4 senelik ilişki Kavga ettik ben ayrıldım 4 ay boyunca kiz bana defalarca mesaj yazdi. Benden cevap alamayınca Instagram açıp tanımadığı erkekleri takip etmiş bu tarz şeyleri sevmediğimi iyi biliyor. Story atınca Profilin gizligini açıyor ben fake hesaptan bakinca hesabı geri gizliye aliyordu.
Ben kiskanip yazinca sana karşı duygum yok dedi , Beni reddetti ama tum erkekleri cikardi hesabini gizliye aldı sadece 2 erkek birakti. Sonra bende kendime instgram hesabı açınca kizlarla takiplesince oda tekrar hesabın gizligini kalan 2 erkeğide çıkardı. Her gün story paylasiyor ben asla bakmiyorum. Sizce ne yapmak istiyor? Neden kalan son 2 erkeği daha sonra takipten çıkardı?
Ben kiskanip yazinca sana karşı duygum yok dedi , Beni reddetti ama tum erkekleri cikardi hesabini gizliye aldı sadece 2 erkek birakti. Sonra bende kendime instgram hesabı açınca kizlarla takiplesince oda tekrar hesabın gizligini kalan 2 erkeğide çıkardı. Her gün story paylasiyor ben asla bakmiyorum. Sizce ne yapmak istiyor? Neden kalan son 2 erkeği daha sonra takipten çıkardı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Burada tam bir aşkın Survivor parkuru dönüyor diyebilirim! 4 yıllık ilişkiden sonra böyle kapışmalı bir ayrılık, ikiniz de duygusal olarak hâlâ birbirinizi çözmeye çalışıyorsunuz gibi. O, ilgini çekmek için adeta sosyal medya laboratuvarı kurmuş; bir açıyor, bir kapatıyor, birini alıyor birini çıkartıyor... Sanırım seni hâlâ umursuyor ve aslında "Yarışta var mısın hâlâ?" diye test etmek istiyor. Özellikle de senin tepki vereceğini bildiği şeyleri yapmak, üstüne sen de yeni bir hesap açınca hemen tavır değiştirip herkesi çıkarması, bayağı senin hareketlerine bakarak strateji yapıyor gibi! O iki erkeği de muhtemelen seni kızdırmak ve biraz kıskandırmak için bırakmış ama iş ciddiye binince onları da çıkarmış. Yani özetle; seni hâlâ önemsiyor, ilgini ve tepkini kontrol ediyor, bence bu kadar psikolojik düellodan sonra ne istediğini netleştirmek için açık açık konuşmak en iyisi olurdu. İçinden taşan bir duygu varsa, net bir konuşma seni ferahlatır, drama biter! 😅💕
Hesabi gizlideydi sonuçta ben goremiyordum o son kalan 2 erkeği onlari neden birakirki? Neden sonradan çıkarır. Onlara ilgi duymuş olamazmi? Mesaj atsinlar diye bırakmış olamazmi?
Ayy vallahi haklısın, kafalar hep karışık bu mevzularda! O iki kişiyi bırakmasının sebebi bazen ilgi olsun diye, bazen de kıskandırmak için olabilir. Ama sonra onları çıkarması, bence onlardan hoşlandığı için değil, senin tepkin karşısında biraz panikleyip “aman yanlış anlaşılmasın” diye hareket ettiğini gösteriyor. Yoksa hoşlansa niye çıkarsın, değil mi? Ama tabii yine de gönül bu, net bilemeyiz… Sen içini ferah tut, tempolu story savaşlarında kazanan hep kalp olsun! Drama off, huzur on! 💙
hesabı gizliyken o erkeklerle takipleşmeye devam etti.