bu olay başıma da geldi çocukken en yakın arkadaşıma aşık oldum 10 yıl bekledim farkındaydı ve bir gün konuştuk sorun çözüldü ben sevmeye devam ettim o ise üniversiteye gitti sora bir yaz tatilinde benden hoşlandığını sevdiğini söyledi ve sevgili olduk iki gün sürdü o yine ayrıldı ve bende o benden ayrıldıktan sora bende üniversiteyi kazandım onun okulu benden iki yıl önce bitti hala atama beklior ben ise tıp okudum doktor oldum şimdi aramızda hiç bişey yok ama o arada bana diyor keşke seni sevseydim bırakmasaydım benimde sana tafsiyem geç olmadan onunla konuş kendini açıkla ona belki seni etkiler konuşması olmazsa olmaz üstüne düşen görevi yaparsın
110 Yorumla
Soran+1 yılYarin bir gün konusacagiz zaten bakalim ne olucak, onu kaybetmek inan istemiyorum ya.
Soran+1 yılBendeki yeri çok ayri ama o gozle hic bakmadigim için ters bir tepki verip hayatimdan cikmasini da istemiyorum, çünkü bu durumda sadece O değil ben de harap olurum. 4 yasimdan beri hayatimda ya, dile kolay onca yil ve gerçekten çok iyi biri. Benim disimda da oldu olasi pek fazla kizla gerekmedikce konuşmaz, benimle konuşmak isteyen çoğu erkeği de benim yanima yaklastirmazdi, çocukken de kiskanirdi beni ama ben bunu bir abi olarak yaptigini sanar ve mutlu olurdum. Ailem de gerek okulda, gerek disarda bana göz kulak oluyor diye sadece ona laf etmezlerdi. Kissadan hisse O'nun üzülmesini cidden istemiyorum, o üzülmesin diye kabul edip O'nu, O'nun beni sevdigi kadar çok sevememekten de korkuyorum. Bunca yili, yasanmisligi da beni bir tık ötede sevdi diye cöpe atmak da istemiyorum. Ve en mantiklisi bugün zaman isteyecegim biraz ama şunuda belirtecegim yani bu ümit vermek gibi olmasın sadece düşünmeye ihtiyacım var. Kafamı toparlaya bilince hissettiğim şeyleri açıklayayım olur mu, diyeceğim.
Soran+1 yılDoğru mu sence?
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur gerçekten Onu kaybetmeyi istemiyorum, çok sağol 🙏
Soran+1 yılÇok sağol kardeşim ya, gerçekten rahatlattin içimi. İnşallah dediğin gibi olur, Allah gönlüne gore versin senin de, çok mutlu ol 🌸
En İyi Cevaplar
Şişşt sakin ol bakayım abisi. Öncelikle bu olayı yaşayan tek sen değilsin, bu tarz benzeri olaylar çok oluyor, çok şaşırmamak lazım. Pek tabii bir çok aşk ilişkisinde çiftler daha olarak birbirini abi, kardeş, kanka vesayre gibi görüp o şekilde hitaplarda bulunmuştur. Burada önemli olan husus samimiyettir. Bu herif sana en başından beri öyle hisler besliyorsa ve abi kardeş ilişkisi ile devam etmişse o zaman samimiyetsizlik paçadan akar..
Bu herif nedir, necidir? Anlattığına göre iyi bir arkadaşmış, söyle bakayım abine kaç yıldır tanışıksınız, yaşlarınız kaç, hemen bir rota belirleyeyeyim size.111 Yorumla
Soran+1 yıl4 yasimdan beri aileler vasitasiyla tanistik iste. Yillardir da arkadasiz. Ben 19, o ise 21 yasinda. Yazdiklarina gore çocukluktan beri olan sevgisi gün gectikce artmis bana karsi. Sanirsam 3-4 yil öncesinde de bunu kabullenmis ama yine de yedirememis kendine. Neyse iste, gerçekten çok iyi biri. Benim disimda da oldu olasi pek fazla kizla gerekmedikce konuşmaz, benimle konuşmak isteyen çoğu erkeği de benim yanima yaklastirmazdi, çocukken de kiskanirdi beni ama ben bunu bir abi olarak yaptigini sanar ve mutlu olurdum. Ailem de gerek okulda, gerek disarda bana göz kulak oluyor diye sadece ona laf etmezlerdi. Napicam ben ya gerçekten hayatimda en deger verdiğim insanlardan ve onu kaybetmeye dayanamam.
