AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
bak bu konuda makalelerini takip edebilecegin birini önereyim bu adamın yazdıgı her kelımeyı ezberle dedıklerını yap ama samimi olarak yap kurtulursun bu sorunun dan googleye yaz arattır ( Johnny_DeLusion) ilk başta sana saçma gelebilir ama tamamen kişisel gelişim üzerine çalışmaları var
Panik atak olabilirsin tabi bu düşük bir ihtimal, sana önerim piskolojik danışman bulup bir an önce konuşman kendini daha iyi hissedeceksindir hem kökten bir çözüme ulaşmış olursun ;)
Karşıdan kız gelse elin ayağın titriyormuş ya işte bunun sebebi masum berrak bir kalbinin olmasıdır, yani utanılacak dalga geçilecek bir durum değil bu, asıl utanmayan insanların hali acınacaktır. Ayrıca gayet karizma bir adamsın fiziksel şekline çok takılma derim. herşey boş dostum ne önemli bilio musun? Allah ne der? işte bu önemli. o ne der bu ne der şu ne der umrunda olmasın. Edip Akbayram aldırma gönül aldırma
O yürüme şeyi bazen bende de oluyo yamuk yürüdüğümü düşünüyorum düz yürürken sağa sola kaydığımı düşünüyorum. ama aslında öyle bişey yok. bence sende düzgün yürürken kötü yürüdüğünü düşünüyorsun ve bunu çok fazla kafaya takmışsın biraz rahat ol düz yürüyorsun merak etme
bende de oluyo ya profsorsun sen he :D
Sigara iç alkol kullan. Hayatı ve insanları takmamayi dene. Bu yolda en büyük adımı kimseyi takmamak ile sağlarsın. Düşün ki onlar da doğdu, büyüdü, yiyor, içiyor, tuvaletini yapıyor. Herkes bir et yığını. Hiçkimse üstün değil kimseden herkes ölecek gibi moda geç. Kimseyi takmaz isen kimseden de çekinmez utanmazsin. Bu adımı atamazsan kurtulamazsin o sorunlarından.
aynen maximum 100 sene sonra hiç birimiz yokuz öyleyse insaları neden takalım*:D yine gaza geldim :D
1. sosyalleş çevren seni değiştirir nasıl mı yapıcaksın sokağa çıkmak zorundasın.Çık sokağa merhabaa merhabaa derken işte arkisiniz o arkadaşın seni başkalarıyla tanışdıracak ve işte sana çevre sevmediğin tipleri de 1 ay gibi bir süre kötü davranma yoksa iyiler senden vazgeçe bilir.2. sevgili bul dostum gerisi gelir
Yürüme işi yüzünden giyimden filan dolayı sevgili işine ters bakıyorum bunlar düzelsin herşey gelecekte.
73İDİL73 beni ekler misin, sormak istediğim şeyler var.
kardeşim bilmiyorum okuyomusun ama doktora gittin mi bu yürüyüş problemi için ? Eğer alışkanlık haline gelmiş bir yürüyüş tarzıysa p90 adında bir spor programı önericem sana
önce gülümsemeyi ve insanların gözüne korkmadan bakmayı başarmalısın.evet şu an ilk yapman gerekn bu ikisi.
üniversiteye gittiğinde sınavı kazandığında bişeyler başardığında otomatik olarak özgüvenin yerine gelicek nerde değişiklik yapıyım dersen ilk olarak arkadaş grubundan başla
hayatım fena kötü sınıfta kaktüs gibiyim. Arkadaşlar bana yaşayan ölü diyor her gece aglıyom kurtulamıyom diye pc de vaktimi gecirdimşu anpişmanım ama gec oldu simdi deniyom olmuyor. Bugun serviste 5 erkek arkada müzik acıldı radiodan ramon bonzai ben pencere kenarı dışarı bakıyom onlar oynuyor egleniyor ben bir ses cıkardım garip cıkıyor ince korkak
özgüvenimizi kaybetmeyelim.
ya arkdaşım...sn kafanda bitirmişinki kendini...oooo. işimiz var..ya kendine güvenn giyiimini deqiştir saç baş bir deqiştir kendini ...dik yürü faln...telde sorun etme...elalemin nokia 3310 var geziyo kimse laf etmiyo sn kendine gven gerisi gelir
belki haklısın ama benim aynı duyguları aşmam 4-5 senemi aldı. yolda yürürken baktığında kafasını çeviren bir kız bile adamı yıkıyo o ruh halinde
kesınlıkle haklısın
saoll
bücüre bak sen hele sdffsd işimiz varmis fgggh
1-kendine güveneceksin
2-ortamın iyi olucak kız erkek karışık.
