaplar disko cocuu?!
olurum faydası olur cok cabuk kandırılır
sıkıntı hacı
Öz güven şart.
Kompleksli insanlarla uğraşmak çok ya;/
hacı ben olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar