• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Asosyalım, yolda yürüyemiyorum. Köklü değişim istiyorum nerden başlayayım? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Asosyalım, yolda yürüyemiyorum. Köklü değişim istiyorum nerden başlayayım?
Bilgisayar Soruları Lise Soruları Telefon Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

44

Cevap

100

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Kıladams
    Kıladams Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

bak bu konuda makalelerini takip edebilecegin birini önereyim bu adamın yazdıgı her kelımeyı ezberle dedıklerını yap ama samimi olarak yap kurtulursun bu sorunun dan googleye yaz arattır ( Johnny_DeLusion) ilk başta sana saçma gelebilir ama tamamen kişisel gelişim üzerine çalışmaları var

0
    0 Yorumla
  • Selinciik
    Selinciik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Panik atak olabilirsin tabi bu düşük bir ihtimal, sana önerim piskolojik danışman bulup bir an önce konuşman kendini daha iyi hissedeceksindir hem kökten bir çözüme ulaşmış olursun ;)

2
    0 Yorumla
  • OM4ER
    OM4ER Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Karşıdan kız gelse elin ayağın titriyormuş ya işte bunun sebebi masum berrak bir kalbinin olmasıdır, yani utanılacak dalga geçilecek bir durum değil bu, asıl utanmayan insanların hali acınacaktır. Ayrıca gayet karizma bir adamsın fiziksel şekline çok takılma derim. herşey boş dostum ne önemli bilio musun? Allah ne der? işte bu önemli. o ne der bu ne der şu ne der umrunda olmasın. Edip Akbayram aldırma gönül aldırma

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

O yürüme şeyi bazen bende de oluyo yamuk yürüdüğümü düşünüyorum düz yürürken sağa sola kaydığımı düşünüyorum. ama aslında öyle bişey yok. bence sende düzgün yürürken kötü yürüdüğünü düşünüyorsun ve bunu çok fazla kafaya takmışsın biraz rahat ol düz yürüyorsun merak etme

2
    1 Yorumla
    • alfonnso24
      alfonnso24
      +1 yıl

bende de oluyo ya profsorsun sen he :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sigara iç alkol kullan. Hayatı ve insanları takmamayi dene. Bu yolda en büyük adımı kimseyi takmamak ile sağlarsın. Düşün ki onlar da doğdu, büyüdü, yiyor, içiyor, tuvaletini yapıyor. Herkes bir et yığını. Hiçkimse üstün değil kimseden herkes ölecek gibi moda geç. Kimseyi takmaz isen kimseden de çekinmez utanmazsin. Bu adımı atamazsan kurtulamazsin o sorunlarından.

1
    1 Yorumla
    • yarıçılgınbiri
      yarıçılgınbiri
      +1 yıl

aynen maximum 100 sene sonra hiç birimiz yokuz öyleyse insaları neden takalım*:D yine gaza geldim :D

Yorumla
  • 73iDiL73
    73iDiL73 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

1. sosyalleş çevren seni değiştirir nasıl mı yapıcaksın sokağa çıkmak zorundasın.Çık sokağa merhabaa merhabaa derken işte arkisiniz o arkadaşın seni başkalarıyla tanışdıracak ve işte sana çevre sevmediğin tipleri de 1 ay gibi bir süre kötü davranma yoksa iyiler senden vazgeçe bilir.2. sevgili bul dostum gerisi gelir

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yürüme işi yüzünden giyimden filan dolayı sevgili işine ters bakıyorum bunlar düzelsin herşey gelecekte.

Yorumla
    • pliyosen
      pliyosen
      +1 yıl

73İDİL73 beni ekler misin, sormak istediğim şeyler var.

Yorumla
    • maxpeynir
      maxpeynir
      +1 yıl

kardeşim bilmiyorum okuyomusun ama doktora gittin mi bu yürüyüş problemi için ? Eğer alışkanlık haline gelmiş bir yürüyüş tarzıysa p90 adında bir spor programı önericem sana

Yorumla
  • cinderellaman
    cinderellaman Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 32%
    +1 yıl

önce gülümsemeyi ve insanların gözüne korkmadan bakmayı başarmalısın.evet şu an ilk yapman gerekn bu ikisi.

