Eski sevgilim aramizdaki iletisimi kendisi bitirmesine ragmen niye snaplerime bakmaya basladi?

Eski sevgilim yaklasik 1,5 ay once sebebini anlayamadigim bir sekilde benimle baglantisini kesti. Attigim hicbir mesaja veya snapa cevap vermedi hatta acmadi bile. Ortada bir ayrilik mesaji bile yoktu. Buna ragmen cevaplarimi alabilmek adina cok direndim cunku beni gercekten seviyor oldugunu dusunmustum, defalarca her yerden ulasmaya calistim ancak yine beni umursamadi. Ilk basta ciddi iliskide yeni oldugu icin ve korktugu icin boyle davrandigini dusundum ki bana bunu surekli dile getirmisti ve hala davranislarinin sebebini bilmiyorum. Beni artik daha fazla uzememesi icin ve onu hayatimdan cikarabilmek adina eski sevgilim dedigim cocugu her yerden blokladim. Snapchat'den yalnizca cikardim. O da beni cikarmistir diye dusundum ancak cikarmamis. Bunu birkac gun once yeniden snaplerime bakmaya basladiginda farkettim. Snaplerim herkese acik oldugu icin (yine de yalnizca benim de eklediklerim bana mesaj atabilir) benim eklemedigim ancak ekli oldugum herkes snaplerimi gorebilir. 1 ay boyunca gerek hikayeme, gerekse kisisel attigim snaplerimi hic acmamisti ancak su an hikayeye attigim tum snaplerimi izlemeye basladigini farkettim. Bunun sebebi sizce beni ozlemis olmasi olabilir mi? Veya degilse sebebi nedir?
Eski sevgilim aramizdaki iletisimi kendisi bitirmesine ragmen niye snaplerime bakmaya basladi?