3-espiri yapıp herkesi güldürmekten çekinmiceksin
4-güler yüzlü sempatik olucaksın
Bunları yaptıktan sonra açılmayı kendinde fark ediceksin,yürümen için dans öneriyorum ilk başlarda biraz zorlana bilirsin ama hiçbirşey kolay değildir.Fiziğini bilmiyorum ancak zayıflamaya çalış ve kendi tarzını yarat.Yolda yürürkende dikdur ve karşındakine kendini göster :)
köklü bir değişim derken bu değişimi aklınla ancak yaparsın bu kadar özgüvensiz olma dışarıda herkez sana dikkat etmiyor bütün gözler üzerinde değil kasma kendini herşeye olumsuz bakıyorsun unutma herşey ALLAH tan fiziksel takıntılar iyi bir şey değildir unutma o ayakları olmayanlar var şükret yürüyebiliyosun...böyle karamsarlığa düştüğün anlarda tekerlekli sandalyede yürüyen insanları hayal ett..maddi konulardada aynısı geçerli önce şükrediceksin ..
Kafaadan basla dusunceni degistir surekli yaptigin seyleri degilde hic yapmadigin bir seyi dene imkansiz bisey sec onun arkasindan kos arkads ortami yarat kendine surekli gez gundz miletin karsisina ckmaktn korkuyorsan gece cik send giyim konusuna glince hic zevkli giyinemiyorum diyorsan vitrindeki mankenn uzerindekini al. Ust tarafin duzgun olursa alt tarafina yani yuruyusnu kimse dikkate almaz...
bak çok ciddiyim kaşlarim birleşik hafif killiyim ama kendini şöyle deselli ediyorsun benim gibileri vardır ama bir arkadaşım beni kendime getirdi yazın üç ayda beraber muay tai yaptık kaşlarimi hafif düzeltim. tam 150 film 30 kitap ve duman ve blues( doğru yazmadım galiba) dinlemeye başladım kıyafet falan derken. çok güzel bir hayatım oldu allaha şükür
Şurda dalga geçen tipleri var ya ibreti alem yapacaksın ! Kendileri bir halt sanki !
- Doktora git güzel kardeşim. Çözümün o olabilir.
aynen dalga geçenler neyin kafasını yaşıyor!
kendi yürüyüşün olarak kabul et kendi davranışların ve kendi giyimin bunu düzene sok hergün yeni biriyle tanış 3 günlük dünya kasma kendini :D bende böyleydim 1 kaç ay önce
sanada bir cevap verym dostum :D mesaj atıcaktım da özelden olmadı. misel 1 gün suda beklemediği için zayıf cıkmıslar resimdeki bebekler :D
Kardeşim eklesene beni sana bir iki video linki ile spor programı linki atıcam buradan link paylaşamıyorum. Protein tozu alma ben abiminkini kullanayım dedim içilmiyo böyle lanet bir tat yok
Program filan var çok bilgiliyim bu konuda ama özgüven yok bende gelmiyor yaw
ben p90 work out çalışıyorum sende dene istersen iyi gidiyor
Şöyle bişey var çalışmak kolayda verim alması zor toz filan kullanmıyorum çok zor alıyorum sonuç yıllar gececekte güzel bir vücut olacak oda böyle devam edersem anca yani .
doktor moktor psikolog çare bulamaz sana.Anca derin nefes al ver şu çayı iç bilmem ne der.Bu da kalıcı çözüm değil. Tatile kadar sabret.İşe girip eşşek gibi çalışacaksın.Gör bak nasıl değişiyosun. Dikkate alınız bu söylediğimi lüdven. Yazık ediyosun kendine.
Ha bi'de hiç bişey düşünmeden koş okulun bahçesine doğru.Sonra geri dön yavaş yürü. Böyle şeyler işe yarıyor.
Tedavi edilebilen bir rahatsızlık bir tedavisi var prof.nevzat tarhan okuyabilirsin bsm.gov.tr/aktuel/aktuel.asp?no=452
Bence korktuğun şeyin üzerine gitmelisin yolda yürümekten mi çekiniyorsun , yarın yaşadığın yerdeki en kalabalık sokağa git bir kaç tur at ve insanların ne düşündüğünü*et
bende yolda yururken iyi yurumiyor gibiyim ve tamamen ozguvenle alakali birak bosver onlarin dusundikleri dik yuru ve herkezin ayni oldugnu unutma
Öncelikle kimseyi fazla umursama kimse senden önemli değil veya nasıl düşündüklerini takma.Evde kendin eğzersiz yapmayı dene yürüyüş sorunu için internetten araştırabilirsin.
