Eşiniz yıllar sonra ilk aşkını unutamadığını itiraf etse ne düşünürdünüz? Saygı mı duyardınız? Yoksa üzülür müydünüz? Bana göre insanın kalbi odacıklardan oluşuyor. Bir şekilde hayatımıza giren kalbimize değen kişilerde o odalardan nasibini alıyor. Hepimiz illaki aşık olup o ilk heyecanı mutluluğu yaşamışızdır. İşte o yaşadığımız ilk aşkta bir şekilde o odaların en küçüğünü en uçta kalan yerini alıp kapısını kitleyip bir daha açılmamak üzere kilitleniyor.. Ne unutabiliyorsun nede sevmeye devam ediyorsun kördüğüm misali..#Mademoiselle88💞
Eşiniz yıllar sonra size ilk aşkını aslında hiç unutmadığını itiraf etse ne yapardınız?
Owww bu ne zor bir soru böyle beya bilinçaltina işliyo insanN✔Yani birini ya da birilerini sevmiştir zamaninda bu normal de, onu unutamiyorum diyo yıllar sonra°°Dese ki birine "aşık oldum " ayriliriz sorun yok duygular değişebilir no problem. Ama onu hiç unutmamişsa beni aklindaN çikaramayanlara, bana , kendine ve o eski aşkına zincirleme bir haksızlik etmemiş mi sizce? Kimin buna hakki var ki.. ayrilirim ve yillarimi çalan o adami affetmem.
O kabuldür.. Adamın haberi bile yok.. Birşey yaşamamışlar.. Dediğim gibi, kıyaslama varsa ve zırtbırt bahsediyorsa kaldıramam
Babam öyledir mesela.. Hiç bahsetmez.. Ama annem bilir karşı komşunun kızını istemişler vermemişler.. Mektuplaşırmış hep..
Fakat, babam anneme saygılıdır ve sever.. Annem 30 yıl olmuş.. Artık birbirlerinin damarında akan kan gibiler.. Anneme bişey olsa, babam da hastalanır..
Hiç ayrı kalmadılar.. en fazla 1 hafta köye gitmiştir annem.. 5. günü babam da yanına gider dayanamaz 😄😄
Aynen annem ve babam gibi 😊😃Benimde babam birini çok çok sevmiş hatta türküler bile söylüyormuş ama annemle evlenmiş annemi çok sever tıpkı seninkiler gibi hiç ayrılmazlar hep derim babamın annemi sevdiği gibi bir eşim olursa o zaman çok şanslı olurum diye.. Sonuçta birini seversen tamamen unutamazsın kalbinde mutlaka kalır yani bana göre ilk yorumuna tamamen katılıyorum beni seviyor değer veriyorsa sorun etmezdim geçmişte kalmış derdim..😊
Üzücü bir durum. İnsan kendi başına geldiği zaman anlayabilir bu durumun ruh halinde ne gibi yansımaları olacağını. Ancak ve ancak başıma böyle bişey gelmesini istemem. Bu bir yalandır neticede. En baştan ben başkasını seviyorum demek farklı birde iş işten geçtikten sonra ay kusura bakma canım ben aslında sana hiç aşık olmadım demek var küfür eder gibi. Nitelikli dolandırıcılık 😊
Herkes için ilk aşk başkadır Saygı duyarım Dinlerim Ama onu dillendirmesini de istemem Unutamamak başka bir konu hatırasını unutamamaksa problem yok ama şahsı unutamamaksa problem çıkar Dediğim gibi 1 defa dinler noktayı koyar tavırlarına bakarım!!! çünkü artık bnmle beraberdir
seni seviyorum dediğinizde, "ama ben..." diye başlayan bir cümle telaffuz ediliyorsa o an bittiğiniz andır. mermi sıkılmıştır artık bir yere saplanacaktır artık... hangi kalbe gireceği ise malum artık.. sevmek zordur, sevdiğini söylemek daha zordur. bu kadar zorluğun üstüne karşınızdakinden talep ettiğiniz sevginin başka bir adama verilmiş olduğunu öğrenmek hepten zordur.
onla ilk aşık olduğu kişiyi yüzleştirir hasret gidermesini sağlar ve kendim bir kenara çekilirdim ve sonrasında kaderime küfrler edip onu unutmaya çalışırdım..
yıllardır benimle yaşamamış ve ben ona sevgi ve aşk namına hiçbir şey verememiş demektir ve çıtayı yukseltememisim demektir. kapıyı çarpar giderim haydi güle güle
Ben neden kimseye umut vermiyorum enayi miyim? Duygularım geçmişin esiri ben bu esaretle kimseyi kandıramam bunu o insana acıdığımdan değil kendime yakıştıramadığımdan yapmam ben nasıl gidersem tüm benliğimle bana gelende öyle gelsin
En İyi Cevaplar