Birinin sizden hoşlandığını anlayabilir misiniz beden dilinden?
Birinin sizden hoşlandığını beden dilinden anlayabilir misiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Önceden anlaşılır mı diye bende düşünmüyor değildim. Nette her siteye girer her yazıyı okur sonra , hoşlandığım beye bakardım benden hoşlanıyor mu diye Okuduğum yazılara göre hoşlanması gerekiyordu bir gün tüm cesaretimi topladım ben senden hoşlanıyorum dicem sonra bir baktım sevgilisi varmış fotoğraf atmış... Sonra yaktım bir sigara onu da içemedim ama.. Yani hareketten filan anlaşılmaz öyle olsaydı o da benden hoşlanıyor gibiydi ama sevgilisi vardı Hiçbişey göründüğü gibi olmayabiliyor yani.
Daha "kurlu" yaklaşır tavır alır istemsiz ve samimiyetini hissedersin çünkü sevgi hoşlantı bu tür hisler güzel ve insana keyif verdiğinden samimiyet oluşturduğundan savunmasızdır pek gizlenemez gizlenmekte istenmez normal durumlarda. gizlemeyi başaran rol yapmak zorunda olduğundan yani reddedilme korkusu hayal kırıklığı yaşama korkusu vs. den çok iyi gizleyebilir ancak bunu da fazla başaran yok.
Kesinlikle anlarim. Insan okumakla alakali cok kitap okurdum. Merakim vardi buna. Hatta sherlock holmes hayranligim buraya dayanir. Hoslanan birini beden dilinden anlarsiniz ama emin olmak gozlerinde biter. Goz bebekleri buyuyecektir yakinsaniz bunu gorebilirsiniz. Mesafe varsa ara ara ama uzun net bakislar atacaktir.
zor anlaşılır anlarım diyen yanılır herkes farklı karakterde ve huyda herkesin bir tarzı duruşu var çoğu insanda yansıması farklı olur. insanlar beğendiklerini genelde belli etmemeye özen gösterir ve yaptığı tek şey karşı tarafı gözlemleyip kendisine ilgisi olup olmadığını denetler ilgi yoksa ilgi çekmeye çalışır
Beden dilinden anlarım. Fakat isterim ki açık açık benden hoşlandığını belirtsin. Bunu belirtemiyor ise özgüven sorunu vardır. Ozguveni olmayan biri ile yapamam zaten. Kadın dediğin toprak gibi olmalı. Bastıkca sertleşmeli. Yürürken adımlarını sert atmali. Sessiz, sedasız, ozguvensiz kadına ben kadın demem.
anlarım sana aşkla bakıyosa seni gördüğünde eli ayağı dolaşıyosa göz babaeği falan büyüyosa seni görünce heyecanlanıyosa nedensiz gülümsüyorsa bil ki aşık ama bazılarıda hiç belli etmiyo o da var şimdi
Ben karşı cinsin düşüncelerinden veya beden dilinden pek anlamam. Ama her hareketine ve düşüncesine saygı duyarım. Onun ben sevdiğini düşünmem aklımın ucundan geçirmem ta ki o ''seni seviyorum'' diyene kadar.
Erkekse kolay anlaşılır; Kekelemeye başlar, yerliyersiz espriler yapmaya ve batırmaya başlar. Cümle kuracakken hebelübe diye garip sözler söyler. Dili genelde dışarda gözleri faltaşı gibi açık olur :)
Anlaşılıyor, bu konuya ilgi duyanlar ve bundan daha değerli olan konular; Türkiye de iş yaşamı, davranışlar hakkında Dikkat Vucudunuz Konuşuyor kitabını alın, okuyun
anlarsın ya seven kişi heycnalanır yanında bazen dalar sanabakarak utanır belkide gözleini kaçırır ya da direkt belli edenlerde var bence anlar in/*san
Iki farkli insan var biri utangaç olur ve (en tatlisi budur) gözlerini kaçirir diger insan özgüveni. yüksektir gözlerinin içine içine bakar psikopat gibi vs
En İyi Cevaplar