Arkadaşlar çok bakımsız biriyim ve artık değişmek istiyorum. Kiloluyum, sivilcelerim var sosyal anlamda da peki başarılı değilim. Nereden başlamam lazım lütfen bir yol gösterin yardım edin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle kendine güvenmen ben bu işi başarırım demen gerekiyor ondan sonra bence buzdolabının üstüne böyle fiziğini beğendiğin bir tane kişinin resmini yapıştır böylelikle her bir şeyi yemek için buzdolabının kapağını açacağın zaman ulaşmak istediğin hedef olan resmi görüp her zaman olmasa da çoğunlukla bir şeyler yemekten vaz geçeceksin. Mutlaka spor yapmalısın hızlı ama uzun yürüyüşler fizik şekillenmesini sağlar. Hem spor yapınca kendini iyi hisedecek mutlu olacaksın. Çünkü vücut seratonin salgılayacak. Şimdilik bu kadar hele bir başla zaten sen kendin vazgeçmeyeceksin. Kolay gele 🤗
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, bakıma sivilcelerinden başlamak istersen öncelikle güzel bir cilt bakımı yapmalısın.
Elini sürme
Sivilcelerden kurtulmak ve çıkmalarını engellemek ya da çoğalmasını istemediğimiz için bir takım önlemler. Alırız fakat bir çok insanın atladığı nokta ya da bilmedikleri bir şey var. O da sivilcelerimizle oynamak, sıkmak ve elimizi sürmek şöyle bir ön uyarıda bulunmak istedim sivilcelere elimizi sürmemeliyiz çünkü; elimizde ki tuz oranı sivilceyi daha çok azdırır. Ayrıca onun yayılmasını sağlarız olmayan yerde de çıkmasına sebep olur. Sıkmak, oynamak, elimizi sürmek yok!
Sivilcenin tam oluşmasını beklemeliyiz.Ucu beyazlayan sivilcenin ucu bir cımbız yardımı ile alınmalı ardından kolonyalı pamukla tampon yapılmalı pamuğu sürükleme değil tampon bak dikkatini çekerim sürerseniz cerahati yayarsınız.
Cilt BakımıPeki cilt bakımı yaparken hangi ürünleri kullanmalıyız, nasıl uygulamalıyız, nelere dikkat etmeliyiz?
Bir çok insan cilt tipine aldırış etmeden ürunler. Seçer ve alırlar. Sonuçları iyi olmaz ya da cildine iyi gelmedeği gibi tedavi de sağlamaz.
Ben burada karma cilt tiplerine uygun öneriler de bulunacağım öncelikle yapman gereken tonik bazlı gül suyu ile cildini temizlemelisin ardından maden suyu ile yüzünü yıkamalısın bu da içinde ki mineraller sayesinde ve zararsız asit iceriği ile daha derinlere nüfus ederek cildi temizler. Ardından Garnier 3ü 1arada saf ve temiz maskesini peeling yaparak bastırmadan hafif hafif masaj yaparak cildine yedirerek sürmelisin ve 30 dakika bekledikten sonra yüzünden arındırma islemine geldi.
maske arındırma işlemi kolay olması ve cildin neme doyması adına şöyle yapabilirsin. Bir kaseye ılık su doldur. İçine yüzünü kapatacak kadar. Minik bir havluyu ıslat yüzüne kapat bunu 3 ya da 4 kere yapınca maskeden eser kalmaz.
Bunları hafta da 2 kere yapabilirsin.
Saçların için bakım saçların için bir takvim belirleyip bu aralıklar da yapabilirsin mesela hafta da 2 gün saç bakımı için uygundur. Tabi öneriler de bulunacağım ama ince telli mi, kalın telli mi saça sahipsiniz? Bilmediğimden şöyle diyebilirim ince telliyse muhtemelen yağlı saçlara sahip olur. Kişiler buna önerim saç toniği kullanılmalı hafta da 2 gün bu hem ferahlık sağlar. Hem de yağlanmayı geçiktirir. Hem de hacim katar saçlara kalın telli veya normal bir saca sahipseniz hafta da 2 gün argan yağı kullanabilirsiniz pantenin argan yağı tavsiyemdir. Bunu masaj yaparak sürün 30 dakika bekleyin durulanmaz fönle kurutmanız yeterlidir. Baska yağlar durulama gerektirir.
