2 gündür evlilik amacı ile konuştuğum biri var hala ısınamadım ne yapabilirim?

6 yıl geçmişimiz olan eski sevgilimle 2 hafta önce tamamen yolları ayırdık bu sefer benden nefret ediyor hiç barışma umudumuz yok. 6 yıl boyunca sürekli ayrıldı ailem onunla evlenmemi istemedi zaten benden gitti başkasıyla evlenip boşandı başka kadını hamile bırakıp bebeği aldırdı. 22 yaşındayım beni sadece öptü bir kere onun dışında zarar vermedi şükür. 30 yaşında o sürekli engelleyip engelimi açıyor ben onu çok seviyordum. Ayrıldıktan sonra yazdı sevişelim diye dedim pisleşme artık seni evlenilecek kız olarak görmüyorum dedi. Bırak peşimi dedim sözlenebilirim sözlenmeden önce sevişelim dedi. (söz olayını rahat bıraksın diye dedim) sana tecavüz ederim deyip engelledi. Sonra bir abla var yeğenini ısrar kıyamet benimle konuşturmaya çalıştı yalvardı bana kabul ettim O abla bu durumları biliyor işte onu unutursun hem de yeğenim ile evlenmeni çok istiyorum dedi yeğeni 25 yaşında muhasebeci üniversite mezunu.. ben de memur oldum yeni atandım. Kadın hemen konusun anlasın Aralık ayında Nisan yapalım diyor. Çocuk çok yakışıklı hatta eski sevgilime bin basar aşırı o da bizim memleketten orda yaşıyor ama ben İstanbul'dayim. Bı de çocuğa hiç ısınamadim üniversiteye gitmiş falan ama insan kendini geliştirir. Konuşurken şiveli gibi konuşuyor yazarken bile kaçmaz mısın kelimesi mesela kaçman mı diyor. Eğlenceli değil. Tamam hani bunları önemsemeyim diyorum atıyorum dün konuşuyoruz uyuya kalmış sabah yazıyor insan derki uykum var iyi geceler. Kalkıyor günaydını bilmiyor. Esprilerimi anlamıyor. o ablaya dedim abla bu böyle olmaz haala ısrar ediyor buluşun vakit geçrin. ama hersey yakışıklılık değil
2 gündür evlilik amacı ile konuştuğum biri var hala ısınamadım ne yapabilirim?