En önemlisi sen o adamın evli olduğunu konuşurken biliyor muydun önemli olan o. Eğer biliyor san ve bile bile konuştuysam, dayının oğluyla evlenip adamında başını yakma çünkü onunda adı çıkacak. Eğer ki bilerek konuştuysanız, sizi daha onurlu, gururlu yaşamaya davet ediyorum. Dayınızın oğlunu sevmiyorsanız, bir elektrikle me yoksa sadece evlenmek, adınıza sürülecek lekeyi kaldırmak için sakın evlenmeyin. Hem kendi hayatınızı, hem dayı oğlunun hayatını karartmayın derim kendim nacizane.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, evli ve 2 çocuk sahibi olan biri olan bir insanla konuşmanız tabii ki yadırganır ve maalesef adınız da çıkar. Çünkü böyle bir durum kabul edilemez bir şeydir. Görüştüğünüz kişinin çocuğu olmasa bile, karısıyla boşanma aşamasında olsalar bile siz o boşanmadan görüşmemeniz ve buluşmamanız gerekiyordu. Şans eseri tanışıp bir şeyler hissettiyseniz bile bu çok yüzeysel kalmalıydı çünkü ne olursa olsun evli bir adamla aşk ilişkisi veya herhangi bir duygusal bağın beslenemeyeceğinin farkında olmanız, kendinize hatırlatmanız gerekirdi.
Dolayısıyla siz bundan sonrası için yapmanız gereken şey, karşınızdaki kişi evli mi değil mi, önce ona bir bakmanız gerekir. Bu bağlamda eğer dayınızın oğlunu seviyorsanız ve sizi mutlu edebileceğine, sağlıklı bir ilişki yaşayabileceğinize inanıyorsanız tabii ki sözlenebilirsiniz. Bu tip olaylarda medeni duruma dikkat etmek lazım ki sonradan başınız ağrımasın. Artık bundan sonra dikkatli olun.
Bir süreliğine köyden uzaklaşın veya mümkünse taşının oradan. Çünkü insanlar sizin moralinizi bozmak için ağza alınmayacak kötü şeyler söyleyecekler. Ya duymazdan geleceksiniz ya da oradan tümden uzaklaşacaksınız. Ama okurken cidden üzüldüm yani keşke böyle bir şey hiç yaşanmasaymış. Neyse hayatta böyle şeyler de olabiliyor diyelim. İnşallah bundan sonra sizin için her şey çok güzel olur.20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu tarz ilişkiler de olması muhtemel şeyler bunlar. Zaten göze alıyoruz ki yapıyoruz. Olan olmuş ve her şey ortada. Ya boşanıp seni alacak, ya da eşine bu durumu izah edecek. Bu onların sorunu ise de senin de üzüleceğin kesin. Sevdim, etkilendim, dayanamadım diyeceksin ve fazla da açıklama yapmaya hiç gerek yok. Sonuç olarak evliler de sever.
02 Yorumla- +1 yıl
Iyyyy
- +1 yıl
@İsimsizzmç Iyyy olan ne ki?
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Sen kaşınmışsın kusura bakma
İstersen evlen kuzeninle10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılEvli takintisi falan var heralde
00 Yorumla
+1 yılUmarım ciddi değilsindir. Ciddiysende Allah seni bildiği gibi yapsın yani sizi o adamıda ne diyelim bir de soru soruyor. Bunları yapmadan önce aklınız neredeydi acaba aşk sevgi güzel şeyler ama ortalığı bulandırıp buna sevgi diyemezsiniz. Biraz mantığınızı kullanın ya vicdanınız da mı yok? Yazık valla
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. evli oldugunu biliyor muydun? eger biliyorsan neden konustun evli oldugunu bile bile konustuysan eger adinin cikmasi iyi ders olmus ama eger ben bilmiyordum dersen kötu olmus acikcasi.
eger koyde herkes konusuyorsa ordan tasin kendine yeni bir hayat kur.
dayinin ogluyla bence evlenme akraba evliliginde hem anlasamazsiniz hemde cocuk olursa sakat olabilir tabi sizin karariniz.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir hata yaptım kardeşim, bak şimdi hastayım ilacı olmayan nörolojik bir hastalığa yakalandım, sen yapma aşk oldu bana ben de ona çok kötü bir şey iki çocuğu vardı eşi yurtdışına çalışıyordu, gümlerce seviştik hâtâydı biliyorum, Allah’tan af diliyorum umarım kabul eder.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun valla böyle durumlardan tek kurtuluş yolu oralardan taşınmak oluyor genelde ya da masum olduğunu kanıtlayacaksın bir şekilde. Gerçekten masumsan tabi. Evli çocuklu adamla senin niye sohbetin oldu ki kızım ya niye yaptın ki böyle bişeyi. Küçük yerlerde böyle şeylerin çok çabuk yayılacağını sıkıntı olacağını bilmen gerekir
00 Yorumla
+1 yılUzak bir yerden birini bul evlen buldugun kişiyede dogruları söyle evli oldugunu bilmiyordum bana bekarım dedi seni anlar yabancı çok uzaktan biriyle evlen git bence insanın adı çıkınca zor dayının ogluyla evlenme ne olsa senden bilirler ilerleyen zamanlarda
10 YorumlaHey allahım ne insanlar var oros*pu*lukta ün yapmışsin bide adım çıktı diyorsun beter ol kullanılmış kaşar seni şimdi yanımda olsan suratına tukururdum ne iğrenç insanlar var ya daha neler duyacağız kim bilir
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli bir insanla ne maksatla konuşursunuz ki! Adam zaten evli sizle gelecek düşünemez, bence siz macera aramışsınız o da elinize yüzünüze bulaşmış. Dayınızın oğlu sizi alsa bile içinde size karşı her zaman güvensizlik olur. Bence hiçbir şey yapmayın, zaten yapacak bir şeyiniz yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdın çıkacağına canın çıksın derlerr..
Şimdi de evli olmayan bir adaamla takıl durumu eşitlersin belki.🤦♂️🤷♀️40 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Normal bir durum. İçinden ne gelirse onu yap...00 Yorumla
+1 yılKöy yerinde isen öl gene bitmez... Oradan çık yeni hayat kur. Evlensende bitmez orada sohbet ve konuşulacak muh. Olmadığı 70 yaşına gel gene anlatılacak köyden çık seni görmesinler konu o zaman kapanacak...
112 Yorumla- +1 yıl
Bencede köyde kalırsan naparsan yap konuşulur başka bir yere git yeni bir hayat kur
- +1 yıl
@auaıajakqoq 13 yaşına kadar köy gibi yerde kaldım abi insanların helede erkeklerin işi yok akşamları kahvede çalışıyordum o zaman bitmiyor muhabbet yok bütün gece o kız öyle deyip deyip durmalarından resmen tiksinmiştim. Oradan çıkmadan kurtuluş yok
- +1 yıl
Biz de her yaz köye geliyoruz hala ve 2-3 ay bile milletin yıllık dedikodusunu duyuyoruz
- +1 yıl
@auaıajakqoq en son 8 sene olmuştur gitmeyeli ya adamlarda haklı sohbet konusu yok bir kelime takılsın 20 yıl gider. Şehirde helede büyük şehirde kimse kimseyi tanımaz ne yaparsan yap kimse seni takmaz. Ama köyde akşam konuşulacak konu yok her gün sadecee seni gömerler konuşulacak konu yok
- +1 yıl
Aynen öyle gecen gün 10 yıl önce kızın biri ölmüş delirmiş mi nolmuş onu anlatıyordu nenem kızın ablası da delirip ölmüş yok aşık olmuş delirmiş ölmüş yok ince hastalık bişiler bişiler 10 yıl önce ölen elalemin kızından bize sürekli konuşuluyor ölsen bile arkandan konuşurlar
- +1 yıl
@auaıajakqoq sende ayrı kurnazsın 2 dak. Da çözüldün ben banane deyip arkamı döner sohbetin hiç sonunu getirmedim sana da kıl oldum. Sende kurnazsın... Klavye kurnazı nasıl bu kadar kolay açık veriyorsunuz ya biraz daha dikkat edip açık vermeyin senden çarşıdan çorap olmaz nett. Bana bulaşma bu arada sanalda daha saf biri bulursan ona bulaş kurnaz
- +1 yıl
Sana niye bulaşayim ayrıca neneme sus mu diyeyim kurnazlıkla ne alakası var ve sana neden bulaşayim ayrıca
- +1 yıl
@auaıajakqoq ben kurnazım hatta mentalistim İnternete yaz ne olduğunu bir kıza saldım. kendimi bittim... Şimdi çok kolay söyleyeyim derdimiz ne dedikodu sen oradan girdin... Bu senin bittiğin an ya soru zaten dedikodu sen nenenin dedikodusunu yapıyorsun,, örnekleme farklı dedikodu farklı bişey
- +1 yıl
Dayımın oğluyla evlensem demiş bende evlensede adı çıktıktan sonra farketmeyeceğini ölse bile dedikodusunun yapılacağını anlatmak istedim ama sen istediğini düşünebilirsin banane
- +1 yıl
@auaıajakqoq inanmadığım tanrı aşkına bir insanın gerçek ten gerçekmi ya da kardeşim mı takılıyor kelime ler hareketler çözüyor nasıl bu kız yalan söylüyorsa gir kızla iletişime hepsi yalan, ah kalbi kırılmasın diye öneri veriyorum kurtulsun diye, birde senin yorumlarında ayrı bir çakallık..
Yalan deyin 5 kattan atıcam kendimi ilk başta gerçekten inandım sağlam kız dedim sonra kelime hataları yaptın çözüldün bittin. Oda seni saf su kurnazı derler.. - +1 yıl
Sende kültür var kurnazsın bir tane psikolog cevap versin dişimi kırarım şimdi karşı cins sene günün 20 saati arayıp 4 ay hiç teli bile kapatmıyorsa korkudan. Sonra duygusal oluyorsun kısa kesiyorum. Korkuları eski sevgili ve ailesi. Senle işim olmaz ben eski sevdiğim kişiyle takılcam demek nedir. Bu panik atak değil, kişilik bozukluğu değil bipolar değil, şizofren değil bu hasta hem kararım ama ne...
- +1 yıl
Bunu soru olarak paylaştım cahil bir karı peşinde olan ukalalık yaptı... Senin kafan hızlı bu ne 2 profesöre anlattım kişilik bozukluğu dedi değil.. Şizofren değil bipolar olma ihtimali yok abi bu kız ne ben ciddi olarak proflara emniyete varana kadar takıldım. Bir taş atarsın bin akıllı çıkaramaz bir deli çıkarır. Sende fazla akıllısın bu taşı çıkar bu ne
Kendi üzerine düşünsene bir sen birde adım çıktı diyorsun. Ben olsam sana dava açardım, eşin ile başkasının konuştuğunu öğrensen ne yapardın? Hemde 2 tane çocuğun varken. Diyecek bir şey bulamıyorum terbiyesizlik yapıyorsun birde ne yaoacağım diyorsun. İyi olmuş hiç üzülmedim. İnşallah kadının ailesi sana ve adama dava açarlar.
20 Yorumla
+1 yılArkadaşlar siz salak mısınız? Hırsızın hiç mi sucu yok yani adam evli olduğunu bilerek konuşmuş bütün suç bu kızın mı? Kıza açık açık or*ospu demissiniz igrencsiniz tabi ki kızda suçlu ama neden böyle şeyler yazıyorsunuz
11 Yorumla- +1 yıl
Ama yaptigi or*ospuluk 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılEvli birisiyle bunu yapacak kadar arsızlaştıysan bunu hak ettin,
illa bir şey yapmak zorunda değilsin insanlar günahları işlerken rahat çekerken neden ağlarlar ki10 Yorumla Çok üzüldüm yaşadıklarına.. O zaman sıradaki şarkı Or... gibi yaşayıp, prenses gibi evlenmek isteyen sana ve senin gibilere gelsin..
20 YorumlaYapabilicegin en mantikli sey yer degistirmek.. Kucuk yerlerde adin cikarsa temizlenemessin.. hatta laf atip daha ileriye gidenler bile olabilir.. essek seven bir milletiz bizdn cok sey bekleme..
00 YorumlaNiye böyle bişey yaptınki evli olduğunu bildiğin halde o kişiyle nişanlansan bile dedikodular bitmez yanlış düşünüyorsun uzaktan birini bul o yerden git en doğrusu
00 YorumlaBöyle yaparsan hiçbir yere varamazsın. Hem sevmediğin birisiyle evlenirsin. Hem de adın daha da kirlenebilir. Evli biriyle konuştuğun için hem hata sen de hem onda. Bu konuyu unutmaya çalış. Bir şekilde unutulsun. Sevmediğin biriyle de sakın evlenme. Evli biriyle konuşman hiç doğru değil. Ama herkes hata yapabilir. Ve adın niye çıkıyor? Ben o kadının yerinde olsam kocam ben aldatıyor diye boşanırım. Olay sana kalacak benden demesi.
00 YorumlaDüşünerek karar ver adın çıkmış olabilir evet doğru bir şey değil mi ama dayının oğlu sonuçta eğer sevmiyorsan evlenme bekle o laflar bir gün geçer öyle karar ver
00 Yorumla
+1 yılAh ne kardeşim neden böyle bir hata yaptın evli adamla konuşulur mu ya yanlış yapmışsın ama pismandaolsun galiba bir daha yapma olan olmuş bundan sonra yapma
00 Yorumla
+1 yılBaşka bir şehire taşınmalısın... evli birisiyle neden konuşma ve buluşma gereği duydun ki... suç sadece sende değil tabiki evli olduğu halde seninle buluşansa suçlu...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılbekara her şey yakışır öyle kendini kısıtlama millet neler yapıyor kimse senin gibi düşünmüyor
dik dur öyle kendini koyverme
başkasıyla konuştum diye kendine ceza verme10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 10 Yorumla
+1 yılBı hata yaptın diye niye daha büyük bir hata yapasin ki bence akraba evliliği Allah'ım büyük konusmiyim ama en berbat en mide bulandırıcı şey
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sacmalama konuşmayı kesersin olur biter milletin ağzı torba zaten konuşur yeni dedikodu bulunca susar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılHayır asla öyle hata yapma sakın akıllı mantıklı cözümler bulmalısın konuşmak istermisin hata yapıp pişman olacağın şeyleri yasama sakın
10 Yorumla
+1 yılGonlun varsa evlen ama cozum pek olmaya bilir hem sen niye evli biriyle konusuyosun ki hic deemdin mi birileri ogrenirse ne olacak diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Güncellemede dayımın oğlu evlenip boşandı onunla mı evlensem acabayı okuyunca sesli güldüm allah affetsin asdf
00 YorumlaYani istiyorsa evlen neden bekarlar varken evli adamlarla konuşuyorsunuz? Bir nedeni var mı gerçekten merak ediyorum?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılIyide bunu yaparken hic dusunmedinmi koyde olmanizda kotu ya ailece sehire tasinacaksiniz ya da inkar edeceksin gecmis olsun bu arada
00 Yorumla
+1 yılÇıplak fotolar mı atıyordun? Birlikte oldun mu? Evinize girip çıkan biri kiminizdi? Dayı oğlu olmaz. Akraba.
00 Yorumla
+1 yılSistem görüşümü kaldırmasa hak ettiğin yorumu yapardım ama neyse.
10 Yorumlasadece konuştunuzmu yoksa yattınmı onunla, yani verdinmi
13 Yorumla- +1 yıl
@35yasin35 bende öyle anladım ama emin olmak için sordum, evet sanki vermiş gibi tadını aldıysa kolay kolay ayrılamaz da ayrılsa bile illaki başka bişey arayacaktır
Başına gelenleri haketmiyorsun çünkü daha kötüsüne layıksın
60 YorumlaRahat ol uc gun konusurlar, dorduncu gun pesinde gezerler.
10 Yorumla
+1 yılKendim ettim kendim buldum diye mi başlıyordu o şarkı..
10 YorumlaBekar adam mı kalmadı memlekette, bula bula evlisini buldun?
10 Yorumla
+1 yılYapacağın işin sonunu düşğn demişler. Hak etmişsin.
10 Yorumla
+1 yılSenin gibilere herşey müstehak, Allah'ın sopası yok işte.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal konuşuyorduk, ben bekarım dedi beni kandırdı dersin
41 Yorumla- +1 yıl
Köy diyor mutlaka adamın evli olduğunu biliyordun der
yaşadığın problemi burdaki cahillerle paylaşman doğru olmamış
her dert her sıkıntı her insanla paylaşılmaz çünkü insanlar önyargılı
halbuki derdi sıkıntıyı çözmenin ne kadar sevap olduğunu nice insan bilmez.20 YorumlaZamanla unutulur gider zoraki adın çıkıcak diye evlenme de keşke yapmasaydın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılValla umursamazsan çok rahat unutulur ama kafayı takarsan zor
00 Yorumla
+1 yılEn iyi çözüm evlenmen. Tabi bunu istemiyorsan da duymazdan gelmeyi öğrenmen gerek
00 Yorumla
+1 yılMasalah hayati imece yasiyorsun herkese el atmisisn
00 Yorumla
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz🙂 hata yapmışsın ufaklık...
01 Yorumla- +1 yıl
Trol bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli biriyle hangi mantıkla beraber oluyorsunuz eşine ailesine saygisı olmayan bir insan hadi diyelim eşiyle boşandı seninle evlendi aynı şeyi sana yapmayacağı ne malum güvenebilecekmisin
00 YorumlaYiğit namıyla anılır s nde layık oldugun şekilde anilacaksin muhtemelen o r o s p u diyecekler
00 Yorumla
+1 yılzor bir durum tövbe edersen herşeyi düzeltir allah
00 Yorumla
+1 yılyapacak yok onun için bence bu o kadının ayıbı kocası karısı varken sana bakıyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ya buraya sorma kimi seviyorsan onunla evlen yaşın genç daha
00 YorumlaDaha büyük halt yeme dayının oğluyla mı evlenecen o senin kardeşin yerinde onlar eski de kaldı artık
00 Yorumla
+1 yılAdım çıktı dokuza inmez sekize kolay değil yani biri yalan bul işten sıyril
00 Yorumlaohh olsun sarkisi vardi eskilerden , armagan ediyorum sana 😃
00 Yorumlaİyi olmuş sana, evli biri ile bile bile ilişki yaşarsan böyle olur işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliftira attı bana de erkegi suçla. D yazışma felan gösterirlerse dersin ki yazışlamalar uygulamalar fotoshopla yapılıyor bana iftira atıldı de en iyi bunu yapar kızlar :D genelde :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılIyi olmus umarim ilcede de adin cikar. Insan icine cikamazsin
00 Yorumla Yapılan yorumlara takılma sen daha kötülerine laiksin
60 Yorumla
+1 yılBizim bu insanoğlu bir türlü akıllanmaz ki kendi düşen aglamaz...
10 Yorumla
+1 yılKöyde evli biriyle adın çıktı ven dayı oğlu seni kabull ediyorsa sorun yoktur
00 Yorumla- Devamını Gör (127)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat