Sevgili yapınca beni neden blockluyorsunuz sevgiliniz özgüvensiz bi slak olduğu için miİi

Sevgili yapınca beni neden blockluyorsunuz sevgiliniz özgüvensiz bi slak olduğu için miİi

Herkesin özgüvenli olmasını beklemek saçmalık, bencilce ve egoist bir düşünce herkes sizin gibi büyümüyor gelişmiyor yetişmiyor. Kimse dört dörtlük olmak zorunda değil seven kişi kusurlarıyla sevmeli bizim yaratılışımızdan beri olan bir durum ister kabul et ister etme herkesin Allah'ın bir parçası siz kendinizi tanrı mı zannettiniz yoksa. Madem özgüven sizin için çok önemli bende size şunu derim ne özgüvensiz insanlar gördüm sizin hayal bile edemeyeceğiniz işleri tek seferde başarıyorlar. Ama kendilerine sorsan başarılı olmadıklarını söylerler kendilerini hep küçük görürler bu insanlar ne aşkta ne işte kendilerini başarılı hissetmezler ama en çalışkanları en profesyoneli de bunlardır. Siz bu insanlara ezik diyorsunuz ama kendinize şu soruyu sorun ya ben ezik olsaydım ya bende bu şekilde büyüseydim? Hiç düşündünüz mü nasıl bir hayatınızın olucağını bu kadar zor olan nedir ki neden yardım ediceğinize el ele destek olucağınıza uzak durmayı seçersiniz ki halbuki ne güzel insanlar bir bilseniz. İçleri dışları temiz, saf saygı sevgi dolu, ölümüne sadık, yalan söylemeyi bile beceremeyen, utangaç, en ufak ilgide bile mutlu olurlar ve sevdiği için imkansızları başaran insanlar bunlar. Siz onlardan uzak durmaya devam ederseniz onlar da özgüvensiz olmaya devam eder. Kimseden sevgi görmemiş, aile görmemiş, okul görmemiş, bir kere bile kimse tarafından ilgi alaka görmemiş insanlar yaşamaya hakkı yok, benden uzak olsun diyorsanız eğer bu sizi insan yapar mı bir düşünün önce.
Saygılar...
Özgüvensiz birisiyle sevgili olmak zor çünkü sağlıklı bir ilişki, her iki tarafın da kendini rahatça ifade edebilmesi ve güven içinde olması gerekir. Ancak, bu kişinin özgüvenini geliştirmesi için ona destek olmak, birlikte büyümek güzel olabilir. Özgüvensiz biriyle sevgili olmayı düşündüğümde, onun kişisel gelişimine değer katacak, onu sürekli teşvik edebilecek bir ilişki kurmak isterim. Yine de, her iki tarafın da sağlıklı bir özgüvene sahip olması, ilişkiyi sürdürebilir kılar.
Detayı okuyunca güldüm😅 bu durumda korkuyorlardır diye düşünüyorum😅
Cevap
31Cevap
sevgili olurum öz güveni arttırırım ben
Olmayı hiç sevmem gadası
Ya herkesin ağzında bir özgüven özgüvensiz özgüvensiz sanki insanlar hepsi özgüvenli de benim de özgüvensiz olduğum yerler var hangimiz dört dörtlüyüz ki Haşa hepimiz hatalıyız hepimiz kusurluyuz ne fark eder
dün akşam konu nasıl geldiyse özgüvene geldi. bende tabi tavan, patlıyor her daim.
dedi ki "bende özgüven var mı?" .. "yok" dedim..
arkadaş, 2 saat boyunca siniri geçmez mi.. "yok" dediğime pişman etti..
e cevabını beğenmeyeceğin sorular sorma o zaman.. soruyorsan da cevabına katlanacaksın.. yalan mı söyliyim yani? pffs.!
Olmadan önceki konuşma evresinde zaten bu tarz şeylerden rahatsızlık duyduğumu söylerim ama eğer özgüvenini geliştirmek istediği bir yoldaysa yardımcı da olur beraber geliştiririz özgüvenlerimizi. Özgüveni olmayan bir çok insan enerjimi sömürüyor ve ben bu enerjiyi kendimde bulmak için çok fazla çabaladım, kimsenin bunu sömürmesine izin veremem. Biraz daha açarak konuşursam bencilce olduğunu söyleyen bir çok kişi çıkar ve bence özgüvenli birisinin anlayacağı işlerden birisidir bu.
Hayır. bi tanesi daha düşmek üzere hatta hedeften.. pusulasız gemiye hiç bi rüzgar yardım edemez.
Hayır, sevince överim bebeğim gibi hiss ettiririm, gütü kalkar daha iyilerine layık sanar kendini aman aman
Tercih etmem. Ama bir şekilde olursak ben onu özgüvenli yaparım zaten.
Bilmeden olabilirim de yürür mü orası meçhul
Rahat olamaz öyle biri. Bunun yanında bende rahat hissetmem kendimi.
Hayır ya özellikle erkek daha çok özgüvenli olmalıı
Genelde zor ve başarısızlıkla sonuçlar veya çok insanı çok yorar.
Öyle bir adama değil kalbimi selam bile vermem 💅🏻😌
Seven için özgüven önemli olmamalı , seviyorsa her yönüyle sevebilmeli..
Hayır olmazdm özgüveni olmayan bu hayatta hiçbir şey başaramaz yapamaz
Mümkün değil yanımda mahvoluyor yaşandı maalesef
Özgüvenim bize yeter diyesim geldi… senş blocklayanları da rahat bırak sjsjsjsj
Bilmem o ona karşı hissettiğim duygulara göre değişir
Özgüveni olmayan bir erkek beni taşıyamaz
Olurum neden olmayım
Shaha şizofren olmasında destek alarak düzelir o
Bende özgüvensiz biriyim bilmiyorum
Seviyorsam olurum
Olamam valla kusura bakmasın
İyi biriyse evet seviyorsam
Özgüvensiz erkek, en sevmediğim😅
Olmam ezik tipler hiç çekilmiyor.
Kgkgkgk öylemi yapı yorlar
Ben onu özgüvenli hale getiririm
Selam özgüven çok önemli çok paran varsa ozguveninde vardır doğru mu?
Asla
Benim öz güven siz
Olmam
Hayır
Olurdum
Seversem evet
Kesinlikle hayır
hayır
Yokkk
Özgüvensiz erko çekilmiyorr
İşşşim olmaz
Arkadas bile olmam
Hiç kimseyle sevgili olmam
Olabilirdim
Ugrasmam
Olamm herhalde
terbiyesizler.
Olduktan sonra fark edenler var bide yazık.
sevgili olmam
Hayır sevgili olmam
Evet olurum
Tabii ki hayır
Önemli olan sevmek
Onu çözeriz o kolay
Olurum
Olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?