- +1 yıl
Anladım seni paşam, bak öncelikle bir erkek normal bir kız arkadaşının tanıştığı her erkeğe karışmaz. Seni gerçekten dostu veyahut arkadaşı olarak görüyorsa pi. çimsi tarzda olan erkeklerle tanışmanı senin iyiliğin için elbette istemez. Ancak tanıştığın her erkeğe karışıyorsa oradan mevzuyu anlaman gerekirdi. Belli ediyormuş aslında herif hislerini az çok.
Zaman istersin ona karşı o şekilde bişey hissetmiyorsan, veya hissedemeyeceğini anlarsan, bunu belirtirsin. İlla arkadaşlığınız bitecek diye bişey yok. Sonuç olarak siz o yönde bişey yaşamadınız. Yani arkadaş olarak kalmanızda pek sakıncada yok. Fakat bu olay takıntı olmuyorsa, ikinizde olayı idrak edebilmişseniz.
Soran+1 yılYa ne bileyim ben, annem sürekli göz kulak ol bizim kiza falan gibilerinden diyordu o da iste merak etme teyze ben göz kulak olurum diyordu. Bana da annen erkek sivrisinegin bile yanina yaklasmasina müsaade etmiyor, o yüzden katlanacaksin bana falan diyordu ben de gülüp geçiyor dalga bile geciyordum. Ara sira eğlenceli de oluyordu bu beni koruma tavirlari ama olmayan abimmis gibi hissediyordum, bir de onun disinda erkekler bana yanasmadikca ben onlarla konuşan bir tip olmadigim için oyle düşünmemiştim hic anlayacagin.
Soran+1 yılAma iste benim yüzümden üzülmesini de istemiyorum. Dediğim gibi, çok değerli benim icin. Lakin olay daha taze ve şoktayim. O gözle hic bakmadim şimdiye kadar, yüz yüze illa konuşacağız yakin zamanda ama onu kirmadan, incitmeden ne diyebilirim? Zaman mi isteyin ne yapayim?
- +1 yıl
Annen hiç bir erkeği yaklaştırma diye gerçekten demiş mi peki, bence o göz kulak ol kötü niyetli erkekleri yaklaştırma abilik felan yap demiştir, herifte sana karşı bişeyler istediği için bu söylemi tüm erkekler üzerinde uygalamıştır. Konunun özeti benim dediğim gibi yapman mantıklı.
Fakat şöylede bişey var arkadaşca kalırsanız ne kadar eskisi gibi olabilirsiniz, orası muamma. Bunu başarabilirseniz kalabilirsiniz.
Soran+1 yılİşte onu nasil basarabiliriz ki? Onca şeyden sonra çok affedersin duygularini bile bile onunla arkadaş kalmaya ve eskisi gibi olmaya çalışmak, daha çok yakmaz mi canini, merhametsizlik olmaz mi? Onun üzülmesini cidden istemiyorum, o üzülmesin diye kabul edip O'nu, O'nun beni sevdigi kadar çok sevememekten de korkuyorum. Bunca yili, yasanmisligi da beni bir tık ötede sevdi diye cöpe atmak da istemiyorum. Ben dusunceler icerisinde inan boguldum. Zaman her seyi gösterecek mutlaka ama yanlis bir şey yapip pişman olmak da istemiyorum. Sence her şeye rağmen bir sans vermeli miyim, bizim için?
- +1 yıl
Bak birbirinizi çok uzun süredir tanıdığınız için, o herif sana güveniyordur. Seni kendine uygun düzgün bir karşı cins olarak görüyordur. Uzun süredir tanışık olduğunuz için hayır dersen her şekilde üzülür. Sonuç olarak bir iki aylık bişey değil tanışıklığınız. Senin anlattığına göre herif iyi birisi ve seninlede ciddi düşünüyor gibi çünkü aileleriniz tanışık.
Evet, zaman iste ama şunuda belirt, yani bu ümit vermek gibi olmasın sadece düşünmeye ihtiyacım var. Kafamı toparlaya bilince hissettiğim şeyleri açıklayayım de. - +1 yıl
Evet eskisi kadar samimi olamazsınız ama küs gibi de olmazsınız hal hatır sorarsınız. Şimdi ben sana şans ver ya da verme diyemem. Bişeyler hissedebileceğine inanıyorsan biraz kıpırtı varsa pek tabii şans ver. Herif seni çok seviyorsa ve dediğin gibi güvenilir ve iyi biriyse seninde kaderin belki o dur bunu bilemeyiz.