Kıvırcık bukleli saçlara sahipseniz elidor belirgin bukleler. Kullanabilirsiniz
Cilt Bakımından ve Saç Bakımından Sonra Cilt bakımı ve saç bakımı yeterli mi, tabi ki değil bakımlı gözükmek adına hatta bakımlı olmak demek lazım kişi önce kendi için bakımlı olmalı neyse
giyim tarzına uygun, kendini iyi hissettirecek ürünler. Seçerek hafiften moda ya ayak uydurarak giyinmeyi deneyebilirsiniz.
Benim tavsiyelerim bu yöndedir. Kendine uygun ürünler, seçerek kendine uygun giyim kombinleri yaparak iyi bir sekilde ilerleyebilirsiniz.
DipNot: bol bol yürüyüş yapmayı sağlıklı beslenmeyi ihmal etmeyiniz. ✂️

30 Yorumla
+1 yılÇok bakımsızım demeyeceksin :)
önce temiz beslenme. abur cubur paketli gıdalar şekerli içeceklerden uzak durup sebzeyi hayatına sokacaksın. ve mutlaka spor. günde en az 10000 adım.
sonra sabah akşam temizleyici, tonik ve nemlendiric kullanmaya başlıyorsun. LA roche posay effaclar serisi kısa sürede yardımcı olur.
bol su içiyorsun en az 2 litre.
daha çok kitap
daha az sosyal medya
hobiler ve belki ufak kurslar
hayat zor ve lay lay lom değil hiçbirimiz için. hepimizin kötü dönemleri oldu olacak. ama geçiyor. kilolar gittikçe kendine güvenin gelecek ve daha istekli olacaksın bakımlı olmak için. sivilceler gittikten sonra hafif bir bb krem, kapatıcı, rimel ve göz kalmei nude bir ruj kullanarak yaşına uygun makyaja başla.222 Yorumla- +1 yıl
@Seref_xan Estağfurullah :)
+1 yılHer şeyden önce kendinle barışık olmalısın. Sivilcelerin üzerine diş macunu sürebilirsin hatta mümkünse gece yatarken sür sabaha kadar kalsın. Kurutuyor sivilceleri. Cildini hergün temizle ve temizledikten sonra nemlendir. Çünkü kuruyan cilt fazla yağ üretir buda sivilcelerinin tekrar çıkmasına sebep olur. Kilo vermek için yediklerine dikkat et. Kaç kilosun mesela boyun kaç ? Dahiliye bölümüne gidersen onlar önce kan değerlerine bakıp sonra diyetisyene yönlendirecektir seni. Birde bol bol yürüyüş yap, merdiven inip çık, ip atla falan.
21 Yorumla- +1 yıl
Diş macunu gerçekten kurutuyor mu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
61Cevap
Bir sağlıklı beslenme çünkü sağlıklı beslenme hem seni daha mutlu yapar hormon salınımından ötürü hemde kilonu düzenler o yüzden şart
Iki kitap oku film izle belgesel izle bunlar sosyal anlamda ve kendine güven anlamında sana yardım eder
Üç spor yap hem fiziğin düzelir hem kendini daha mutlu ve özgüvenli hissedersin
Dört kuaföre falan gidip bakım yaptır saçını falan kestir ya da hiç uğraşma evde araştır bakım hakkında ki şeyleri onları uygula
Beş insanlardan çekinme hepimiz topraktan geldik ve ona dönüyoruz o yüzden rahat ol.00 YorumlaÖncelikle ve bence en öncemlisi dengeli beslenme ve spor. Bunlar için bir destek alman gerekecektir mutlaka ama kendim üstesinden gelebilirim dersen bu senin bileceğin iş. İkinci olarak bol bol sıvı tüketmek su çok önemlidir bol bol içinizSonrasında ise bakım için kendinize uygun ürünleri bulmak bunları bulunca zaten cildiniz de kendine gelecektir (daha ben de bulamadım) Ve tabide bir kız için en önemlisi makyaj ama abartmadan yapın ve gece mutlaka silin ve öyle yatınHe bir de kılık kıyafetiniz de önemlidir Yani bunları yapmanız iyi olacaktır :)
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumun yeterliyse cilt bakımı yaptırmakla başla. Kozmetik ürünlerle vakit harcama sakın. İyi ve güvenilir bir yerde bakım yaptırdıktan sonra "cildim için nasıl bir yol izlemem gerekiyor" diye sorarsan onlar sana yapman gereken bakımı anlatacaktır.
