Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana lütfen?

Ben 25 yaşındayım ailemle beraber yaşıyorum. Babam 10 yıl önce vefat etti. Evde fazlalık gibi hissediyorum kendimi ki öyle olduğumu açıkça ifade ediyor annem ve kardeşlerim. 15 yaşından beri hep çabaladım çırpındım ailem dahil kimseden bir lira istemeden 4 yıl üniversite okudum. Mezun oldum memlekete geldim hep çalıştım aileme destek oldum ama ne yaptıysam olmadı arkadaşlar yemin ederim yendiğim ekmek bile gözlerine batıyor. Sürekli kimseye minnet etmedim birşeyler başardım çevremdeki insanlar takdir etti ama ailem için ben kötü bencil biriyim. Birinin ayağı taşa değer diye hergün ödüm patlıyor. Annem hastalandı aylarca o yorulmasın diye hastane ye gittim geldim. Kardeşlerim ne yaparsa yapsın birşey istediler mi birşekilde halletmeye çalıştım. Ama 0 elde var 0. Bunlar onların gözünde sadece beni daha fazla kötü yaptı. Artık dayanamıyorum arkadaşlar nefes alamıyorum. Bizim ev şehir merkezinde ilçede de eski bir ev var yazın gittiğimiz. Eşyalarımı toparlayıp gideceğim. Kışın zor olur soba ile ama en azından rahat yemek yer oturur kalkarım. Gerçekten çok çaresizim lütfen bir akıl verin bana
Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana lütfen?