Soran+1 yılHaklisin, en doğrusu ve en iyisi bu sekilde bir konuşma ve cevap olur. Çok teşekkür ederim desteğin için, minnettarım inan ki 🙏
Soran+1 yılAmin, senin de kardeşim çok sağol 🙏
+1 yılBen boşuna demiyorum aynı yerden çıkmadığın biriyle kardeş abi olunmaz varsada çok nadir oluyo
14 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun yani? 😞
- +1 yıl
Böyle can arkadaşım felan diyen insan ların fikri 2 ay sonra değişiyor demek istediğim ne kadar kardeş olarak görsende fikri değişmiş sana karşı
Soran+1 yılİste çocukluktan beri tanisiyoruz biz, sonradan tanismiyoruz ki. O yüzden ona o gözle bakmadim ve bana bu gözle baktigini anlamadim.
- +1 yıl
Kötü olmuş hayırlısı olsun
Sağlıklı bir ilişkiniz olur sizin devam edin burdan
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum iste, bir de ansizin öğrendim duygularini. Kendisi dese ne tepki veririm onu da bilmiyorum, gerçekten çok deger veriyorum ona. Ama o gözle hic bakmamistim şimdiye kadar.
Soran+1 yılYa belki dediğiniz gibi sevgim daha ileri boyuta gecer, insanin kaybetmek istemiyorum onu ama daha taze olay ve yüz yuze konusmadik bugün yarin konusuruz ne tepki vermeliyim, napmaliyim soktayim hala
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılYani çok karışık bir durum. Bak aynı olayın erkek tarafıyım bende küçüklük arkadaşıma aşık olmuştum. Şimdi senin yönünden bakarsak çok ters oluyo çünkü abim gibi gördün onu diyosun ama erkek tarafından bakıncada çok seviyo. Senin içinde var mı ona karşi bir hoşlantı önemli olan o.
15 Yorumla
Soran+1 yılYa iste hic o gözle bakmadim ki simdiye kadar O'na, o yüzden garip geliyor zaten. Tamam seviyorum, deger veriyorum. Onu kaybetmemek pahasina deneyebilirim de ama ya O'nu onun kadar sevemezsem? Bilmiyorum ya, sen daha iyi anlarsin gerçekten bugune kadar o gozle bakmadigim için, o gözle bakma çalışmak zor geliyor.
- +1 yıl
Ya şimdi olmaz desem erkek tarafa bakınca üzülüyorum. Çünkü benimki daha farklıydı ya burdan olmuyo beni takip etsene özelden konuşalım karışık bir konu kendimden biliyorum içinden çıkmana yardım edicem
- +1 yıl
O zaman mutlu sonmu diyoruz? :D
Soran+1 yılBiraz garip ama mutluyum, tesekkur ederim her şey için 🙏
- +1 yıl
Rica ederiz inşAllah mutlu olursunuz. :)
Bu durumda nasıl davranman gerektiği konusunda bir fikir belirtmek imkansız.
Eğer sen de onun seni sevdiği gibi sevebileceksen, birbirinizi çok iyi tanıdığınız için güzel bir ilişki olma ihtimali var.
Ama senin açından bu mümkün değilse, çok büyük bir ihtimalle kopacaksınız. Böyle bir duruma bir erkeğin çok uzun süre dayanabilmesi mümkün değil.13 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk bugün 😊
Soran+1 yılİnşallah, saol 🙏
+1 yılEninde sonunda olacağı buydu zaten ne bekliyordun ki? Yaşlanana kadar böylemi devam edecekti? Birbirinizi tanıyorsunuz seviyorsunuz sonuçta abin değil çok iyi bir evlilik yapabilirsiniz.
35 Yorumla
Soran+1 yılSorun da o zaten. O gözle hic bakmadim ki ben ona. Kaybetmek de istemiyorum onu hicbir zaman. Uyuyamadim tüm gece 😞
- +1 yıl
Bu adımın gümbür gümbür geleceği belliymiş ama sen bunu görememişsin sadece. Bunu yüz yüze konuşmanız gerekiyor. Buna bir şans verebilirsin.
