Nişanlı olup eski sevgiliyi aramak. Ne yapmak istiyordur sizce?

Benim 1 sene dolu dolu 2 senede sorunlu bi ayrılıp bi barışarak geçen ilişkim oldu...1 senedirde ayrıyız ztn ve çocuk nişanlı ama nişanlanmadan 2 gün önce bile beni aradı konuşmamız lazım dedi..hani hemen barışalım edelim demiyor tabi ama özledim diyor seni. 4-5 aydırda nişanlı aralıklarla 10 gnde 1 halada arıyo en sonda 3-4 gün önce beni aradı alkollu ve bişeylere vesile ol(ayrılmama demek istiyor sanırım) benm karım aslında sen olmalıydın falan dedi ama halada facende onunla resmi var..ve asla ilkinde aramasında falan açmıyorum ısrarlı arıyor mesaj çekiyor,bişeyleri bahane ediyor..sizce ne yapmak istiyordur fikirleriniz neler ?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bide nişanlandığı kız akrabası ve zorla nişanlanmadı ama zorluk almadan kolayı seçti çünkü herşey hazırdı..Bana ben korkağım falan diyodu..Dediğiniz gibi niyetide kötüde olabilir bilemiyorum erkek sonuçta kefil olmam...Ama pişmanmış gibi konuşuyr...mesela kız ondan uzakda başka şehirde onun yanına gideceği yerde yine başka şehirde olan bi arkadaşına gidiyor we orda kafa çekip beni arıyor..anlamadım ben bişi
Nişanlı olup eski sevgiliyi aramak. Ne yapmak istiyordur sizce?