3
    0 Yorumla
  • uguruslux
    uguruslux Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

üniversiteye gittiğinde sınavı kazandığında bişeyler başardığında otomatik olarak özgüvenin yerine gelicek nerde değişiklik yapıyım dersen ilk olarak arkadaş grubundan başla

2
    0 Yorumla
  • yakasma
    yakasma Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

hayatım fena kötü sınıfta kaktüs gibiyim. Arkadaşlar bana yaşayan ölü diyor her gece aglıyom kurtulamıyom diye pc de vaktimi gecirdimşu anpişmanım ama gec oldu simdi deniyom olmuyor. Bugun serviste 5 erkek arkada müzik acıldı radiodan ramon bonzai ben pencere kenarı dışarı bakıyom onlar oynuyor egleniyor ben bir ses cıkardım garip cıkıyor ince korkak

0
    1 Yorumla
    • pliyosen
      pliyosen
      +1 yıl

özgüvenimizi kaybetmeyelim.

Yorumla
  • chatlaqq
    chatlaqq Takip Et
    +1 yıl

ya arkdaşım...sn kafanda bitirmişinki kendini...oooo. işimiz var..ya kendine güvenn giyiimini deqiştir saç baş bir deqiştir kendini ...dik yürü faln...telde sorun etme...elalemin nokia 3310 var geziyo kimse laf etmiyo sn kendine gven gerisi gelir

0
    4 Yorumla
    • maxpeynir
      maxpeynir
      +1 yıl

belki haklısın ama benim aynı duyguları aşmam 4-5 senemi aldı. yolda yürürken baktığında kafasını çeviren bir kız bile adamı yıkıyo o ruh halinde

Yorumla
    • alfonnso24
      alfonnso24
      +1 yıl

kesınlıkle haklısın

Yorumla
    • chatlaqq
      chatlaqq
      +1 yıl

saoll

Yorumla
    • cumbr
      cumbr
      +1 yıl

bücüre bak sen hele sdffsd işimiz varmis fgggh

Yorumla
  • TurboSolucan
    TurboSolucan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

1-kendine güveneceksin

2-ortamın iyi olucak kız erkek karışık.

3-espiri yapıp herkesi güldürmekten çekinmiceksin

4-güler yüzlü sempatik olucaksın

Bunları yaptıktan sonra açılmayı kendinde fark ediceksin,yürümen için dans öneriyorum ilk başlarda biraz zorlana bilirsin ama hiçbirşey kolay değildir.Fiziğini bilmiyorum ancak zayıflamaya çalış ve kendi tarzını yarat.Yolda yürürkende dikdur ve karşındakine kendini göster :)

1
    0 Yorumla
  • Beymen
    Beymen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

köklü bir değişim derken bu değişimi aklınla ancak yaparsın bu kadar özgüvensiz olma dışarıda herkez sana dikkat etmiyor bütün gözler üzerinde değil kasma kendini herşeye olumsuz bakıyorsun unutma herşey ALLAH tan fiziksel takıntılar iyi bir şey değildir unutma o ayakları olmayanlar var şükret yürüyebiliyosun...böyle karamsarlığa düştüğün anlarda tekerlekli sandalyede yürüyen insanları hayal ett..maddi konulardada aynısı geçerli önce şükrediceksin ..

0
    0 Yorumla
  • zewkli
    zewkli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Kafaadan basla dusunceni degistir surekli yaptigin seyleri degilde hic yapmadigin bir seyi dene imkansiz bisey sec onun arkasindan kos arkads ortami yarat kendine surekli gez gundz miletin karsisina ckmaktn korkuyorsan gece cik send giyim konusuna glince hic zevkli giyinemiyorum diyorsan vitrindeki mankenn uzerindekini al. Ust tarafin duzgun olursa alt tarafina yani yuruyusnu kimse dikkate almaz...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bak çok ciddiyim kaşlarim birleşik hafif killiyim ama kendini şöyle deselli ediyorsun benim gibileri vardır ama bir arkadaşım beni kendime getirdi yazın üç ayda beraber muay tai yaptık kaşlarimi hafif düzeltim. tam 150 film 30 kitap ve duman ve blues( doğru yazmadım galiba) dinlemeye başladım kıyafet falan derken. çok güzel bir hayatım oldu allaha şükür

0
    0 Yorumla
  • GönlüBooll
    GönlüBooll Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Şurda dalga geçen tipleri var ya ibreti alem yapacaksın ! Kendileri bir halt sanki !

- Doktora git güzel kardeşim. Çözümün o olabilir.

3
    1 Yorumla
    • tayback
      tayback
      +1 yıl

aynen dalga geçenler neyin kafasını yaşıyor!

Yorumla
  • ahmetbozkurt
    ahmetbozkurt Takip Et
    +1 yıl

kendi yürüyüşün olarak kabul et kendi davranışların ve kendi giyimin bunu düzene sok hergün yeni biriyle tanış 3 günlük dünya kasma kendini :D bende böyleydim 1 kaç ay önce

1
    1 Yorumla
    • siciizm
      siciizm
      +1 yıl

sanada bir cevap verym dostum :D mesaj atıcaktım da özelden olmadı. misel 1 gün suda beklemediği için zayıf cıkmıslar resimdeki bebekler :D

Yorumla
  • maxpeynir
    maxpeynir Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Kardeşim eklesene beni sana bir iki video linki ile spor programı linki atıcam buradan link paylaşamıyorum. Protein tozu alma ben abiminkini kullanayım dedim içilmiyo böyle lanet bir tat yok

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Program filan var çok bilgiliyim bu konuda ama özgüven yok bende gelmiyor yaw

Yorumla
    • maxpeynir
      maxpeynir
      +1 yıl

ben p90 work out çalışıyorum sende dene istersen iyi gidiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şöyle bişey var çalışmak kolayda verim alması zor toz filan kullanmıyorum çok zor alıyorum sonuç yıllar gececekte güzel bir vücut olacak oda böyle devam edersem anca yani .

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

doktor moktor psikolog çare bulamaz sana.Anca derin nefes al ver şu çayı iç bilmem ne der.Bu da kalıcı çözüm değil. Tatile kadar sabret.İşe girip eşşek gibi çalışacaksın.Gör bak nasıl değişiyosun. Dikkate alınız bu söylediğimi lüdven. Yazık ediyosun kendine.

Ha bi'de hiç bişey düşünmeden koş okulun bahçesine doğru.Sonra geri dön yavaş yürü. Böyle şeyler işe yarıyor.

0
    0 Yorumla
  • LargoAntalya
    LargoAntalya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 47%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı.

Tedavi edilebilen bir rahatsızlık bir tedavisi var prof.nevzat tarhan okuyabilirsin bsm.gov.tr/aktuel/aktuel.asp?no=452

0
    0 Yorumla
  • yarıçılgınbiri
    yarıçılgınbiri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Bence korktuğun şeyin üzerine gitmelisin yolda yürümekten mi çekiniyorsun , yarın yaşadığın yerdeki en kalabalık sokağa git bir kaç tur at ve insanların ne düşündüğünü*et

0
    0 Yorumla
  • Dutchwomen
    Dutchwomen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 47%
    +1 yıl

bende yolda yururken iyi yurumiyor gibiyim ve tamamen ozguvenle alakali birak bosver onlarin dusundikleri dik yuru ve herkezin ayni oldugnu unutma

0
    0 Yorumla
  • asabiiii
    asabiiii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Öncelikle kimseyi fazla umursama kimse senden önemli değil veya nasıl düşündüklerini takma.Evde kendin eğzersiz yapmayı dene yürüyüş sorunu için internetten araştırabilirsin.

1
    0 Yorumla
  • Kiralık
    Kiralık Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Bu yazı senin sorununa biraz yardımcı olabilir. link

0
    0 Yorumla
  • martineden87
    martineden87 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Mesela kendıne guvenle başla :) Giyimi onemseme o kadar.Gıyımın le kabul ettırmek zaten cok sacma.Kendını begen.herkes guzeldır.Mesela gizli kullancııyla acma sorularını.saklayacak bırsey degıl cunku bu

1
    0 Yorumla
  • Sarius
    Sarius Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

kavga et gerçekten saçma gelicek ama insanın kendine öz güveni geliyor aynı şekil de kızlar tarafından da sevilirsin

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

arkadaşım soruna çözüm buldun mu bilmiyorum ama şöyle bişey var internette değişimehazırım diye bir site orda özgüvenle ilgili telkin var güzel bir dinle ne kaybedersin ki işe yarar belki :) sonuçta herşey beyinde bitiyor

0
    0 Yorumla
  • ölüm35
    ölüm35 Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Çok çabuk pes ediyorsun. abartma okadar yapabilirsin güven kendine..

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla değişen bişey yok hep aynı .

Yorumla
    • ölüm35
      ölüm35
      +1 yıl

e zamanla olacak o. Yapamadığın herşeyin üstüne git diğerleri yapınca nasıl normalse sen yapıncada aynı öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben üstüne gidiyorum ama değişen bişey olmuyor çarşıya birini götürdüm geçen gün eve gidene kadar öldüm

Yorumla
    • ölüm35
      ölüm35
      +1 yıl

Garip olan birşey yok ki ortada neden ölüyorsun. Herkes senin gibi insan işte..

Yorumla
    • sedatcapraz
      sedatcapraz
      +1 yıl

Kardeşim bende 19 yaşındayım bak ne düşün biliyomusun ben bu dünyaya kaç kere geliceğim de kendi kendine bende senle aynı şeyleri yaşadım evde oturma gir bir işe mesela hafta sonları çalış ben 40 gündür çalışıyorum bir sürü iş arkadaşım oldu önceden aynı senin gibiydim ama şimdi özgüvenim gayet yerinde evde oturucagına hafta sonları bir işe gir bak çok faydasını gorursun baktın düzelmiyon o iş yerinde biriktirdiğin parayla bir psikoloğa git ama kesin git yani.Gel gelelim değişimlere kardeşim aya

Yorumla
    • sedatcapraz
      sedatcapraz
      +1 yıl

kardeşim bana mesaj at yazı yarım çıkmış konuşalım senle face ya da başka bişey ver

Yorumla
  • jenesa
    jenesa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 66%
    +1 yıl

the secret (belgesel) izle

ve bol bol kıtap oku

bilgi ınsana özguven verır

bır de sevgı

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 19,9b cevap paylaştı.

kardeşim yolda yürüyemiyorum işini geççç bak kendinin abarattığı bariz ortada belli yanii

0
    1 Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      +1 yıl

bak sana yapıcı bir açıklama o ortamdan direkt uzaklaş yoksa git gide kaybedeceksin kendini içine kapanacaksın brad pitt te olsan kendini rahat hissetmediğin ortamdan uzaklaşmalısın..

eğer her ortamda böyle oluyorsa sorun vardır ama 1-2 ortamda olmuşsa karşıdanda kaynakllıdır

Yorumla
  • Logos
    Logos Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

ders calis para icin iyi bir gelecek icin olmaz mi? haftasonu calis . bacaksa bacak sanki sen mi istedin

0
    0 Yorumla
  • gerdekbasan
    gerdekbasan Takip Et
    +1 yıl

bendede var aynı dert. ama geçen sene daha fazlaydı yürüyemiyordum bende kalçalarım tutuluyordu sanki

tek başıma yürürken çok terliyordum v.s v.s artık geçti

0
    0 Yorumla
  • kürekçi
    kürekçi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

kardeş 2 günde ne bekliyorsun. ? aylar geçecek bir kere

0
    0 Yorumla
  • americanblend
    americanblend Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Para yönünü sıkıntı ediyosun çalışmayı dene ;) Asosyalsin dışarıya çık mesela avmnin onune git kızlara laf at dayak ye hayatı sikine takma kardeşim kızlardan utanıyosun gibime geliyo kızlardan utanma kızları tanıdıkça onlardan iğreneceksin

1
    3 Yorumla
    • pliyosen
      pliyosen
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • haske
      haske
      +1 yıl

bence dogru yani :D ben bir kac kere sıkıntıdan dayak yemistim :D

Yorumla
    • americanblend
      americanblend
      +1 yıl

Ne zaman yanlış konuştum kii :D

Yorumla
  • aşk-ızdırabı
    aşk-ızdırabı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Allah tüm müslümanların ve iyi insanların yardımcısı olsun . Zor dostum zor bu hayat ...

3
    0 Yorumla
  • aysehatun
    aysehatun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

doktora git bırak önerileri ya kendini toplıcaksın ya da doktor sana toplatcak daha kötüye gidersen kötü olur yaşın geçmeden hallet

0
    1 Yorumla
    • ugurcan--94
      ugurcan--94
      +1 yıl

Bu fotoğrafi cok aradin mi xd

Yorumla
  • Anxietyskr
    Anxietyskr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

ortaokuldakı ben :) valla yolda yurume ısınden basla... alısmaya bak..

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yürüme sıkıntısı sendede mi vardı ?

Yorumla
    • Anxietyskr
      Anxietyskr
      +1 yıl

Ben kafamı kaldırmadıgım ıcın bı cok ınsanla carpıstıgımı bılırım

Yorumla
  • namıdiyar
    namıdiyar Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

yazdıklarının hepsini okumadım buraya bir ton şey yazmıcam.şunu bil sadece kimsenin umrunda değilsin.istediğin gibi yaşa bu hayatı.

1
    3 Yorumla
    • öylebiyerolsaki
      öylebiyerolsaki
      +1 yıl

en doğru yorumu sen yapmışsın okuduklarım arasında. bu arada eksiyi de yanlışlıkla ben verdim, elim alışmış. kusura bakma.

Yorumla
    • namıdiyar
      namıdiyar
      +1 yıl

sağolasın kardeşim aynen öyle :) eksi önemli değil ya düşünceler bir olsun

Yorumla
    • cambad99
      cambad99
      +1 yıl

:)))) elin kötü alışmış...

Yorumla
  • Feartime
    Feartime Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

boş zamanlarında kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • ölüm35
    ölüm35 Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Çevrendekilerde senin gibi birer insan. Utanılacak kasılacak bir şey yokki. sen kendine güven.

0
    0 Yorumla
  • bfh132011
    bfh132011 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    +1 yıl

öcellikle ruh olarak değişmen gerekiyo cok isyankarsın olaylara biraz pozitif bak

1
    2 Yorumla
    • öylebiyerolsaki
      öylebiyerolsaki
      +1 yıl

"ayy canım benim"

Yorumla
    • bfh132011
      bfh132011
      +1 yıl

söle canım noldu

Yorumla
  • aşk-ızdırabı
    aşk-ızdırabı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

olm 2 günde mucize bekleme sabırlı ol dua et namaza başlarsan dünyanın en ballı ve mutlu insanı olabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aslında halinden memnun olmalısın ben böyle insanları çok seviyorum sonra değişip kişiliklerinide değiştiriyolar bence kişisel bakımını yaptıktan sonra sorun yok kökten değişmek isteme inan senin gibi insanlar olsun çok isterdim hayatmda sayısı az

3
    2 Yorumla
    • aşk-ızdırabı
      aşk-ızdırabı
      +1 yıl

ben de soran gibiyDim ekle istersen beni büyü kdeğişim yaşadım

Yorumla
    • maxpeynir
      maxpeynir
      +1 yıl

Sana katılıyorum.Bende bu arkadaş gibiyim bu halimi seviyorum hatta ama bazı sorunları aşıp kendini olduğu gibi kabullenmesi lazım. Ona uzun uzun cevap yazdım ama okudumu bilmiyorum .

Yorumla
  • krystervs
    krystervs Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Herşeyi Kafanda büyültüp sorun yapıyorsun..

Bence Bunu Yenmelisin.

0
    1 Yorumla
    • -AKREP
      -AKREP
      +1 yıl

Sadece detaycıyım, o kadar.

Yorumla
  • ibrahim8378
    ibrahim8378 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

bi pskiyatra git yaa sosyal fobin ve depresyonun var gibi geldi bana

1
    0 Yorumla
  • Nihilo-ex-nihil
    Nihilo-ex-nihil Takip Et
    +1 yıl

ah be adamım bir gün öleceksin ve o anda kız milleti s*kinde mi olacak acaba

3
    0 Yorumla
  • StrongHeart
    StrongHeart Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

spor falan sana hak getıre sen ıyıce depresıf olmussun en ıyısı ekle sen benı bıkac tavsıye verebılır mıyız bakalım

0
    0 Yorumla
  • Cafar
    Cafar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

link

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu soruyu donanimhaberde okudum diye hatirliyorum. Tekrar bir kotu oldum

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Başkası yazmıştır onu benimle alakalı değil :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bir ay once burda Okumusum pardon. Senin gectigin yoldan ben daha fazla acili gectim seni eklemek istiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bu soruyu çok sordum ama burda daha detaya indim . Gizliden çık ekleyim ben seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ekle hadi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin profil açık dursunda yarın ekleyim ben şimdi çıkıyorum yatıcamda

Yorumla
    • aşk-ızdırabı
      aşk-ızdırabı
      +1 yıl

bende soran gibiyim beni ekler misin gizli kız :(

Yorumla
    • maxpeynir
      maxpeynir
      +1 yıl

beni de ekleyin o zaman :D

Yorumla
    • gerdekbasan
      gerdekbasan
      +1 yıl

donanım haberde ben yazmıştım o konuyu gaaliba

Yorumla
  • isminivrmkistmynüye
    isminivrmkistmynüye Takip Et
    +1 yıl

önceden bendede vardı sana birşey yapmazlar kötü yürürsen takma kafana rahat ol :)

