"Oldu paşam."derim gülerek ve yerimden bile kıpırdamam. Mesele çay getirmek değil, kölesi yok karşısında. Düzgünce isteyebilir. Şakasına odun taklidi yapıyorsa yani bunu belli ediyorsa, gülüyorsa filan o zaman başka tabii de ciddi ciddi "Kalk, çay koy."diyen birine hizmet edecek değilim. *Gecen bol olsun.*
Onun aksine daha ince cevap vererek alttan alttan tarzinin ne kadar kotu oldugunu anlamasini isterim. anlamazsa acikca anlatirum. Ama ayni siddetle tepki vermem.
kibarca ve gülerek verilen emir güzel fantezi... ama asla dediğim dedik kalk çay koy lan demem dedirtmende yani hayvan değiliz bunu söylemenin çok farklı şekileri var
Öküz rica edemiyosun demek ha!! der bardağı alır tıngır mıngır doldurup gelirim Al zıkkımlan der köşeye geçer bir küsüp otururum var ya debelense gülmem somurturum😒
Bune basitlik bune pasifliltir ne olursa olsun anne baba bile olursa olsun size hizmet ettirme lüksüne sahip değillerdir şeref gibi görmüşsünüz ben onun eşi olayım da bilmem de ne kadar vahim bir durum ya hizmetçi mi olmak istiyorsunuz
Evet hizmetçi olmak istiyorum var mı herkesin kendi tercihi sen hizmetçi olma evde kalırsın mutlu mesut yaşarsın asıl sen basitleştiriyorsun seven insan sevdiğinin isteğini yapmaktan çekinmez ben onun için birşeyler yapıyorsam o da benim için yapacak elbet evliliğin tanımı budur ama senin gibiler anlamaz işte
Sizin gibiler yüzünden erkekler kendini bir halt sanıyor ve bizi hizmetçi olarak görüyor bid böyle toplu mecralarda böyle yazılarınız vasatlığı bir noktada buluşturuyor
Konuşsan da boş konuşuyorsun zaten kimse sana başkalarının görüşüne saygı duymayı öğretmemiş belli hemen saldırıyorsun senin gibi çirkef olacağıma edebimle cahil olurum en azından saygıyı öğrenebilmişim sende o da yok
Susuyorum deyip susmayı bile beceremiyorsun bide benim özgüvenimi sorguluyorsun sen daha kendine laf geçiremiyorsun, güzel dileğin için teşekkür ederim yine de
@elcnysf Allah ıslah etsin böyle tipleri. Ne kadar önyargılı yaklaşım. Sizi ne ilgilendiriyor ki sen beğenmiyorsan yapmazsın olur biter. Bunu kavga niteliğinde uzatmaya gerek yok. Ayrıca ruhsal açıdan problemleriniz olduğunu düşünüyorum. Siz bırakın sevgiyi böyle düşünüp anneniz için de böyle davranıyorsanız yazık. Seven biri sevdiği için her şeyi yapar. Yürekten seven biri görmemişsiniz sanırım. Ben de erkeğim ama eşim bana çay koyar mısın derse hemen koyarım çünkü onu seviyorum değer veriyorum. Bunun kadını erkeği de yok. Kötü niyetli erkek de var kadın da var. İşte Türkiye böyle düşünen insanlar yüzünden gelişmiyor.
En İyi Cevaplar