Kardeşim dediğim insan bana aşık mış meğersem :( ?

yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hata çoğu zaman birlikte kalırdık ilk okul orta okul lise hepsine beraber gitik ondan başka arkadaşım yoktu diye bilirim onunda benden başka arkadaşı yoktu aslında neyse şuanda üni deyiz ve aynı evde kalmak zorundayız malesef geçen gün yatağımda yatarken yanıma gelip birlikte uyumak istediğini söledi geldi yanıma uzandı yanımda yatarken bir kardeşe yakışmayan şeyler yapmaya başladı beni elemeye öpmeye ve bir kaç şey daha yaptı onları sölemek istemiyorum en sonunda ciden sinirlendim napıyosun l*n sen biz kardeşiz dedim bir andan çıkışı verdim çünki gerçekten çok sinirledim oda ilk önce duraksadı ve bana duygularımızın karşılıklı olduğunu sanıyordum dedi bende ne duygusu selin sen benim kardeşim sin bu hayata senden başka arkadaşım olmadı bunuda bozmaya mı çalışıyorsun dedim oda bana "benide bu hayata bana ilgi gösteren benle ilgilenen uyuyamadığımda bana masal okuyan üzüldüğümde hep yanımda olan sıkıdlığımda beni eylendiren annem olacak orospudan koruyan ve benim başımı okşuyan tek kişi sensin şimdi gelip bana seni sevmeme mi hata sana aşık olmamamı söliyemezsin sen" dedi bir anda şok oldum 3 gündür konuşmuyoruz ne yapsam ne etsem evden çıksam üni burada üni den çıksam ekmek üni de ki zaten onu terk te edemem bu hayataki tek arkadaşım o napsam bir tavsiye verin :(
Kardeşim dediğim insan bana aşık mış meğersem :( ?