Kardeşim dediğim insan bana aşıkmış. Ne yapmalıyım?

Çocukluğumdan beri yediğimiz, içtiğimiz ayrı gitmez kendisiyle. Öyle ki çoğu kız arkadaşımdan daha yakın, daha çok destekçim olmuştur daima. Yanlış anlaşılmasın, erkeklerle kanka olan bir kız değilim. Lakin kardeşim dediğim çocuk benim çocukluk arkadaşım ve ailelerimiz de birbirini ta o zamanlardan beri tanıyor. Ailem bu konuda tutucu bir aile olsa da onlar da arkadaşımı çok seviyor ve bana bir yanlışı olmayacağını bildiğinden ses etmiyor. Öyle vıcık vıcık bir insan da değil. Çoğu zaman bir abi olarak bile görmüşümdür kendisini. Aramızda 2 yaş var zaten. Neyse işte, bu dün ailesiyle bize gelmişti yine, sohbet muhabbet vs. bir ara izin istedi ve yanimizdan ayrildi. O sira telefonu çaldı, tabi kendisi wcde olduğu için duymadı, ben de başta açmak istemedim ama tekrarlayınca açtım bir an. Karşıdan bir erkek sesi geldi, arkadaşlarından biriydi ve telefonda benim ismimi kullanarak "Abi, konustun mu kizla merak ettim." dedi. Ben tabi bir süre sessiz kaldım ve telefonu kapattim. Şifresini bildiğimden, içime de şüphe düştüğünden mesajlarına baktım (biliyorum yanlıştı o an ama empati kurun) iste wpde o arkadaşıyla konuşmalarini okudum, birlikte cekildigimiz fotoğrafları albüm yapması, bana yazdigi şiirleri, beni sevmeye basladigi ilk günden beri kendine dert ortagi edindiği arkadaşı ve dahası.. Şok olmuştum resmen. Yazdiklarinda en çok dikkatimi çeken ise "O beni abisi olarak görüyor, çok yanlis bu. Benim onu kardeşim olarak görmemem, görememem çok yanlis. Ben artik buna devam edemeyeceğim. Ne varsa içimde söyleyeceğim ve sonra da eğer isterse hayatından cikacagim." yazmis son mesajinda.
DEVAMI 👇
Güncellemeler
+1 yıl
Bunlari okuduktan sonra baya bir kendime gelemedim. Hemen odama ciktim ve kapiyi kitledim. Hasta olduğumu belirttim bahane olarak da. Birkaç kez aradi sabah ama acmadim, acamadim. Cesaretim yok buna. Arkadaslar ne yapmaliyim, lütfen yardim edin. Benim kendimden çok güvendiğim, tek dostum, kardeşim, abim dediğim insan beni seviyormuş meger kac yildir. Onu kaybetmek istemiyorum ama boyle de olmaz onu da bilmiyorum. Nolur yardimci olun.
Güncellemeler
+1 yıl
Yüz yüze her şeyi konuştuk, itiraf etti arkadaşlar. Karşımda öyle bir duruşu vardı ki dokunsan yıkılacak gibiydi. Bakışlarında acıyı da gördüm korkuyu da. Şimdiye kadar hiç ağladığını görmemişken ilk defa bugün ağladığını gördüm ve ilk defa o gözlerdeki o yoğunluğu fark ettim. İstediğiniz her şeyi söyleyebilirsiniz arkadaşlar ama ben bu adamı kaybedemem. O an anladım. Bugüne kadar sevmekten kaçarken, en yakınımla sobelendim. Kalbimin öyle bir atışı vardı ki birisi olacaksa hayatımda O olmalıydı.