Soran+1 yılBugün yarin konusacagiz iste zaten öğrenmiştir benim ogrendigimi. Ama yüz yuzeyken simdi nasil rahatça konusacagim, onu incitmeden ve kirmadan nasil bir cümle kurayim? Zaman mi isteyim? İnanin onu kaybetmek istemiyorum. Çok uzun yillardir birlikteyiz ama iste ona bu gözle bakmadigim için garipsiyorum su an.
- +1 yıl
Tebrik ederim doğru karar 👍
Soran+1 yılBakalım, bu sefer mantığımla hareket etmedim ve kendime konuşmadan önce söz vermiştim. O an nasıl hissedersem öyle davranacak ve karar verecektim. Çok değişik bir duygu yani e biraz da eskiye oranla biraz değişik geliyor ama ne yalan söyleyim mutluyum, çok tesekkur ederim 🙏
Onu uzmek istemiyorsan kabul et ama nazlan sana bisey yapmasina izin verme zaten hep onunla dertlesiyormusunuz onunla birlikteymisiniz bir dene derim eger seni gercekten seviyorsa ondan iyisini bulmazsin
13 Yorumla
Soran+1 yılHer anımda O vardı, bundan sonra da O olacak. Teşekkür ederim, yorumun için 🙏
Soran+1 yılİnşallah sen de mutlu olursun kardeşim, saol 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbi konuştun mu kızla? Bir insanın telefonu böyle bir şeyle açması tuhaf degil mi Yani arasında ilk o olup olmadığını anlamaya calisirsin Bu bir. Sifreni bildiğini biliyor komplo olabilir ya da tam tersi kesinlikle kimseye haddinden fazla guvenme. Isterse öz kardeşin olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBugün yüz yüze konuştuk kardeşim. İtiraf etti her şeyi.
- +1 yıl
Rolmus di mi
Soran+1 yılHayır, rol falan değilmiş hatta bu yüzden o arkadasini baya bir azarlamis da. Zaten telefonda konuştuğum kişiyi de taniyordum, arkadaşı olduğu için. Kendisi konusacakmis zaten benimle, durum boyle olunca da korkmuş ters tepki veririm diye. Bugün konuştuk yüz yüze.
Üzüldüm çocuğa.
Tamamen iletişimi kes çocuk hiç o ümitle yaşamasın.11 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten ben olmaz dersem hayatimdan cikip gider. Tamam ben O'na o gözle bakmadim hic ama çoğu kişiden daha değerli benim için ya kaybetmek istemiyorum da O'nu bunca yil sonra. Baska yolu yok mu? Bir de zaten Ondan habersiz öğrendim bana olan duygularini, yarin birgün yüz yuze muhakkak konusacagiz, o zaman ne yapacagim..
Bu kadar yazı yazdığına göre adam değilmiş. Yazık valla yazık...
14 Yorumla
Soran+1 yılOkudun mu tamamen de adam değilmiş diyorsun kardeşim? Çoğu adam dediginiz insandan daha adam kendisi ama ben onu O'nun beni gördüğü gözle göremiyorum bunu belirttim ve O'nu da kaybetmek istemiyorum.
Soran+1 yıl@Kabus3131 yuz yuze simdi nasil diyeceğim, nasil konusacagim ya
Ya tatlım bu oldukça kronik birşey sen eğer onu sert bir şekilde red edersen onuru kırılır ve arkadaşlığınız bozulur sen en iyisi birşey olmamış gibi davran belki söylemeyecek sana
10 Yorumla
+1 yılSevemez misin? Neden olmasın yani sonuçta anan doğurmadi abi desende hayat ne yapacak kader de ne yazar belli değil
17 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk bugün 😊
- +1 yıl
Cidden mi e ne oldu anlat hele
Soran+1 yılİşte biz bununla öğlen gibi buluştuk. Dün öğrendiğimi bildiği için "Her şeyi öğrendin sanırım" diyerek başladı anlatmaya. Hislerine mani olmaya çalışmış sürekli, ben onu abim olarak gördüğüm için. Ama artık katlanılmaz bir hal almış. Bir de zaten çoğu zaman birlikteyiz anlayacağın bana çaktırmasa da çok yakıyormuş canını aramızdaki abi-kardeş ilişkisi. Baya bir konuştu işte, anlattı. Hatta dayanamadı, karşımda ağladı. "Artik hislerimi biliyorsun, bak belki bencillik bu ama sen ister kabul et, ister etme. Ben her zaman, her yerde senin yanında olacağım. Yanlış belkide bunca yıldan sonra seninle böyle bir konuşma yapmam. Ama olmuyor, yapamıyorum artık. Biliyorum, sen beni abin olarak görüyorsun ama.." dediği sıra sözünü kestim ve Ona ismiyle hitap ederek "Tüm gece çok düşündüm ben bunu. Seni bunun için suçlayamam. Benim iyi günümde de kötü günümde de sen vardın. Bak ben sevmek nedir bilmem, biliyorsun odunum biraz. Ama eğer birisi hayatıma girecekse de bu senden başkası olamaz zaten dedim
- +1 yıl
Mutluluklar dilerim çok sevindim
Soran+1 yılVe son olarak da "Belki senin kadar güzel sevemeyecegim ama yine de bana sevmeyi öğretirmisin?" dedim ama inan ki bunlari derkenki heyecanim bambaska idi. Bilmiyorum belki ben de bunca zaman kendimi kandirmistim, dediğim gibi mantik insaniyimdir ama bu kez hislerimi dinledim. Ve inan bana gerçekten çok garip olsa da şu durum, yani daha dün abi derken bugun bu konumda olmamamiz, gerçekten çok farkli ve çok mutluluk veren bir duygu.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim, çok sagolun 🙏
- +1 yıl
Kader kısmet işte
kızım ne kafa yoruyosun bu kadar zaten sen o gözle bakıyorsan ne dersen de üzülecek ya da kabullenıcen sen de sevicen başka çaremı var
12 Yorumla
Soran+1 yılOlanlar oldu bile 😂 Saolasin kardesim 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende kuzenimi çok seviyorum onu çocukluğumdan beri seviyorum bizim aramızda çok iyiydi ben daha geç söylemeyi düşünüyordum ama bir gün herşeyi öğrendi artık yüzüme bile bakmıyor ne yapmalıyım çok kötü hissediyorum içimde öyle garip kötü bir şey var ki anlatamıyorum
Keşke sizin gibi olabilseydik ama şimdi herşey çok kötü ne yapmalıyım bana yardım eder misin00 YorumlaYine kardeşim olarak görüyorum vakası ile karşı karsiyayiz
25 Yorumla
Soran+1 yılLütfen biraz empati
Soran+1 yılBen görüyordum ama..
Soran+1 yılTiple vs ne alakası var? Öyle olacak olsa bugune kadar abi gözüyle bile Bakmazdim, laflarini sec de konuş lütfen. Ne deyim daha, ne! 4 yaşından beri birlikteyiz diyorum, herkesten daha samimiyiz diyorum, nesini anlamadin bunun kardeşim. Onu üzmek, incitmek en son istediğim şey bile olamaz. O uzulurse ben de uzulurum harap olurum. Dile kolay, onca yili da sirf beni sevdi diye bir anda çöpe atamam. Bu yüzden onu suclayamam. Sadece bu durum su an bana garip geliyor, alisik olmadigim için ve her ne olursa olsun onu kaybetmek istemiyorum çünkü o benim ikinci ailem neredeyse ve bunu kaldiramam. Biliyorum ki eger ters bir şey söylersem, beni incitmemek icin ve utancindan benimle daha az konuşmaya ve hatta iletişimini kesmeye bile baslar, buna dayanamam. Anla kardeşim ya. Onca yildan sonra bir yabancı olamam, olamayiz.
Ne çok uzatmisin aşk bu sanki öz kardeşin sevmiş adam seni ne olmuş şimdi belki doğru kişi o senin icin kader kısmet bu iş zamanla hersey değişir..
10 Yorumla
+1 yılİnsanın en iyi eşi en iyi arkadaşı olabilirmiş. Eğer çıkmak istemiyorsan kibarca reddet. Eğer üzmek istemiyorsan dene derim.
11 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk bugün kardeşim 😊
+1 yılHep aynı hikaye be, adam gibi seven delikanlı terk edilir kızda kendini p*çin birine yamalar. Hiç mi değişmez abicim sanki super marioda yeşil mantarların yerleri gibi hep aynı olay.
09 Yorumla
Soran+1 yılBen terk edecegim demedim, lütfen laflarina dikkat et. O'nu çoğu insandan daha çok seviyorum ve çok deger veriyorum. Onun dişinda da hicbir erkekle samimiyetim olmadi hicbir şekilde. Sadece ben ona simdiye kadar o gözle bakmadigim için sok geçirdim ve onu kaybetmek ve üzmek de en son isteyeceğim şey bile olamaz.
- +1 yıl
O sana hep aşık gözüyle bakmış ama. utancından friendzone ve daha sonrasında brotherhood yemiş birde böyle düşün?
Soran+1 yılBunları zaten bugün öğrendim. Benim istediğim bu konuda ne yapmam gerekir? Onu uzmeden ve incitmeden nasıl bir konusma yapabilirim yüz yüze. Onu kaybetmek istemiyorum hicbir şekilde. Lütfen anlayin ya, dile kolay 4 yasimdan beri tatlisiyla, acisiyla onca yil, onca ani.. Bir anda çekip atamam. Benim yüzümden dahi olsa Onu üzmek kirmak istemiyorum. Biliyorum ki aksi bir şey söylersem üzülür, dagilir. O uzulurse ben de uzulurum. Öte yandan "Bunca yil arkadastik, şimdi de arkadas oluruz ne dersin?" de diyemem bu tam bir acimasizlik olur seven kalbe. Beni, benim için birakip gitmesine dayanamam. Zaten ailelerimiz samimi, bir araya geldigimizde eskisinden uzak yabanci gibi durmaya katlanamam. Kisacasi, Onun beni sevmesi değil asil sorun, sorun benim O'nun beni sevdiği kadar sevebilecek miyim onu bilmemem, sevmekten korkmam, incitmekten korkmam..
- +1 yıl
Uzun uzun anlatmana gerek yok ben sana o gözle bakmıyordum bana biraz zaman ver diyebilirsin.
Soran+1 yılKonuştuk 😂 Demedim öyle seyler 😊
- +1 yıl
Noldu?
Soran+1 yılİşte biz bununla öğlen gibi buluştuk. Dün öğrendiğimi bildiği için "Her şeyi öğrendin sanırım" diyerek başladı anlatmaya. Hislerine mani olmaya çalışmış sürekli, ben onu abim olarak gördüğüm için. Ama artık katlanılmaz bir hal almış. Bir de zaten çoğu zaman birlikteyiz anlayacağın bana çaktırmasa da çok yakıyormuş canını aramızdaki abi-kardeş ilişkisi. Baya bir konuştu işte, anlattı. Hatta dayanamadı, karşımda ağladı. "Artik hislerimi biliyorsun, bak belki bencillik bu ama sen ister kabul et, ister etme. Ben her zaman, her yerde senin yanında olacağım. Yanlış belkide bunca yıldan sonra seninle böyle bir konuşma yapmam. Ama olmuyor, yapamıyorum artık. Biliyorum, sen beni abin olarak görüyorsun ama.." dediği sıra sözünü kestim ve Ona ismiyle hitap ederek "Tüm gece çok düşündüm ben bunu. Seni bunun için suçlayamam. Benim iyi günümde de kötü günümde de sen vardın. Bak ben sevmek nedir bilmem biliyorsun odunum biraz. Ama eğer birisi hayatıma girecekse de bu senden başkası olamaz zaten dedim
Soran+1 yılVe son olarak da "Belki senin kadar güzel sevemeyecegim ama yine de bana sevmeyi öğretirmisin?" dedim ama inan ki bunlari derkenki heyecanim bambaska idi. Bilmiyorum belki ben de bunca zaman kendimi kandirmistim, dediğim gibi mantik insaniyimdir ama bu kez hislerimi dinledim. Ve inan bana gerçekten çok garip olsa da şu durum, yani daha dün abi derken bugun bu konumda olmamamiz, gerçekten çok farkli ve çok mutluluk veren bir duygu.
- +1 yıl
Helal olsun lan ben bile duygulandım.
+1 yılbence kacarak bir yere varsmazsin onu kirmadan nazikce olmaz de en dogrusu bu
10 Yorumla
+1 yılÇocuk yıllık atıyodu heralde, o kadar saat naapmış da tuvalette, seni yakalamamış
11 Yorumla
Soran+1 yılHic bilmiyorum
Kardeşim olarak görüyorum seni de gitsin işte niye bu kadar büyük mesele yaptın.
06 Yorumla
Soran+1 yılYillardir tanisiyoruz ve çoğu insandan daha fazla deger veriyorum ona. Ne olursa olsun Bunlari okuduktan sonra baya bir kendime gelemedim. Hemen odama ciktim ve kapiyi kitledim. Hasta olduğumu belirttim bahane olarak da. Birkaç kez aradi sabah ama acmadim, acamadim. Cesaretim yok buna. Arkadaslar ne yapmaliyim, lütfen yardim edin. Benim kendimden çok güvendiğim, tek dostum, kardeşim, abim dediğim insan beni seviyormuş meger kac yildir. Onu kaybetmek istemiyorum ama boyle de olmaz onu da bilmiyorum. Nolur yardimci olun. O'nu incitmek ve kirmak istemiyorum. Bendeki yeri çok ayri ama o gozle hic bakmadigim için ters bir tepki verip hayatimdan cikmasini da istemiyorum, çünkü bu durumda sadece O değil ben de harap olurum. Anlamiyorsunuz abi biraz empati yapin, onca yasanmislik var. Hadi ben bitirdim olmaz dedim, ailelerimiz tanisiyor ve samimi ya. Her sekilde Birbirimizi görücez, iki yabancı mi olucagiz? Olmaz, kaldiramam lütfen anlayin ya.
Soran+1 yılBu dedigine kendin inandin mi? Eskiden Onun bana o gözle bakmadigibi bildigimden o da ben de rahattik. Simdi ister istemez bir çekingenlik olmaz mi, abi biraz empati ya. Sevgili olamadik, yine arkadasliga dönelim tarzi bir şey ne kadar mantikli? Ya da kim bunu gerçekten Uygulayabilmis. Melodram olarak görüyorsan kardeşim, tamam çok saol düşüncen için ben zaten yeterince boguluyorum düşüncelerde biraz daha fazlasini almayim.
Soran+1 yılen mantiklisi bugün zaman isteyecegim biraz ama şunuda belirtecegim yani bu ümit vermek gibi olmasın sadece düşünmeye ihtiyacım var. Kafamı toparlaya bilince hissettiğim şeyleri açıklayayım olur mu diyeceğim.
- +1 yıl
Yahu niye öyle bir şey yapıyorsun ki cevabın belliyse. Direkt söyle dediğim şekilde kardeş olarak gördüğünü. Gereksiz yere çocuk birkaç gün ümitlenecek. Hem siz sevgili değilmişsiniz ki bundan sonra arkadaş olarak yapamayız diyesin zaten arkadaşmışsınız. Sen söyle senden umudunu kesince bir süre sonra gönlü başka birine kayar seni de arkadaş olarak görmeye devam eder merak etme filmlerde olur öyle ömür boyu onu sevdim unutamadım olayı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSev o zaman sende. madem hayatından çıksın istemiyosun evlen
10 Yorumla
+1 yılUlan ne masum be üzerler böyle çocukları
23 Yorumla
Soran+1 yılİnan bana Onu üzmek ve incitmek en son istediğim şey bile değil. Onu hayatimdan cikarmak istemiyorum, sadece bu duruma saskinim su an ve hayatimdan giderse sadece O değil ben de yikilirim, hatta harap olurum. Dile kolay, onca yilimiz, animiz var birlikte. O yüzden onu uzmeden incitmeden biraz zaman isteyip, deneyecegim çünkü Onun dişinda hicbir erkekle bir samimiyetim olmadi ve baska bir gözle de bakmadim. Anlayacagin bana yabancı olan Onun beni sevmesi değil, bana hissettiği duygular..
- +1 yıl
Sizin gibi temiz kalpli insanlar için hayırlısı olsun 😊 ben inanıyorum en güzeli olacağına 😊
Soran+1 yılİnşallah öyle olucak, saol 🙏
+1 yılEğer bana özel mesaj atarsan dertleşebiliriz. Çünkü benimde derdim var ve geceden beri ağlıyorum
00 Yorumla
+1 yılHoşlanmıyorsan ümit verme boşuna
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu kaybetmek istemiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılVay be kız bildiğin film senin hayat.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe film, ne film.. 😞
Biraz düşün kararını ona göre ver
12 Yorumla
Soran+1 yılSaol 🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana bir komplo gibi geldi seni sevebilir ama bütün bunlar özel olarak hazırlanmış gibi sank
03 Yorumla
Soran+1 yılBugün her şeyi kendisi itiraf etti kardeşim yüz yüze konuştuk. Dizi cevirmiyoruz sonuçta, ne komplosu. Onun en yakini benim, benim en yakinim O. Baskasi olsa neyse ama O öyle biri değil.
Cevap sahibi+1 yılNeyse öyle olsun ee neoldu şimdi sevgilimi oldunuz ne oldunuz?
Soran+1 yılFlört gibimsi bir anda sevgilim demeye utaniyorum..
+1 yılHep öyledir abi kardeş Ayağı bırakın kızlar
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyorsun ya çocukluktan beri tanisiyoduk ailelerimiz vasitasiyla bir tek erkek arkadaş olarak o vardi hayatimda kimseyle samimi değildim ondan başka ama o gözle de bakmadim hic
İstemiyorsan deneme bile istiyorsan sana kalmış
24 Yorumla
Soran+1 yılOnu kaybetmek istemiyorum. Çok iyi bir insan ancak bugune kadar o gözle bakmadigim için bana zor geliyor.
Soran+1 yılBugün yarin yüz yuze konusuruz zaten nereye kadar kacabilirim ki? Onu incitmeden ve kirmadan senden zaman mi istiyorum diyeyim sadece?
+1 yılKac sene adam seni doste edinmis.. yani bari yapicaksa o yapsin.. vericeksen ona ver.. ele gitmesin. Versende ucundan eksilmez
00 Yorumla
+1 yılOkuyunca ne hissettin
15 Yorumla- +1 yıl
işte bu ya tebrikler ama hep söylerim kadın erkek arkadaşlığında hep gizli bir aşk var diye
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, eskiye nazaran biraz garip şu anki durumumuz ama cidden mutluyum, alışık olmadığım bir his olduğu için korkmuştum başta ancak gerçekten anladım bazı şeyleri. Onu kaybetmedim ya gerisi hiç mühim değil. Çok sağol kardeşim 🙏
- +1 yıl
rica ederim mutluluklar iyiki şu an başka biri ile çıkmıyormuşsun
Soran+1 yılYok 😂 Şimdiye kadar kimseyle o tarz bir yakinlik kurmadim zaten dediğim gibi her yönden ilkim kendisi, çok tesekkur ederim yorumun için 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
Annenden dogmadiysa kardeş deme kimseye
10 Yorumla
1 yılYa merak ettim aradan 1 yıldan fazla geçmiş noldu sonuç ne?
00 Yorumla
+1 yılDaha kimseye kardeşim deme
01 Yorumla
Soran+1 yılMerak etme
+1 yılsen de onu sev
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu kaybetmek de istemiyorum, incitmek de istemiyorum. Belki dediginiz gibi bu sevgim daha ileri boyuta geçer ama inan olay daha dun oldu ve sok asamasindayim
- +1 yıl
daha iyisi olmaz eskiden beri tanışıyorsunuz
sende boş değilsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBugün yüz yüze konuştuk ve ilk defa ona abi diyemedim. Sevmekten çok korkuyordum açıkçası ve bana bakışı, konuşması ilk defa içimde bir şeylerin koptuğunu hissettim. Çok farklı bir his, çok yabancı.
+1 yılkac yasindasin ki sen
03 Yorumla
Soran+1 yıl19 yasindayim
- +1 yıl
gunaydin ne yapyiorsun
- +1 yıl
burdamisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek kesit hikayesi mi bu
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha dün oldu 😞
Cevap sahibi+1 yılİletişimi kes kardeş mis falan mis hikaye
Soran+1 yılAma 4 yasimdan beri birlikteyiz ya Ailelerimiz de çok yakin ben iletişimi kestim diyelim ya ailelerimiz? Bir araya elbet yine geleceğiz ve dahasi iletişimi kesmek istemiyorum, onu kaybetmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlen o zaman kardeşim dediğinle
Intihar etti mi onu soyle?
Geberdi mi cocuk?04 Yorumla
Soran+1 yılHayir, Allah korusun
Soran+1 yılYa ben neyin derdindeyim kardeşim ya gerçekten bir fikrin varsa yazma o zaman
Okadar geçmiş varsa 1kere ver bisey olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon sen ya soruyu adam akilli okumadin sanirsam
- +1 yıl
hahahahahhaa walla guldum
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Def et gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılYapamam, anlamiyorsunuz ya
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri