Abi dediğim adama aşık oldum?

Ne yapacağımı bilemediğim için buraya yazmaya karar verdim, kızlar ben birine aşık oldum hem yakın akrabam hemde abimin en yakın arkadaşı, küçüklükten beri ona abi dıyerek büyüdüm hiç aklıma gelmezdi bir gün ona aşık olacağım, adam 27 yaşlarında ben 19 yeni girdim, üniversitede ilk yılım laboratuvar bölümündeyim hayatım mükemmel gidiyor çok güzel, ama her şeyin tepe taklak olmasını istemiyorum, şimdiye kadar hiç aşık olmadım diğer kızlar gibi on tane flörtümde olmadı, sıkı bir ailem var ama asla gerici değiller çok anlayışlılar özellikle babam, ve ben aşık oldum hiç kimseye karşı hissetmediğim şeyler hissediyorum bu duygular o kadar güzel ki hiç bitmesin istiyorum, çocukluktan beri ona abi dedim omuzunda bile gezdirirdi beni çok severdi onun prensesiydim diyebilirim zamanla mesafe oldu aramızda belkide büyüdüm için, uzun zamandır ondan hoşlanıyodum ama bunu kabullenemiyordum oda bana bakardı göz göze gelince gözlerini çevirirdi, zamanla aramızdaki bağ güçlenmeye başladı, dahada yakınlaşık ilk kez birinin elini tuttum ilk kez birine sarıldım ve ilk kez birininin kokusunu içime çekip onun gözlerine doya doya baktım, onu çok iyi tanıyorum babam bile onu abimden çok sever, ailemin bir parçası olmuş neredeyse, küçük yaşta babasını kaybetti 5 yıl öncede annesini, babamın elı hep üzerinde oldu ve gurur duyulacak birisi oldu ünite bitirdi iyi bir avukat ve işinin başında, korktuğum tek şey onunla aramızda bişey olduğunu söylediğim zaman ailemin tepkisi, babam ne ondan ne benden bunu beklemez, abimle belki arası bozulur, ben bunu aileme nasıl söyleyeceğim, oda hep düşünüyorum ne olduğunu söylemiyor ama bu konu olduğuna eminim, bir keresinde babamın ve abimin yüzüne bakınca kendinden utandığını söyledi, lâkin biz sadece sevdik yanlış hiç bişey yapmıyoruz, üstelik ailem asla akraba ilişkisini onaylamayan insanlardan, lütfen bana yardımcı olun ailemdende gizlemek istemiyorum onları kandırmıs oluyoz böyle ailemle onun konuşacağını söyledi, korkuyorum ya ailem bana kızar diye belki küserler bile

Abi dediğim adama aşık oldum?