Bu yazı senin sorununa biraz yardımcı olabilir. link
Mesela kendıne guvenle başla :) Giyimi onemseme o kadar.Gıyımın le kabul ettırmek zaten cok sacma.Kendını begen.herkes guzeldır.Mesela gizli kullancııyla acma sorularını.saklayacak bırsey degıl cunku bu
kavga et gerçekten saçma gelicek ama insanın kendine öz güveni geliyor aynı şekil de kızlar tarafından da sevilirsin
arkadaşım soruna çözüm buldun mu bilmiyorum ama şöyle bişey var internette değişimehazırım diye bir site orda özgüvenle ilgili telkin var güzel bir dinle ne kaybedersin ki işe yarar belki :) sonuçta herşey beyinde bitiyor
Çok çabuk pes ediyorsun. abartma okadar yapabilirsin güven kendine..
Valla değişen bişey yok hep aynı .
e zamanla olacak o. Yapamadığın herşeyin üstüne git diğerleri yapınca nasıl normalse sen yapıncada aynı öyle
Ben üstüne gidiyorum ama değişen bişey olmuyor çarşıya birini götürdüm geçen gün eve gidene kadar öldüm
Garip olan birşey yok ki ortada neden ölüyorsun. Herkes senin gibi insan işte..
Kardeşim bende 19 yaşındayım bak ne düşün biliyomusun ben bu dünyaya kaç kere geliceğim de kendi kendine bende senle aynı şeyleri yaşadım evde oturma gir bir işe mesela hafta sonları çalış ben 40 gündür çalışıyorum bir sürü iş arkadaşım oldu önceden aynı senin gibiydim ama şimdi özgüvenim gayet yerinde evde oturucagına hafta sonları bir işe gir bak çok faydasını gorursun baktın düzelmiyon o iş yerinde biriktirdiğin parayla bir psikoloğa git ama kesin git yani.Gel gelelim değişimlere kardeşim aya
kardeşim bana mesaj at yazı yarım çıkmış konuşalım senle face ya da başka bişey ver
the secret (belgesel) izle
ve bol bol kıtap oku
bilgi ınsana özguven verır
bır de sevgı
kardeşim yolda yürüyemiyorum işini geççç bak kendinin abarattığı bariz ortada belli yanii
bak sana yapıcı bir açıklama o ortamdan direkt uzaklaş yoksa git gide kaybedeceksin kendini içine kapanacaksın brad pitt te olsan kendini rahat hissetmediğin ortamdan uzaklaşmalısın..
eğer her ortamda böyle oluyorsa sorun vardır ama 1-2 ortamda olmuşsa karşıdanda kaynakllıdır
ders calis para icin iyi bir gelecek icin olmaz mi? haftasonu calis . bacaksa bacak sanki sen mi istedin
bendede var aynı dert. ama geçen sene daha fazlaydı yürüyemiyordum bende kalçalarım tutuluyordu sanki
tek başıma yürürken çok terliyordum v.s v.s artık geçti
kardeş 2 günde ne bekliyorsun. ? aylar geçecek bir kere
Para yönünü sıkıntı ediyosun çalışmayı dene ;) Asosyalsin dışarıya çık mesela avmnin onune git kızlara laf at dayak ye hayatı sikine takma kardeşim kızlardan utanıyosun gibime geliyo kızlardan utanma kızları tanıdıkça onlardan iğreneceksin
:)
bence dogru yani :D ben bir kac kere sıkıntıdan dayak yemistim :D
Ne zaman yanlış konuştum kii :D
Allah tüm müslümanların ve iyi insanların yardımcısı olsun . Zor dostum zor bu hayat ...
doktora git bırak önerileri ya kendini toplıcaksın ya da doktor sana toplatcak daha kötüye gidersen kötü olur yaşın geçmeden hallet
Bu fotoğrafi cok aradin mi xd
ortaokuldakı ben :) valla yolda yurume ısınden basla... alısmaya bak..
Yürüme sıkıntısı sendede mi vardı ?
Ben kafamı kaldırmadıgım ıcın bı cok ınsanla carpıstıgımı bılırım
yazdıklarının hepsini okumadım buraya bir ton şey yazmıcam.şunu bil sadece kimsenin umrunda değilsin.istediğin gibi yaşa bu hayatı.
en doğru yorumu sen yapmışsın okuduklarım arasında. bu arada eksiyi de yanlışlıkla ben verdim, elim alışmış. kusura bakma.
sağolasın kardeşim aynen öyle :) eksi önemli değil ya düşünceler bir olsun
:)))) elin kötü alışmış...
boş zamanlarında kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin.
Çevrendekilerde senin gibi birer insan. Utanılacak kasılacak bir şey yokki. sen kendine güven.
öcellikle ruh olarak değişmen gerekiyo cok isyankarsın olaylara biraz pozitif bak
"ayy canım benim"
söle canım noldu
olm 2 günde mucize bekleme sabırlı ol dua et namaza başlarsan dünyanın en ballı ve mutlu insanı olabilirsin
Aslında halinden memnun olmalısın ben böyle insanları çok seviyorum sonra değişip kişiliklerinide değiştiriyolar bence kişisel bakımını yaptıktan sonra sorun yok kökten değişmek isteme inan senin gibi insanlar olsun çok isterdim hayatmda sayısı az
ben de soran gibiyDim ekle istersen beni büyü kdeğişim yaşadım
Sana katılıyorum.Bende bu arkadaş gibiyim bu halimi seviyorum hatta ama bazı sorunları aşıp kendini olduğu gibi kabullenmesi lazım. Ona uzun uzun cevap yazdım ama okudumu bilmiyorum .
Herşeyi Kafanda büyültüp sorun yapıyorsun..
Bence Bunu Yenmelisin.
Sadece detaycıyım, o kadar.
bi pskiyatra git yaa sosyal fobin ve depresyonun var gibi geldi bana
ah be adamım bir gün öleceksin ve o anda kız milleti s*kinde mi olacak acaba
spor falan sana hak getıre sen ıyıce depresıf olmussun en ıyısı ekle sen benı bıkac tavsıye verebılır mıyız bakalım
link
Bu soruyu donanimhaberde okudum diye hatirliyorum. Tekrar bir kotu oldum
Başkası yazmıştır onu benimle alakalı değil :)
Bir ay once burda Okumusum pardon. Senin gectigin yoldan ben daha fazla acili gectim seni eklemek istiyorum
Evet bu soruyu çok sordum ama burda daha detaya indim . Gizliden çık ekleyim ben seni
Ekle hadi
Senin profil açık dursunda yarın ekleyim ben şimdi çıkıyorum yatıcamda
bende soran gibiyim beni ekler misin gizli kız :(
beni de ekleyin o zaman :D
donanım haberde ben yazmıştım o konuyu gaaliba
önceden bendede vardı sana birşey yapmazlar kötü yürürsen takma kafana rahat ol :)
kıyamam sana :)
yapamadığın korktuğun herşeyin üstüne git, bende işe yaradı en azından :)
bendeede yaradı :)
bak bende öyle içe basıyodum ayakkabını değiştir iyi ayakkabılar var araştır
hafta sonuna 5 maç verecem sana. 19 ganyan. herşeyini bas. ilk adımı atmış olacaksın :)
adamı kumarla hayata sokma:Dd
la olum senin çözümün önce alkol sonra güzel bir rus hatununa kaymak :D bütün özgüvenin gelir :D bir işe gir para biriktir. sonra doğru çıtırlara kaymaya :D
2 günde acılan yaralar kapansaydı kimseye doktora gidmezdi.
kendine yakısanı yap dooossstttuummmmm cesaret yoksa mahkumsun
Farkındalık. OSHO nun kitabı. Bunu okuyarak başlayabilirsin
her ne kadar rahatsızlık ya da hastalık olarak görülse de bazen sadece bir seçimdir.sana sadece sen yardım edebilirsin
okumadım ama ortamlara katıl açılırsın zamanla dışarda daha çok vakit geçirmen lazım
Kardeş sen benim kayıp ikizimisin
Doğrudur :)
:D:D bana öyle geldi aman boşver takılma takılırsan düşersin :D
bnde senin kız versiyonunum
hehehe :D
sen bu yazıyı yazan kişiyle arkadaş olarak yazış ikiniz de rahatlayabilirsiniz bence.
sende yanlıs yapıyosun ya allah herkesı ozene bozne yaratmıs bu konuda cok fkrım var ama okumycan yoksa yazardım
okuyorum yaz
Sende bizdensin o zaman istersen ekle :D