bir ilişkide kaybeden her daim özleyen olur vazgeçen belki daha sonralarda kaybedenden daha çok özleyebilir ama insana en çok koyan sevdiğinin elinden uçup gitmesi oluyor elinizden çıkıp gidiyor emin olun daha çok özlüyorsunuz kaybetmeden önce emin olun o kadar değerini bilememişsinizdir birde iki tarafta birbirini sevdiği halde ayrılıyorsa işte o zaman daha çok özlüyorsunuz ;(
Tabi ki de vazgeçtiğini özler.. Bir mücadele yaparsın kaybedersin, hiç olmazsa uğraştım çabaladım dersin pişman olmazsın lakin vazgeçme olayında ağzından keşke kelimesi düşmeye bilir? Keşke onu bırakmasaydım keşke biraz daha mücadele edip ondan ''Vazgeçmeseydim'' diyebilirsin... **Unutulmamalıdır ki insan yaptığından değil yapmadığından daha çok pişmanlık duyar**
Ikisini de bir kişide yaşadım hem vazgeçmek zorunda kaldım hemde iyi bir arkadaşı kaybettim.. unuttuğumu zannediyordum ama fotoğrafını görünce yine içimde bir şey cız etti ve ben bu kişinin başkasıyla evleneceğini bile bile en az 3 yılı daha aynı sınıfta geçireceğim.. trajedi değil mi? Ha bide biliyor bir zamanlar ondan hoşlandığımı..
Kaybettiğim için vazgeçmek zorunda olduğumu özlüyorum.. platonik olmak sadece kaybetmek değil kaybetmekten yorulup vazgeçmek biraz da.. Aslında vazgeçtigini sanıp kendini kandırmak.. En olmadık zamanda aklına gelmesi bazen bir şarkıda bazen hiç dusunmedigin bir gecede gördüğün rüyada..
vaz gecmişsem neden özliyim :D gerekli bir sebeb yoksa kaybettiysem cok özlerim ama buda gerekli bir sebeb varsa örnek beni bırakıp gittiyse neden özleyim ama severek ayrıldıysak öldüyse filan özlerim
bazen sevdiğini kaybedersin ve ondan vazgeçmek zorunda kalırsın ikiside aynı anda olabilir yani. senı çok sevdıgı halde senden kaçar ınat uğruna ve onu kaybedersın
En İyi Cevaplar