Yargıtay 2. Hukuk Dairesi'nin vermiş olduğu karar ile eşlerden birinin diğerini özel günlerde ve sosyal ortamlarda sürekli yalnız bırakması, eşe karşı ilgisiz olmak boşanmaya sebebiyet veren kusurlu davranışlardan sayıldığı ve bu davranışların kusur kabul edildiğine yer verilmiştir. Eşiniz sizi özel günlerde yalnız bıraksa tepkiniz ne olur?
Eşini özel günlerde yalnız bırakmak boşanma nedeni! Eşiniz sizi özel günlerde yalnız bıraksa tepkiniz ne olur?
İlgisizlik büyük bir etken. Düşünsene her yere sen tek gidiyorsun ya da ailenle eşin ise sürekli olarak çalışıyor. Hiç senin yaptığın aktivitelere katılmıyor eeee ne oluyor sonra? Kavgalar çıkıyor ve haklı yere. Erkek ve kadın çalışa bilir geçinmek zorunda bir şekil fakat çalışırken unutmamak gerekiyor.
Boşanmak istedikten sonra sebep çok bulunur. Yargıtay kararı falan gerekmez. Şeytanın en sevdiği iştir eşlerin arasına girmek.. Önemli olan -saydılarla yuvayı dağıtmak değil rağmenlerle yuvayı daim edebilmektir.
Bu kadar buna da mı önem veriyorsunuz? Ha evet bırakmış olabilir ama duruma göre belki işi vardır başka durumu vardır. Ama bilerek bırakmışsa boşanırsınız yoksa bu kadar büyütmeyin
Ya biri bizle evlendi diye hep dibimizde mi durcak😄Ben istemem bir kere bunu. Özel gün de neymiş.. Güzel geçirdiğiniz her gün òzeldir✔Özel gunden kasit sevgililer günü yok tanişma günü yok evlilik yildönümuyse zaten yapmasiN bişi.. Bunlarin hepsi sahteliğin moda akimi. Benle yürürkeN dışarda küçük bir çiçek koparip versin bir ağaçtan bundan daha özel bişi mi olur😉içinizden gelmeyen şeyler için üzmeyin üzülmeyin noktaaa😂✌
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ozel gunleri unutma bisanma sebebi olmus, oysa hc nedensiz terk edildi biz megerse vefasizligin en büyüğünü görmüşüz. Çok saçma geliyor bana bu bosanma nedeni. Biz ki bunlari hc onrmsemeyecek herseye kanaat gerecek insan olmamiza ragmen vazgeçildik. Ne insanalr var dünyada. Umarim vrfasiz insanlar vefasiz insanlari bulur ilahi adalet..
Özel günlerde geçersiz bir sebebi yoksa bırakması sorun olur. Ama her şey olabilir, insanız sonuçta. Sosyal ortamda yalnız bırakması (?) Sebep olabilir. Yine de sırf bu nedenlerden ayrılmak yerine konuşup çözülür.
Güzel bir şekilde bırdaha olursa beni cok kırabılecegını ve degersız hissettırdıgını soylerım yeterlıdır sızı seven ıcın hayat sartları bazen unutkanlık yaratabılır.
Özel gümlerden kasıt : Doğum günü Sevgililer günü Bilmem ne günü Kadınlar günü Evlenme yıldönümü Bla bla bla günü ise Hiçbirini kutlamam , kutlatmam Kutlamadığım için tavır yapan bir insandan da boşanırım. Çoluk çocukla uğraşamam.
Boşanırdım iyi gunde kötü günde hastalikta sağlıkta demiyor muyuz evlenirken benim mutlu günlerimde mutsuz gunlerimde yanımda olmayacaksa ne gereği var ki evlenmenin evli kalmanın.
Bukadar kolay bosaniyorsan sevmiyorsundur, kendine Güzel bahane bulmussun tebrikler. Zaten oyun haline geldi evlilikler. Sudan sebeplerle boktan seylerden ayriliyor insanlar. Olan cocuklara oluyo.
Eger unutursa cok üzülürüm ve telafi edene kadar affetmezdim ama bosanmazdim ama eger bir sebebi varsa yanimda olamiyorsa o zaman sorun degil üzürülüm sadece
Zorla güzellik olmaz ama aileyi kurum olarak görmek lazım kurumların da kuralları vardır sosyal hayatta insanlar birbirlerini temsil ederler bu yüzden haklı bir karar
En İyi Cevaplar