Sonra spor yapmaya başla. Bu biraz iradenle ilgili fakat zorla kendini. Disariya cikamiyorum fazla ama günde 10.000 adım atıyorum mesela ben evin içinde. Spor yapmak hem ruhen hem de bedenen rahatlatacaktır seni.20 Yorumla
+1 yılÖncelikle dengeli, düzenli beslen, meyve, sebze hayatının merkezinde olsun bol bol tüket, cilde çok faydalı, günde 2 buçuk litre içmeye çalış, abur cuburlardan uzak dur, spor yap her gün yürümeye çalış, süt ve süt ürünleri, yumurta tüket, şekerden uzak dur, sabahları ve akşamları yüzüne maske uygula, toz kirden uzak durmaya çalış, kitap okumaya çalış okuma alışkanlıgın yoksa günde 20 sayfa düzenli olarak oku, faydalı kendini iyi hissedecegin kurslara git, ve asla kendine çirkinim ya da bakımsızım deme kendine inan bunu yapabilirsen her şey olur. 🤗🌺
20 YorumlaKilo vermek için spor ve diyet sivilce için ve sivilceler gectikten sonra da sabah akşam yüzün temizlemesi gerekir nemlendirici krem sür mutlaka sivilceler çoksa doktora git krem al onlar için ayrı onuda kullan saçlarınin kırıklarını kestir ve saçına da bakim yap düzenli çünkü sacin bakımlı gozukmezse olmaz ve eller onemli
10 YorumlaAşağı yukarı ezbere şeyler. Sana tavsiyem beslenmene dikkat et. Evde egzersiz yapabilirsin spora yazılamazsan. Ve dedikleri gibi günde en az 10.000 adım. Kilon×32 lt kadar su diye biliyorum. Bundan emin değilim ama bana göre işte 2 lt falan oluyor. Yazıo diye bir uygulama var oradan beslenmeni kontrol edebilirsin. Kişisel bakınşa ilgili de yüzünü nemlendirici ve toniklerle temizle. Belki en başta sivilce yapar ama o ürünlerin özelliği budur. Önce sivilceyi kusturur sonra temizler. Sosyal medya demeyim de direkt instagramdan uzak dur. Moral bozucu olabilir mesafe koy. Temizliğine dikkat et. Temiz beslen. Bol sebze ve protein al. Erken yatan biriysen özellikle akşam 6-6.30 gibi yemeğini ye. Bol kitap oku. Tak kulaklığını çık yürüyüşe oh mis gibi de temiz hava
00 Yorumla
+1 yılBence değişime öncelikle içsel huzurunla başlamalısın. Özgüvenin olursa hepsi zamanla olur. Ama lütfen kendin için değişmek iste başkalarının düşünceleri için değil. Seni şu an böyle kabul etmeyenler yarın güzel olduktan sonra yanında olsalar neye yarar yine en zor/kötü anında yanında olmayacaklar. Seni dış görünüşün için değil karakterin için seven insanlarla muhatap ol. Ve emin ol sen çok güzel bir kızsın çünkü çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. İstersen özelden yardımcı olabilirim.
10 YorumlaKendine güveninin artması ile sosyal olarak iyi hale gelebilirsin. Kendine güvenin de zayıflayınca, makyaj yapınca, güzel giyinince, güzel kokunca gelir. Çünkü o zaman begenileceksin ve bu sana gerçekten iyi gelecek.
Önce zayifla, makyaj taktiklerini öğren ve yakışan bir makyaj yap. Saçını yaptir, manikür yaptır, temiz ve özenli ol.00 YorumlaMerhaba, Öncelikle değişme isteğin bile bu sürecin büyük bir kısmını geçtiğini söylüyor bize. Bol su içmen ve su içmeyi rutinine eklemen hem kilo hem de cilt anlamında çok iyi gelecek sana. Sivilcelerin için çay ağacı yağını, hyalüronik ve salsilik asitli ürünleri kullanabilirsin oldukça etkili. Rutinini spora da açarsan hem kilo hem de sağlık açısından çok faydasını görürsün. Eğer sosyal hayatını fiziksel özelliğin etkiliyorsa gelişim kaydettikçe özgüvenin artar ve sosyal açıdan daha başarılı olursun. pes etme!
00 Yorumla
+1 yılDüzenli şekilde makyaj yap kaliteli makyaj malzemelerin olsun para biriktirip al düzenli şekilde kaşlarını aldır saçlarını boya dilersen saçlarını dışarı çıkarken şekillendir maşa yapıp düzleştirebilirsin güzel giyin dişlerini fırçala parfüm sık hergün az yemeye özen göster çekici kıyafetler giyin dilersen spora yazıl kilo vermene yardımcı olur diyetisyene görünebilirsin mesela cilt bakımına gitmeye çalış gidemiyorsan maske uygula bu gibi şeylerle bakımlı olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSpor ile başlayın derim.
Sporun yanında zaten sağlıklı beslenme uygularsınız bu durumda sivilceleriniz hafifleyip geçmeli. Geçmiyorsa doktora gidersiniz ilaç verirler.
Spor ilk adım olmalı.10 Yorumla
+1 yılönce doktora git bir dahili ve cildiye için
dahiliyede genel kontrol yaptır sonrada oradan diyetisyene geçiş yap
bide cildiyeye git sivilce için tedaviye başla
sonrada dönerken spor salonuna yazıl ve gülümse :)
ve diyet listendekine uy
uymıcaksan da. sana programlar söylerim onlardan indirirsin ve sana yol gösteirr
ve destek olarak ta ben yanında olurum istersen bende bir ara 120 kiloydum şimdi 83 oldum10 YorumlaKardeşim kilo sorun değil sporla yedigine dikkat ederek gider sivilce konusunda yağlı yemem lazım bol bol su iç bunun için zamanlar kaybolur sosyal anlamda ise insanlarla sohbet ederek başla bunlar ilk başta senin için zor olcak ama bunu gerçekten yapmak istiyorsan istedigin şey için değer emin ol
11 Yorumla
+1 yılDiyestiyene git.. agır bir ilac var onu kullanacaksın 6 ay sonra sivilcelerin yok olacak..
Mac fite 6 aylık 130tl den uye ol.. her gun 3 saat spora zaman ayır.. ilk girdiginde 1 saat boyunca yürüyüp koş 30dk yürüme 30dk koşma.. sonra tum aletleri hemen hemen yap
Vu sekilde 1 senede vicudun oturur 2 sene sonra incelip ozguvenin olur 3. Sene sonra artık kendine baya bir ozguven 4. Sene barbi bebek gibi 5. Sene zaten cem yilmazın yeni sevgilisi gibi olursun00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHele ki bir zayıflayınız önce ve incecik şişe takılmış aralarında yağı az olan ciğer gibi olunuz ki size yönelen bakışlar ilgi alaka ile öncelikle moral motive ve sağlığınız düzelsin derim ilk başta. Ayrıca güzel yüz hatlarınız var ise sivilceyi takmayınız, sorun olmaz. Birde kendinize yakışan renk ve sitilde giyinip yavaş yavaş eriyecek olan kiloları giyim tarzınızla örtünüz. Şimdiden 5level atladınız
00 Yorumla
+1 yılKilolu olman sorun değil emin ol tek sorun sağlığını etkiliyorsa o zaman tak kafana ama onun dışında yavaş yavaş vermeye çalış sıkma canını. Güzrl bir tonik al sivilcrlerini de sıkma elini yüzüne çok sürme vücud tüylerini kıllarını al düzenli her yerini sonrada güzel hafif bir koku sür dişini fırçala tırnaklarını da temiz tut imkanın varsa güzel beyaz bir oje sür ta daaa süpersin ☺☺😇
00 Yorumla
+1 yılEn başta bogazından başla bırakın şu yemek yemeyi hayatta sevmem şişko insanları insan biraz iradeli olmalı yapamıyorum diye birşeyyok önce zayıfla sonra saç ve cilt bakımı yaptır zayıfladıkça höreceksinki arkadaş ortamında genişleyecek insanlar gözünde farklı gözükeceksin
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle değişmeye fiziğinden başla spora git zayıfla sonra cildine bakım yap her duştan sonra losyon kullan çok etkisi olur cildini nemlendirmek ve güzel kokmasını sağlamak adına sonrasında doktora git sivilceler için veya gano marka bir sabun var cildi hem ten rengini açıyor hem sivilceleri götürüyor değişimi 3 günde bile fark edersin İnstagram aç sosyalleş arkadaşlarınla vakit geçir bu şekilde umarım yararlı olmuştur 😊
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle kendini sevmelisin. Her şeyin başı sevgi.
10 Yorumla
+1 yılKendi kendine maskeler al doktora git Hatta sivilceler için özellikle dik dur dik otur psikolojiye etkisi büyük ve kilo için de artık sana kalmış kaç kilo olduğunu bilmediğim için
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı. Öncelikle kararlılık ve azim lazım
sonrasında bol bol bilgi edin
daha sonra da bildiklerini uygulamaya dök.
Karmaşık geliyorsa eğer bir sağlık yaşam koçuna danışabilirsin00 YorumlaKilo verebilirsin önce istersen diyetisyen yardımı al. Sonra gratisten öz bakım ürünleri al iki günde bir duş al asla pis kokma. Sivilce için de eczaneden krem al.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. 1* ekonomi ( yeterli parayi bul)
2* İyi bir stil, güzellik danışmanı ( cevrenden bir arkadasin buna uygunsa sana yardım etsin)
3*İstek ve azim00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Once kilondan kurtul. ama duzgun bir diyetle ve spor esliginde.. fizigin guzellesecektir. Sonra cildine ve saclarina yonel.
00 Yorumlailk olarak bir diyetisyen gidebilirsin canım sivilceler için ise cildiyeye gidebilirsin. doğal beslemek doğal bakım yapmak ilk olarak
00 Yorumla
+1 yılYürüys yap giyimine özen göster yağlı yemekler falan yeme
10 YorumlaRuhsal olarak rahatlat kendini bende öyleydim veya birine aşık ol şu an tarz olarak gösteriliyorum
10 Yorumla
+1 yılKilo vererek. Yeme alışkanlıklarını yasam tarzını degistirmen lazım. Tabiri caizse aç yaşacaksın😂 ilk once spora yazılmakla basla bence
10 YorumlaMakyaj, guzel kokular cild bakimi ve spor fitness flan spora baslaman asosyalligi kirmani sosyal olmani saglicaktir giyiminde de degisiklikler yapmalisin kolay gelsin
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kilo onlardan kurtul kilo verdikçe emin ol sivilcelerin de azalır çünkü abur cubur da gidicek hayatından yüzünü sabah uyandığında sabunlu suyla kesele ve yika makyaj yaparken de fondöten kullanma
02 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kitap okudum Sevilmek Üzere Gi diye aynı senin gibi bir genç kızdan bahsediyor umudunu kaybetme bence herkes değişebilir önemli olan doğru başlangıç
01 Yorumla- +1 yıl
deme ya hayat açidir umutun yokolona kadar durmaz
Bir cildiyeye gidip sivilce tedavisi ol. Eğer kilolarından şikayetçi isen sağlıklı beslenmeye ve günde 1 saat yürüme işe başla
00 YorumlaOncelikle kendinize basaracaginiza dair guvenmelisiniz.. guven basarinin ilk adimidir
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendine güvenmek, kendini bu kadar kötü hissetmeyip güvenmek ile başlayabilirsin.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlk önce kıyafet makyaj temiz olması ve güzel kokmandan başka kuzum sonra kilo dan
00 YorumlaKilo ver once ondan sonra öz güvenin yerine gelir sonra cilt bakımı yap gardırop değişikliği yap
00 YorumlaÇalışıyor musun okuyor musun evde yatarak hicbiseyi halledemezsin cunku
00 YorumlaEn , önce kişisel temizlikten , kıyafet ayakkabı temizliğinden , saç bakımdan başlayabilirsin.
00 YorumlaSaç epilasyon vücut şekillendirme fitness cilt bakımı ve güzel makyaj 💄
00 YorumlaÖncelik olarak diyetisyene git ve beraberinde spora başla sonrasında bir güzellik merkezine git
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle zayıfla. Zayıfladıkça sivilcelerinde gidecek. Ama lütfen ilk olarak kilo ver. Zayıfladıkça kendine olan güvenin artacak. Bol bol su iç, az ye. Fazla hareket et. Yürüyüş yap. İnan bana her şey çok güzel olacak 🌺 Kendine inan yeter
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce kendinde beğenmediğin seyleri duzeltmekle başla ise
00 Yorumla Kilo vermek insanı motive eder, kilo verip, spor yaparak başlayabilirsin.
00 YorumlaKilo vermeye başlarsan gerisi gelir. Kendindeki değişimi gördükçe daha çok seversin kendini.
00 YorumlaMerhaba öncelikle sivilcelerin için Dermovat melhem kulan bu hem sivilce için hemde lekeler ve yaralara iyi geliyor kilo içinde. Play storeden kadın egzersiz var onu yükle ve yap
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle gülümseyerek başla😊kendinden emin bir şekilde👍
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce totondan başla. Toton güzel olursa beğeniyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBakim dedigin ne ki sac bas kas degisimi en cok bir haftani alir. Onemlisi saglikli beslenmek fit olmak bol bol su icmelisin cildine de iyi gelecektir
00 Yorumla
+1 yılCildiyeye git saçlarına yüzüne bakım ver tırnaklarını düzelt tarzını değiştir daha çok şey yapılır
00 Yorumla
+1 yılİlk tüy sonra kilo sonra bedenine göre tarz kıyafet daha sonra yüzüne yakışan saç modeli
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılSaçlardan sivilcelerden başla ellerden tirnaklrdan çık çık nereni beğenmiyorsan degisime oradan basla derim
00 Yorumla Mutlaka temiz olmalısın temizliğine dikkat et yüzün elin vücudun ve nemlendirici kullan saçlarıni dağınık bırakma kasların şekilli olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde 13 kg fazlam var bir turlu veremiyorum😢😢😢😢
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvvela ideal kilonda ulaşmalısın. Gerisi zaten öğrendikçe gelecektir
00 YorumlaÖnce kişisel bakımlardan başla. Sonunda kiloyu kontrol altına almaya çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiliyor musun aynı bensin, senden bir farkım yok, çok üzülüyorum bu durumuma bir türlü değişemiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Her şeyin başı sağlık değil mi sağlıklıysan başaramayacağın hiçbir şey yok. Özgüvenini kaybetme lütfen arkadaşım 😘
Cevap sahibi+1 yılAma olmuyor işte hatta ünide bir dersim var diksiyon dersi, full uygulama gerektiren bir ders sırf sunum yapılacak diye o dersi seçmicem
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ben ezik ve özgüvensizim 😔😔
+1 yılNereden başlayacağıni hem burada paylaşıyor hem soruyorsun
00 Yorumla
+1 yılİlk olarak kendine güvenmen lazm sonra zamanla herşey halolur ergenlik çağındaysan illaki böyle düşünürsün
00 YorumlaZayıflamaya çalış ve Gratis e giriş yap sonra var ya kendi kendine gaza gelincen ayriyeten kendini böyle sövme , öv
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle bunu niçin ve kim için istiyorsun sor kendine
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri