Eski sevgilim ne yapmaya çalısıyor?

Arkadaslar bizim 2 senelik ciddi bi iliskimiz vardı oldukca da mutluyduk beni eğlendirmesini güldürmesi biliyordu
ama çaba sürekli tek taraflıydı o hata yapsa bile ben uzun uzun mesajlar yazardım hatasını anlasın diye sevgilim sinirlenirini kontrol edemiyordu sinirlendigi zaman bana bagrıyodurdu insan içinde olsak bile rezil oluyordum sürekli kız mevzuları oluyordu iliskinin basına ben tecavüz edilmiştim bana çok güzel destek çıkmıstı “yasadıgın şeyleri görmezden geliyorum seninle bir ömür mutlu olmayı düşünüyorum “gibi seyler kullanıyordu 2 yıl sonra her sey normalken bir gün arkadasları ile kafeye gitti orada bi adamla sohbet etmişler adama bu olayı anlatmıs adam da bende böyle bisey yasadım kızdan ayrıldım senin yerinde olsam engellerdim falan demis benden bu nedenle ayrıldı dayanamadıgını söyledi her seyi attlattık dedim ben atlatamadım dedi onu anlamaya çalısıyorum ama 2 sene sonra aklına mi gelmis bunu anlamıyorum adamın onu doldurdugunu kabul etmiyor kendim düşündüm diyor seviyorum ama beni çok üzüyordu aslında ayrılması gerek bendim bana yasattıklarına ama o ayrıldı biz iliskide bir kere bile erkek yüzünden kavga etmedik sürekli onunla iyi anılarımızı düşünüyorum beni mutlu etmesi aklımdan gitmiyor ama o bana zarar veriyor bunun farkındayım ayrılırken de “o olay olmasa biz evlilige kadar giderdik” falan dedi benimle konusmadı bile konuşursam barışırım ama ben barışmak istemiyorum artık dedi sizce ne yapmaya çalışıyo arkadaslarım doldurusun etkisinde iyi bir sey yaptığını artık üzülmüycegini düsünüyo yoklugunu anlayınca dönücek falan dedi sizce Şu an ne hissediyordur her yerden engelledi ama seviyorum dedi dönse de ben affetmeli miyim napıcagımı bilmiyorum çok seviyorum ama beni gerçekten üzüyordu yeteri kadar ilgi değer vermediginin farkındaydım
Eski sevgilim ne yapmaya çalısıyor?