1
    0 Yorumla
  • bacaksizz
    bacaksizz Takip Et
    +1 yıl

kıyamam sana :)

yapamadığın korktuğun herşeyin üstüne git, bende işe yaradı en azından :)

1
    1 Yorumla
    • ugurcan--94
      ugurcan--94
      +1 yıl

bendeede yaradı :)

Yorumla
  • gexon5657
    gexon5657 Takip Et
    +1 yıl

bak bende öyle içe basıyodum ayakkabını değiştir iyi ayakkabılar var araştır

0
    0 Yorumla
  • mfdogu
    mfdogu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

hafta sonuna 5 maç verecem sana. 19 ganyan. herşeyini bas. ilk adımı atmış olacaksın :)

0
    1 Yorumla
    • deatx
      deatx
      +1 yıl

adamı kumarla hayata sokma:Dd

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

la olum senin çözümün önce alkol sonra güzel bir rus hatununa kaymak :D bütün özgüvenin gelir :D bir işe gir para biriktir. sonra doğru çıtırlara kaymaya :D

0
    0 Yorumla
  • yakasma
    yakasma Takip Et
    +1 yıl

2 günde acılan yaralar kapansaydı kimseye doktora gidmezdi.

0
    0 Yorumla
  • kurabiyacanavarı
    kurabiyacanavarı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

kendine yakısanı yap dooossstttuummmmm cesaret yoksa mahkumsun

0
    0 Yorumla
  • doctorx
    doctorx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Farkındalık. OSHO nun kitabı. Bunu okuyarak başlayabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

her ne kadar rahatsızlık ya da hastalık olarak görülse de bazen sadece bir seçimdir.sana sadece sen yardım edebilirsin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

okumadım ama ortamlara katıl açılırsın zamanla dışarda daha çok vakit geçirmen lazım

0
    0 Yorumla
  • Kendinitanımayan
    Kendinitanımayan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Kardeş sen benim kayıp ikizimisin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğrudur :)

Yorumla
    • Kendinitanımayan
      Kendinitanımayan
      +1 yıl

:D:D bana öyle geldi aman boşver takılma takılırsan düşersin :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bnde senin kız versiyonunum

6
    5 Yorumla
    • namıdiyar
      namıdiyar
      +1 yıl

hehehe :D

Yorumla
    • pliyosen
      pliyosen
      +1 yıl

sen bu yazıyı yazan kişiyle arkadaş olarak yazış ikiniz de rahatlayabilirsiniz bence.

Yorumla
    • alfonnso24
      alfonnso24
      +1 yıl

sende yanlıs yapıyosun ya allah herkesı ozene bozne yaratmıs bu konuda cok fkrım var ama okumycan yoksa yazardım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

okuyorum yaz

Yorumla
    • maxpeynir
      maxpeynir
      +1 yıl

Sende bizdensin o zaman istersen ekle :D

Yorumla
  • Devamını Gör (24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Asosyalım, yolda yürüyemiyorum. Köklü değişim istiyorum nerden başlayayım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hayatımı değiştirmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum? 5 cevap verildi
Çok bakımsızım, değişime nereden başlamam gerekiyor? 40 cevap verildi
Çok bakımsızım, değişime nereden başlamam gerekiyor? 116 cevap verildi
Her anlamda hayatımı değiştirmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum? 7 cevap verildi
Bakımsız, ezik biriyim Değişmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum? 9 cevap verildi
Hayatımı değiştirmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum sende de böyle mi? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Seni en çok ne geriyor?
  • Sevince nasıl olursun?
  • Bulaşıcı hastalık geçirdin mi?
  • Yakın misafirinize 00.00 sonra mutfak kapalı dermisiniz?
  • Yyeni crop ve eteğim nasıl?
  • Dünyada kurulan ilk 10 havaalanından birisi olan Atatürk Havalimanı'nın kurulma gerekçesi, kurulduğu yıl ve önceki adı nedir?
  • Sizce Karadeniz ormanlarına maymun bırakılsaydı uyum sağlayabilirler miydi?
  • Gece gece sizi ne uyutmuyor?
  • Hakkınızı kime helal etmezsiniz?
  • Biri bana bundan alabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