28 ve 30 yasındayız, 5 aydır birlikteyiz. İlk başta ayda 2 kez görüşüyorduk sonradan mesajlarda özledim seni gülüşünü vs diyor hep mesajlaşıyoruz ama görüşmek için bir çaba sarfetmiyor ayda bir görüşüyor olduk. Aramızda bir saatlik bir mesafe var. Bazen ailesiyle birlikte oluyor bazen başka bir işi çıkıyor ama yine de özlüyorsa niye azıcık vakit ayırıp gelmiyor anlamadım. Neden böyle?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Başkası olabilir ya da canı isteyince gelir gercekden zor bi durum seni anlıyorum
başka bir kız mı yani :/ ben öyle oldugunu hiç düşünmemiştim ama içime kurt düştü şimdi. özünde biraz içine kapanık biri aslında ama dışarıdan sanki daha girişken biriymiş gibi davranıyor acaba onunla alakalı mı diye düşünüyordum of bilemedim vallahi :(
Bence mutlu degilsen ayril
bu konu hariç problemimiz yok simdilik ama bu durum devam ederse ister istemez sogukluk olusacak gibi, konuşmalı mıyım yoksa bosuna ugrasmadan ayrılmalı mıyım bilmiyorum
Ben yaşadım hepsini cok zor canım ayrılsan bile geri dönüyorsun
off öyle mi sen birlikte misin hala :( peki oturup dogru duzgun konussam duzelir mi bir tek bunu dusunuyorum yapacak yoksa ha ayrı ha boyle aynı sey zaten gorusmeyince
Ewet halla birlikteyim Uzaktan ilişki zor ne yaptığını bilmiyorsun yalan atiyo seninle konusmak istemeyince başından sallıyor ben yıllarımı ben yıllardır ne acılar çekiyorum be valla yüz verme ilgilenme seviyorsan belli etme üştine düzme
tamam cok yuz vermemeye calisicam canim sagol. siz niye az görüşüyorsunuz peki mesafe mi cok
Ewet malesef sen nerde yasiyon
keske gelse gormeye ama bizim yakın olmasına ragmen gorusemiyoruz, biz İstanbul
O nerde sen nerde
Seven gelir özleseydi gelirdi üzgünüm ikiside yok zorla kendimizi hatirlatcak degiliz ama yani
Bence kesinlikle önemsemiyor
beni mi önemsemiyor yani? sevmiyor mudur diyorsun biraz daha detaylı anlatır mısın cidden kafayı yemek üzereyim de :(
Yakın konumdasiniz sonuçta size de vakit ayırması gerekir
evet öyle, mesela en son geçen ay görüşmüştük. Ben birkaç gün konuşmadım onunla küs gibiydik bu yüzden, bugun görüşücez bir aksilik çıkmazsa gelecekmiş yanıma. Sence ne demeliyim bu konuda biraz konuşucaz da sen bir erkek olarak akıl verir misin bana nasıl konuşmalıyım ya da konuşmak gereksiz mi dersin :/
Konuşma tavrında birşey yokmuş gibi davranirsan daha etkili olur
bir şey yokmuş gibi derken, nasıl yani?
yani küs gibiyiz bu konuyu konuşmak için gelecek belki yani bu durumda hiçbir sey yokmus gibi davranırsam tuhaf olmaz mı :/
Kesinlikle olmaz bana güvenin oda istediği sizin bu konuda tepki göstermeniz
Yani sorun neyse konuşalım dedi ben de tamam dedim. buluşunca sorarsa ne diyeyim ben peki, vallahi kafam durdugu icin cok sordum kusura bakmayın :(
Sorun kalmadı de sorarsa da ilgisiz davranmak size ilgisini onun daha da artırır
yanlıs anlamayın da erkekleri anlamak cok zor. O zaman da sorun yokmus kendi kendine tribe girdi der benim için sonra da sorun olmadıgını dusundugu icin tekrar umuramaz davranırsa ben sinir krizi gecirip orada ayrılalım derim biter gider :/ ben sey demeyi bile dusundum, bu kadar gorusemeyecek vaktin yoksa hic gorusmeyelim artık diye. sizce oraya getirmeli miyim konuyu yoksa gereksiz mi olur
Tercih sizin
Estağfurullah neden yanlış anliyim ki siz olaya daha vakifsiniz o bakımdan alacağınız karar daha doğru olacaktır
bugun goresecektik ya hani, aksam isyerinde isi uzayacakmis baska gun mu ayarlasak dedi ben de bosver kararlastırdıgımız gun de gene bir sey cıkar o yuzden hic ugrasma dedim :/
İşte bu gereken cevabı çok güzel vermişsin
teşekkür ederim. hiç kırmak istemiyorum karşımdaki insanı ama benim gibi sakin bir insanı bile sinirlendirdi. henüz cevap yazmadı bence şok geçiriyor olabilir ilk defa son 1 haftadır bu kadar tepki veriyorum bakalım hayırlısı :/
Herşey gönlünce olsun inşallah
teşekkür ediyorum sağolun
Esas siz sağolun gelişme olursa yazarsınız
Merhaba şimdi gördüm yazınızı, biz maalesef ayrıldık ama ben elimden geleni yaptım ne diyeyim
Aaaa gerçek tenmu sizi takip edebilir miyim çok üzüldüm
Kendisi de anlamadı benim bu kadar tepki göstermeme ona bu şekil normal geliyormuş eski ilişkisini sordum onda da bu şekilde görüşürmüş zaten uzak mesafedelermiş o zamanda şimdide işten çok yorgun oluyorum her zaman vakit olmayabiliyor dedi ben de sık görüşemezsek görüşmemizin bir manası olmayacak samimiyeti kaybedicez dedim bunların arkasından ortaklaşa ayrılma kararı aldık ama o biraz şaşırdı bu duruma beklemiyordu ayrılmayı %90.
Anladım
Bir erkek olarak size sorayım, ayrılırken bana tamamen bağlarımızı koparmayız dimi arkadaşlığımız kalır mı dedi ben de tabi dedim. sizce pişman olur mu bir süre yoksa tamamen unutup gider mi?
Yok bu bir ışık bence tamamen bırakmamış seni geri dönmek için
Ama kendisi de istedi bitmesini. Yani böyle olmazsa görüşmeyelim dedim o da bunun sözünü veremem çok yorgun oluyorum dedi ve resmen bitmesini onayladı. Ama o sözü de kafamı kurcaladı giderayak
Gerçi arkadaş olarak demiştir belki gerçekten o da olabilir mi? Sonuçta iyi biri olduğumu biliyordur ondanmıdır sadece?
Kendisi de istiyor yani arayı bekleyerek özlem olursa diye demiş
Sanmam
Yok Özlem olması için değil tamamen iş günleri tembellikten yorgun gelip yatmak için haftasonu da her hafta değişik bir olayı çıkıyor ve bana ayıracak vakti bir türlü bulamıyor esasen bu
Yani tekrar birleşme olabilir düşüncesiyle mi demiştir bunu %100?🤔
Kesinlikle bence
Ve o inanıyor bence sende inan
Ay çok yordum seni kusura bakma lütfen çok sordum ama iki gündür moralim bozuk bu durumdan dolayı hiçbirşeye de odaklanamıyorum. Hem bir belirsizliği kaldırmanın rahatlığı var diğer taraftan da moralim çok bozuk ve o kadar emeğin çöp olması durumu. İyi mi kötü mü yaptım bilemiyorum çünkü tek problemimiz buydu
Estağfurullah ya olur mu bak dediğim gibi tskiplesekim konusuruz daha
Olur istersen aç ben yollayım istek
tamam açtım
Gönderdim ben de
Tmmdir oradan konuşuruz artık